|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
čestitke, meni, kad je G u pitanju,samo digitalno odgovara..osim u mozda 1-2 analogna modela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
dobar sat i edifice iz hong konga (i oni s njuškala itd.) mi više ne zvuči dobro u istoj rečenici. imao i nikome ne bi preporučio. i ono što je original, nije original ! znam priču i kako se radi iz prve ruke, tako da... na tebi je odluka, ja sam jednom i nikada više ![]() ![]() ne kažem da sam sad kupio ne znam šta i da imam neku zvijer.. ali imam pravo i papir s kojim se mogu žaliti ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
sto da napisem ?!
|
eh, odluka je na tebi ! samo, kažem ono što znam i ono što sam iskusio iz prve ruke ![]() da ne bude pusta priča... ovi satovi što se po ebay-u dilaju po 80-ak usd-a su rađeni u casio tvornici ali bez izlazne kontrole. za edificea i slične modele sam 100% siguran. dakle, poslije radnog vremena ostane par ljudi koji iza zatvorenih vrata tvornice, za svoj džep, proizvode satove (koliko god jadno zvučalo... tako je ! ). taj se sat nažalost razlikuje od "pravog". a, ja sam baš to iskusio na svojoj koži. jer u puno slučajeva oni sa strane donesu svoje škart dijelove koje zapakiraju u ruho casia. mehanizam bez ikakvih oznaka, baterije koje tek tolko da rade itd. ruku na srce, ima i tih kopija kojima se zalomi pa rade bez problema. što sam ja dobio za 80$ !? 1. žulj na ruci kojeg sam pripisao nepravilnom držanju ruke itd. (razni upravljači- volani) 2. sat koji je u startu bio crni, ali se nakon 3 mjeseca izlizao ! pa je bio šareni ![]() 3. u prijelazu iz klime na veliku vrućinu se stvarala ogromna kondenzacija ispod stakla koja mi je uništila sat do kraja. 4. staklo koje je bilo sve samo ne mineralno kako se reklamiralo 5. kopča koja je bila labava (jedan sam od onih koji u tri godine sat skine jednom ili dva puta) 6. konstantno kašnjenje i problemi s nariktavanjem ima toga još puno. od davnina nisam bio fan casia niti sam bio lud za njim. mislim da me kod ovog najviše privukla cijena, dizajn/ lijepi izgled i to je više manje sve. prije njega sam imao swatcha koji je bio star dobrih 8 godina. prošao je sve ali je dotrajao s vremenom. problema nikada ! sjećam se da je bio plaćen 700kn novi, iz dućana ![]() tako da... ne vjerujem da cijena sve određuje ![]() ![]() taj casio me naučio da više ništa slično ne uzimam preko ebay-a, pisana garancija i dućani pod nosom su ono što bi ja platio tih 300-400 kn više, a rižu čuvaju mnoge stvari i sumnjam da se nekom da nakon 6 mjeseci korištenja sat vraćati i reklamirati itd. onda je pojeo vuk magare ! a, moj casio... ![]() kasnio je pa mi je sluuuuučajno odletio u zid i nekim čudom pao pod duple osovine ![]() ako će i nautica raditi takva sranja... spavat će sa ribama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Premium
|
Ok razuvjerio si me totalno! ![]() Sad se postavlja pitanje br 2. gdje što i kako... Kupujem definitivno tu kod nas sad, samo nezz gdje šta i koju marku. Baš sam njubara kod toga. Da treba grafu birat onda ide... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
sto da napisem ?!
|
ono što ti ja mogu prijateljski preporučiti je da se ne zaljećeš i da si uzmeš vremena. uvijek negdje vidiš nešto bolje, svako malo budu neke akcije pa se da upecati lijepa- dobra ura za fer cijenu. satova ima brdo, svaki će ti trgovac pokazati i dopustiti da si staviš na ruku, pogledaš kako ti odgovara što ti treba itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Edifice Chronograph EF-527D-1AVEF 1.207,00 kn možda i neki Jacques LeMans u izbor uzet? također, ako ti se sviđa nešto što nemaju u ponudi, pošalji mail sa detaljima o satu, i vratit će ti jel ga mogu nabavit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Sve štima, i lako je moguće da si dobio škart primjerak samo je čudno kako su ti svi trgovci top seleri onda i imaju toliko pozitivnih trgovina. Iako, dobro je znati ovo, jer sam i ja mislio uzeti sebi neki casio/edifice za sekundardni(analogni) sat no sad ću dvaput razmisliti i možda uzeti nešto drugo. EDIT: možeš si i vamo pogledati satove na alu122satovi.com, taj lik prodaje i na portalu satova tako da nemaš brige.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 17.12.2011. u 09:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
sto da napisem ?!
