|
![]() |
#421 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#424 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Na to da se sad neki prave grbavi a krali su i potplačivali kao i svi drugi ![]() Ali, najlakše je oprat po drugima i ovakve stvari nedajbože komentirat... http://prvaliga.tportal.hr/165320/Bi...regularno.html O tome pričamo ![]()
![]() |
#425 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma svi vučete na svoju stranu, nisu moji, tvoji su itd. Pričate pizdarije. Nogomet u hrvatskoj ne postoji, to je samo gomila lopova i točka. Kad sam ja prije par godina govorio da je većina utakmica namještena i da je glupo gledat naše prvenstvo, rekli su da sam lud. Nema Dinama, nema Hajduka, nema nogometa. Gotovo, mrtvo, već 20 godina. Ukinut sve, prodat stadione i gotovo.
![]() |
#426 |
Guest
|
Joj da. Sada je SVE namješteno! Koja ste komedija. ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#428 |
Type R
|
Nek je namješteno 30% utakmica, to je dovoljno da bude SVE. A ono što oduvijek govorim, nelogično bi bilo da nije namješteno. Zdrav razum nalaže da bilo kakva aktivnost u kojoj sudjeluju Mamići, Srebrići, Štimci, Sinovčići i slična ekipa _ne može_ bit čista i poštena. Ko misli drugačije, taj je lud.
![]() |
#429 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() a vezano za situaciju u našem nogometu najsretniji bi bio da se od '92 svako prvenstvo proglasi kao neregularno i više mi je pun k... da cijeli zagrebački sport financijski trpi zbog jednog kluba i ja bi bio najuspješniji, najbolji naj ovo naj ono da su mi svi poslovi koje radim unaprijed sređeni |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#431 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Molim vas da netko snimi to i negdje podijeli, necu moci gledati to u nedjelju zbog obaveza, a zivo me zanima kako ce se snaci Zdravko kada ga Aco malo stisne u kut. Ipak je to sat vremena samaranja od strane jednog novinara za kojeg tabu ne postoji |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
Guest
|
HTV stavi nakon emisije snimku na svoj web (bar je prije) pa nema potrebe! Anyway. Kao da Stankovic nema putra na glavi ![]() EDIT: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 16.12.2011. u 15:56. |
|
![]() |
![]() |
#434 |
Type R
|
![]() |
#435 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nema šanse da je i jedna sezona HNL potpuno legalna, evo samo u požeškom kraju znaju svi kako je NK Kamen Ingrad dobivao utakmice, pogotovo prve tri sezone dok je bilo podrške politike i novca od istoimene firme. Utakmice u 2. i 3. ligi su smijurija, to se točno zna tko će kada pobijediti, igrači se dovode za poslove u državnim firmama, politika daje klubovima ogromne i nesrazmjerne poticaje, subvencije, održavanja stadiona i sl. do čega novac nikad ni ne dođe... lokalni mafijaši imaju svoje firme koje pobjeđuju na javnim natječajima, istovremeno vode i klubove... Uglavnom sve se svodi na to da šerifi što bolje među sobom podjele sredstva državnog proračuna, nogomet tj. ono što je ostalo od njega je samo sredstvo kako da se dođe do love. |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#438 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Zna li netko kako li je npr. Croatia Sesvete ušla u 1. ligu? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
U nedjelju dolazi Zdravkec kod Stankovića ![]() Rješenje nije u oduzimanju naslova i proglašenju neregularnosti,ništa se time više ne dobiva,treba individualno kaznit sve muljatore @Drug Brko,ti sigurno svašta znaš http://sportske.jutarnji.hr/-nk-karl...rima--/993996/ "pogotovo stav trenera Pamića bio spram odlaska igrača u kladionicu - komentirao je Šprajcer." Mogao je samo trener Zadnje izmijenjeno od: sapunko_HR. 16.12.2011. u 21:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Meni je od svega najjače da je Maleš poštenjačina ![]() Poštenjačina u hrvaskom nogometu?! ![]()
![]() |
#441 |
Super Moderators
|
Robert, već duže vrijeme mi upadaju u oči izrazi koje voliš koristiti...lopov, kreten i slično je obično flejmanje i pozivanje na svađu i preoucavanje. E sad, budući da ja moram poslje sve to čistit i zajebavat se ubuduće budem takve stvari pustio pa poslje lijepo opalio svim sudionicima u flejmu bančugu na barem 90 dana-čisto zbog svoje komocije ![]() Pravila su takva kakva jesu, kom se ne sviđa može sa par klikova otići na drugi forum pa nek razvali kak mu paše...
