|
![]() |
#811 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa neću raditi bog zna šta, ali primarni cilj mi je ovako: procesor - i3 grafika 1gb memorija 4 gb hard 650 gb wlan, bluetooth i sve ostalo itd, ali bih volio znati da li za te novce recimo Athlon može ponuditi bolje nego Intel i da je solidni proizvođač laptopa a ne da nakon godinu dana korištenja nastanu problemi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
audiofil i filmofil
Datum registracije: Apr 2011
|
Imam pitanje, trebam laptop za najviše 4125 novčića, i u igri su mi: DELL N5110 ASUS K53TA ACER 5755G HP 4730s Koji od tih laptopa vi preporučate? Ili neki drugi? Otvoren sam za sve prijedloge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Tebi bih i dalje preporučio da pogledaš spominjanog Lenova. Procesor je dobar, u rangu i3, u nekim stvarima i bolji, a ostale komponente također odlične. Ako želiš veći ekran, onda onaj Acer iz Portia uz produljenje jamstva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#815 | |
audiofil i filmofil
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Premium
|
Asus kojeg si naveo je ok ako trebaš Windows, u protivnom bi išao na ovog Lenova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Banned
|
OK redscro, uz tvoje preporuke uzeti ću najvjerojatnije tog lenova, u svakom slučaju hvala ti puno na savjetima i uloženom trudu, ponekad dodjem u Varaždin pa volio bih te makar počastiti kavom za uloženi trud. |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Registered User
|
Ovako, molio bih mišljenje o ovim laptopima: http://www.se-mark.hr/detalji_proizv...-00c005g5.aspx i http://www.se-mark.hr/detalji_proizv...-00t00ky4.aspx. I naravno, nešto bolje ako ima oko 4000kn Molio bih i objašnjenje,ako nije problem, zašto ovaj nije dobar i po cemu su neki drugi(ako ima prijedloga) bolji. I što opčenito gledati kod kupnje laptopa, znam da konfiguracije nema preveliki značaj o kvaliteti laptopa. Nadam se da nisam prezahtjevan. Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Premium
|
Te cijene su užasne. Prvi je stariji model, a drugi ima jako slab procesor, lošu izradu i Win7 koji mu diže nepotrebno cijenu, ako ti nije potreban. To što nisi zahtjevan mi ne znači puno, bolje bi bilo da si naveo konkretne zahtjeve. Do 4000kn je standardna preporuka Lenovo Z575 uz eventualno produljenje jamstva ili ako ništa prezahtjevno ne igraš onda Asus K53Z. |
![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ja sam uzeo tog lenova i za sad tople preporuke...doduse nisam ni znao da je amd slozio softversko dijeljenje procesora i graficke ovisno o potrebama... uglavnom procesor bi trebao biti bolji od i3 koji je po ostalim laptopima tog ranga..tako da.. thx na preporuci.. kad sve poslozim, probat cu koju igru gore stavit i zavrtit, cisto iz znatizelje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Savjet za kupnju laptopa?
Trebam laptop od 3500 do 4000 kuna. Bitan mi je 17˝ ekran. Služio bi za surfanje i povremeno nešto odigrat . ili možda ovo znam da je 15,6. Zadnje izmijenjeno od: Hyneman. 14.12.2011. u 06:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Ajde pomozite ,17˝ se čini zgodno zbog preglednosti ili 15,6 zbog cijene i opreme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Treabam pomoć. odlučujem između tri laptopa ovog hp-a http://www.links.hr/?naziv=prijenosn...kl=010.900.850 (3200kn) i ova dva asus-a k53z (-20%) https://www.microline.hr/StartEU.ash...nA5cWNeXoXid5a k53ta (-20%) https://www.microline.hr/StartEU.ash...nA5cWNeXoXid5a laptop mi treba za net, posao i gamplay vide (bo,mw3,minecraft :P)(bez edita)
![]() |
#828 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Interesantan mi je taj Lenovo Z575, čini mi se kvalitetno napravljen sa dovoljno memorije kao i dosta snažnom grafičkom karticom što su mi jedni od uvjeta za laptop. Međutim, kao vječni korisnik i ljubitelj Intela pomalo sam skeptičan oko A6 procesora. OK, quad core je u pitanju no frekvencija mi se čini dosta niska. Surfajući naletio sam na zanimljivost da a6-3400m bez problema vrti sve nove igraće naslove što me je iznenadilo. Naravno ugodno pošto je dotični Lenovo u mom vidokrugu prilikom nabavke laptopa ![]() Uglavnom, Lenovo z575 mi se čini kao dobar odabir za studenta ograničenog budžetom, koji želi neki izradom kvalitetniji laptop sa 15,6" ekranom, dobrim perfomansama bilo procesorskim bilo igraćim. Slažete li se? ![]()
![]() |
#831 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Puno hvala redscro, zahvaljujem. Ipak, jedno me pitanje još uvijek kopka - je li moguće produljiti jamstvo s 1 na 3 godine tijekom trajanja osnovnog jamstva ili moram produljiti odmah tijekom kupnje? Mislim da HP ima politiku produljivanja jamstva kroz cijeli osnovni jamstveni rok no nisam siguran kako Lenovo ima riješeno produljenje jamstva. Hvala! ![]()
![]() |
#833 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#834 |
Premium
|
U trgovinama je znatno skuplji, ali i dalje najblje što možeš dobiti za tu cijenu. http://eurotrade.hr/eurotrade/prikaz...hp?sifra=32739 |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#836 |
Premium
|
U pravu si, no možda ga nemaju odmah pa će trebati naručiti. S obzirom na mjesto od kud si nekako sam ciljao na trgovine koje su ti bliže. Kad smo već kod zagrebačkih trgovina, evo Svijet-Medija ga ima odmah i to jeftino. http://www.svijet-medija.hr/p/IdeaPa...-316668/35430/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Pozdrav, trebam pomoć. Koja je kombinacija proca i grafe jača? Laptop će se uglavnom koristiti za igranje. amd A6-3400 sa radeon 6650 ili intel i3-2330m sa geforce gt 540m |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Ok, hvala. Kakva je grafa radeon 6720g2 vidim da dolazi sa a6-3400, jel to bolja kombinacija od one sa radeon 6650. Što kažete na kombinaciju i5-2430m sa geforce gt555m jel vrijedi soma kuna dat više za to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Premium
|
6720G2 je kombinacija 6650M i gradičke integrirane u procesoru. Ništa se ne dobiva na performansama s njom u odnosu na samostalnu 6650M. A ta kombinacija s i5 je ok, ako imaš viška novaca vrijedi 1000kn razlike, ali ako uspoređujemo Lenovo Z575 i Y570(koji je koliko vidim najjeftiniji s tom kombinacijom), razlika je znatno veća i neisplativa. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|