|
to je ono pojeo vuk magare ![]() daš sad dobar feedback (nakon dana druženja sa satom), za 5-6 mjeseci ti vura rikne i misliš si... "a što sam mogao očekivati za 50-60 dolara ?! sad mi se ne isplati više s tim zezati, dobro je i izdržao" pa, pregrmiš i pregrizeš govno. njima to ide u korist. ![]() a, one fore naših prodavača sa njuškala i sl. su za malu djecu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Hebemu i Jacques LeMans ima dobrih... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Blue, ne slušaj žaca, on je samo ljubomoran jer si odabrao lijepši primjerak od njegovog ![]() Ovako, na eBay-u je jedno i najosnovnije pravilo; FEEDBACK i RATED seller! Ako su ova dva uvijeta ispunjena, odnosno zadovoljavajuća onda se nemoj previše obazirati zašto jedan sat poput Casio Edifice porodice koša svega 80$, imaš ti Edifice satova koji koštaju i parsto $ ali to ne znaći da je ovaj od 80$ škart (fejk) @Žac, nhf ali tvoj jedan loš susret sa lošim prodavačem ne znaći da su svi takvi! Ja sam kupio dva sata sa eBay-a do sada i pratio sam ove gore smjernice i nisam se opekao, dapače, jedan od njih sam kupio (sa davanjima PDV+Carina) duplo jeftinije nego kod nas sa gumenim remenom (moj je došao sa narukvicom) Dakle, napravi zadaću, provjeri cijene kod drugih prodavača, probaj saznati dali postoji takav model Casio Edifice-a i nemaš se šta previše brinuti! Da i pogledaj si i JL satove, dobri su! ![]()
![]() |
#763 |
sto da napisem ?!
|
ma, sve ok ! zato kažem da je odluka na drugima, i da svi odlučuju za sebe ![]() osobno, nikada više ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam kupio sat preko ebaya iz shopa u USA, spizdio mi ga urar kad je mijenjao bateriju (ušla voda), javio se prodavaču, on me povezao sa zastupnikom u Francuskoj, poslao sat u Francusku, Francuzi vratili novi sat ![]() Radi se o satu od 150$ (carinu sam platio prvi put, a kad sam slao u Francusku, popunio sam neki obrazac da ide na servis i dobio novi na adresu bez ikakvih problema) |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ja sam ovdje http://www.nywatchstore.com/ narucio svoj g-shock Poštarina me došla 15-16$ Nisam plaćao na carini ništa Došao je za 2 tjedna Sa svim računima, u novoj metalnoj kutiji(dva modela kutija su bila) i sa serijskim brojem. Dosao me skoro pa duplo jeftinije |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
![]() |
#771 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Pozdrav. Imam pitanje, odnosno molbu za savjet pri kupnji ručnog sata. Interesira me mehanički sat, s nekim prosječnim okruglim kučištem (dakle da nije preglomazno, al da ipak ide od prosječno prem većem ![]() Neki koji mogu nosit svakodnevno (casual), metalni remen (ili/i kožni eventualno za neku nesvakodnevnu prigodu :P ). Konkretno me zanima ako neko ima kakav prijedlog barem što se tiće firme, ili čak neki konkretan model, te pošto nisam previše upućen da li uopće mogu dobiti kvalitetan mehanički sat za cifru cca. 1500 kn ili je bolje za te novce uzeti kvarz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
Pozdrav, moze mi netko pomoci gdje bi mogao jeftino proc sa Jacques Lemans Dublin satom? Kod nas u trgovini su po 3.000kn, a na ebayu se jedan nedavno prodavao za 1200kn Konkretno me zanima ovaj: http://i.ebayimg.com/t/JACQUES-LEMANS-1630A-Mens-Dublin-Chronograph-1-1630A-/00/s/MzkyWDI3NA==/$%28KGrHqZ,!nME63S99g!QBO17w%29qKp!~~60_12.JPG 1630A Dublin |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Pošalji im upit za model koji tražiš, vjerojatno ga mogu nabavit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
|
Citiraj:
Ovaj je bez metalne narukvice, al da bude cijena od oko 1200-1300kn ja sretan. Dolaze njihovi satovi sa garancijom i ostalim? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
|
Cijena je 2900kn, to je preskupo, jer je 100kn vise u ducanu. Ima netko jos prijedlog gdje ga nabaviti, na ebayu je taj bio 250$ ![]() Edita: Nasao sam slican model: http://9swatch.com/mens-dublin-chron...te-p-1238.html Ako netko ima iskustva sa ovom stranicom? Zadnje izmijenjeno od: Take. 28.12.2011. u 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Registered User
|
dal netko ima ovaj Casio Protrek 5000 I kakva su mu iskustva? p.s. koja mu cijena kod nas? http://www.ebay.com/itm/NEW-BOX-CASI...ht_4079wt_1031 |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|