|
![]() |
#1 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() Znate li kakvu dobru aplikaciju za slanje puno mailova odjedanput? Probo sam ''Bets Bulk Email Software'' - super program, ali je ogranicen i za full se mora kupiti. Zna li tko kakvu free full verziju nekakvog mass mail sendera?
![]() |
#2 |
Nervozni poštar
|
up bump
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Svaki hosting ukoliko preko njega mislis slati mass mailove ce ti ih blokirati. Ukoliko mislis slat preko hotmaila ili tako nekog servisa isto mozes odma odustati. Govorim to jel sam nedavno pokusao poslati 80k mailova, i ladno mi je bio blokiran outgoing port na hostingu. Ako mislis slat mass mailove, nadji php skriptu za to i podijeli mailove bar da ih imas 100-1000~ u jednoj skripti, i saljes skriptu po danu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nervozni poštar
|
..i ja sma imao identican problem. probat cu. hvala ti na savjetu ![]()
![]() |
#6 | |
Community Manager
|
Citiraj:
![]() Samo ces dobiti mail obavijesti da ti je blokirano koristenje usluga zbog reklamnog/spam sadrzaja. Te da ih kontaktiras. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ma je li? Sta fali newsletterima? Svaka normalna firma stavi i unsuscribe link i bok. Ako moju mamu zanima sta je u konzumu na akciji, zas oni nebi slali spamove? 95% spama su reklame, ali to tebi nije u poslovne svrhe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
a ako i postoje, to je na vecini stranica ne funkcioniraju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Community Manager
|
Ja sam prosli tjedan poslao 80k mailova xd u 3 dana rasporedio, nisam dobio nit obavijest od providera gdje mi stoji dedi server. Jedino sto sam dobio koji 200tinjak mailova od ljudi s tim da su me popljuvali sto spamujem xd |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|