![]() |
#442 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mea culpa ako su smetali moji postovi, ali nisu upuceni niti jednom clanu foruma, vec javnim licnostima, mislim svi pricamo unazad par zadnjih strana o tome kako se krade u HNS-u, pa ne vidim po cemu se moji postovi razlikuju od ostalih. A smatram da nikoga ne potičem na flame, već isključivo diskutiramo o temi "Korupcija i mafija u HNS-u" unazad par zadnjih stranica. Poslao bih ti PM ali nemogu, još jednom isprike ako sam ti zadao nepotreban posao, no i dalje smatram da nisam prekršio nikakva pravila, ali nije bitno. -------------------------------- Daklem, fascinantno je da narod opravdava predsjednika uprave Hajduka, dok on sam nije svjestan da ukoliko presuda protiv Širića i Djedovića postane pravomoćna, upravo će on i Hajduk biti jednako kažnjen ( on također jer će izaći na vidjelo Hajdukovo prisustvovanje u aferi suđenja ), te relegacija Hajduka od strane UEFE ( kao i svih ostalih klubovima kojima se dokaže ). Jednom riječju, kolaps HNS-a i njegovih liga, što smatram da nije najbolje rješenje za maknuti čelne ljude koji su "problematični"...
![]() |
#443 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#444 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Slazem se s time, ali to povlaci i repku sa sobom, nije mi zao dinama ni hajduka ni ostalih, vec iskljucivo reprezentacije ![]()
![]() |
#445 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ako se kvalitetno radi s mlađim uzrastima nema problema ni za jedan sport. Još u moje vrime dok sam igra balun u mlađim uzrastima (mališi NK Zagreba bi nas rasturili u prijateljskoj, za razliku od tatinih sinova NK Croatie). Slično je bilo i ovdi u Splitu - ja sam tada "mrcvarija" u ime socijalnog/vojnog NK Krilnika (ćaća bija u gardi), a mesarov sin iz razreda za Hajduk (njegov ćaća ima love ka žala). A bilo je dosta talentiranije dice od nas dvojice skupa - nikad nisu dobili priliku osim na školskom igralištu ![]() Treba li uopće reć kako mi je tada glava bila u dupetu i kako ništa nisam razumija (kako je lipo bit glup ![]() MOD Sorry na malom OT
![]() |
#447 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
100% je tako. Isto tako treba znati odakle dolazi lova za bilo kojeg igrača veća od cca 20 000 do 30 000 € godišnje. Koja je vrijednost proizvoda jednog fudbosa u HNL-u plaćenog parsto tisuća ojra godišnje?? Čime je on zaradio tu lovu?? Tko to plaća?? Nisam za čisti amaterizam, ali polako ovo izlazi iz okvira realnog, a logična posljedica je mito, pranje love, kriminal u kratko. U svakom slučaju ništa što dobar zakon nebi mogao riješiti.
![]() |
#448 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Index.hr objavio opću medijesku blokadu HNL-a (Hrvatske Nogometne Lakrdije) dok se ne "rješe stvari", pozivaju sve (novinare, igrače, naviječe) da ignoriraju ovo sranje i lakrdiju od HNL-a. Podržavam i potpisujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Super Moderators
|
Index. To su oni kaj su gurali Sinovčića u HNS a za svaku baklju na Maksimiru obavijestili pola institucija u RH i EU? Oni kaj im je 80% tekstova o i kontra Dinama? Tko o čemi-oni o poštenju... Plačem ![]()
![]() |
#450 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma ne velim ja niš za ni protiv indexa (osim da imaju velika dlakava muda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|