|
![]() |
#16561 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Opet se vratili sa Sljemena. Ovaj puta nam se pridružio Adaksinjo sa dropbike-a. Malo ga je Lojstek iznenadio, čovjek je naviknut kombijem ići do vrha ![]() ![]() Daniel nam je pokazao novi uspon koji se spaja opet na Lojstek. Malo je zajeban na početku pa nam je pluća propuhao. Ostatak klasika. Dolje 52-57-Čuksov drop koji mi je nekak lagano izgledao ? Mislim, sve mi je novo izgledalo ![]() ![]() Nitko nije zbušio gumu, naravno brzi ko munje dole. Sreli ekipu sa dropbikea i tak...
![]() |
#16562 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Morat cu ponovit taj svoj drop. Otkako sam se razletio nikako nismo isli tim putem, bar dok sam ja bio gore. Uz vepra cu se definitivno razjacat. Jos ak ga krenem nosit na ledjima postat cu Iron man, LOL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16564 | |
Moderator
|
Citiraj:
Velim, pro sam ![]() MĐ
![]() |
![]() |
#16566 |
Moderator
|
![]() |
#16567 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16568 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Baš sam mislio reč da Sile kaže Adaxinju da se rega, a kad evo njega. Off topic : Vuco ili neki od modova , jel mi možete nick promjenit? Da ne radim novi acc bez veze. Ak će te mjenjat , stavite Lovrix.
![]() |
#16569 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Adaksinjo inace vozi straznju gumu, brat-bratu na 1 bar...jos sam komentirao na pocetku da ce netko cvikat gumu na usponu (guma lezi na pola pod opterecenjem), kaze ekipa - ima tubeless, a ja povjerujem ![]() Prije spusta kod one kucice na pocetku 57ice, ne da mi vrag mira i idem opipati tu njegovu gumu - maltene sam spojio prste koliko je guma bila mekana. Onda ju je napumpao, u protivnom bi to bilo cvikano u prve 3 min. spusta. Prek cuksovog dropa sam se samo u zadnjih tjedan dana spustio - mislim...3x, tko kaze da se ne vozi cesto - laze, ili vozi za tastaturom ![]() Inace, meni je ta dionica super, prvo se odvoji sa 57ice na HPD i juris po onom zemljanom zidicu (koji su neki prevezli po kanalu ![]() Ako se pogode putanje i pravac kak spada, tu se jako brzo, lijepo i sigurno vozi (govorim o osjecaju, a ako ne, onda je osjecaj sigurnosti ozbiljno poljuljan, he he), a ipak mozak mora ostati ukljucen jer ima finih tehnickih detaljcica i zamki...meni je to u zadnje vrijeme fejvorit dionica. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 14.12.2011. u 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16571 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Išao bi i ja po zidiću da mi guma nije upala u kanal, Daniel !
![]() |
![]() |
#16572 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Samo je Adax, troll neviđeni, falio ovoj temi. Priča mi frend s posla koji čitucka PCE da je išo nekidan bacit oko na temu, klikne "last unread" i frkne ga 14 strana unazad ![]() A veli da je 2 dana prije tog zadnji put čito ![]() SPAM na NAJJAČE! Teče 10-ti sat da sam zatvoren u uredu, lagano pizdim, htio sam i ja na Sljeme.
![]() |
#16573 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#16574 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
on je jedan mućki provokator! MP! a ona kombinacija 57-ica drop tulum turbo mega bla bla je bika moja prva ruta za spust sa sljemena, i predobra mi je zemljani zidić je super, kad sam prvi put išao dionicu sam prohodao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16576 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16577 |
Registered User
|
Lowrider ![]() Sunce vam provokatorsko, kad ja idem onda su nalasci u ranu zoru u 9 a kad ne idem onda se opušteno ekipa nalazi u 11 u Gračanima! Beauty sleep - guglaj jer se vidi po tebi (i burazu pogotovo) da ne znate kaj je ![]() ![]()
![]() |
#16578 |
Why So Serious?
|
![]() |
#16580 |
Why So Serious?
|
Kak ti zaboga pedaliraš onda?!? ![]()
![]() |
#16581 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
pa on njima daje bombone, kaj si ti mislio? dok pedalira, podijeli po 2 bombona u svaki od 11 đepova na svojoj torbi i tak se vozi, ne smeta mu nimalo ![]() http://image.made-in-china.com/2f0j0...g-HH-A15A-.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#16583 |
Registered User
|
http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=32&t=65250 Ima ko viška? Jedno vrijeme smo svi bili na XT-u.
![]() |
#16584 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Isao sam jednom stazom 52 na vrh i onaj dio kada staza 52 preci/transverzira lijevo od grebena skroz dok se ne spoji na onaj siroki makadam (koji dolazi od dolje i zatim izađe na greben) je meni katastrofa. Putic je uzak, lijevo dolje je provalija i svako malo neka prepreka, drvo ili whatever... O kojem vi dijelu 52-ojke pricate? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16586 | |
Moderator
|
Citiraj:
Daj mi samo reci, za taj greben vele da je vrhunski singletrack za dolje. Di je to ? Jel to prije nego se izađe na onaj razrovani šumski put ili ? Ja uvijek kad idem dolje po 52ki produžim ravno na brijeg, dok staza ide desno i to je široki razrovani šumski put koji završava tamo u blizini Kraljičinog zdenca mislim... Daj pogledaj ovaj filmić -> link od 5:05, to je to ako se ne varam. Pa onda od 6:47 isto ide.
![]() |
![]() |
#16587 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16588 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Malo lutam bespucima interneta i naletim na jedan zanimljiv spot. Sile je nes spominjo na DBu da su fixiji i SS-ovi za neke gayeve i slicne. A u ovom spotu sam ga skuzio kak skupa sa Adaksom (koji je usput murjak) pjevaju o SS bajkovima Uzivajte u uratku od nasih kopanjona Sileta i Adaxa ![]() Cheers Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 15.12.2011. u 12:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16589 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Hahahaha, ovo je fakat pljunuti Sile za par godina ![]() No ovaj drugi mi više liči na tebe Max nego Adaksa..... Da nisu to neke skrivene želje? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|