|
![]() |
#31 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
pa zato sto ja te 2 memorij nisam kupio istovremeno nego jednu prije godinu drugu prije pol godine... ista stvar i sa sliem, neisplati se uzimat 2 istovremeno... osim ako ti je 3dmark bitniji od igara... aj reci mi jednu igru u kojoj 2x6600gt pere 1x6800gt? a ono da ati nema sta trazit/nvidia pere sve nvidia je zakon nv>>>ATI spike?? LOL ![]()
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
E moji forumasi...
Evo da se i ja konacno javim, bio sam zauzet neko vrijeme pa se jednostavno nisam stigao ukljucivat u forum...... Kao prvo, konfu sam maltretirao svakakvim aplikacijama /audio-video/ i igrama da vidim stabilnost..... Niti jednom se nije rusio, tako da sam u potpunosti zadovoljan plocom i ostalim komponentama. Cak stovise sam iznenadjen sa nfoce4 chipsetom. Cijela konfa radi po defaultu, treba mi jos malo vremena da optimiziram RAM/latenc./FSB/proc.clock i mozda clocknem i graficke. Novi BIOS radi odlicno a driveri za plocu i graficke isto tako. Svakim novijim driverima rad je bolji sto znaci da optomizacija SLI-ja je sve bolja. Slazem se da 3DMarkovi nisu jedini demonstratori i pokazatelji grafickih, tj. cjelokupnih performansi konfiguracije ali trenutno zasigurno najbolji. Uostalom, za sve skeptike 3DMark'sa preporucam posjetu Tom's hardware stranici, jer i oni rade sa njim - a tamo su ipak strucni ljudi za te stvari; inzinjeri ali i gameri..... Sto se tice SLI-a 2 x 6600 GT GS (Gainward) stvarno daju bolje rezultate od 1 x 6800 GT GS. Zasto nisam uzeo 2 x 6800 GT ili 2 x 6800 ultra - zato sto bih morao dati u prvom slucaju 8200 KN a udrugom 10000 KN, a vjerujte to je suludo. Ja sa dvije 6600 perem sve igre (HL2, FCry, Doom3, LOTR BFME....) trenutno u svim rezolucijama i sa full efektima bez greske i to dragi moji za 3150 KN, i mislim da sam miran dugo dugo vremena sa upgradeom. S novim igrama dolaze i novi driveri, pa je ocito da ce i SLI biti jos optimiziraniji. P.S. Imao sam doma prije ovih 2 6600 kartica 1 6800 GT GS (Gainward) i sto se dogodilo? Nisam je mogao piknut zbog dodatnog 6pinskog konektora za dodatno napajanje koji ne ide u kompletu s karticom, zamislite sramotu - kablic u vrijednosti par kuna...nevjerovatno - onda sam je vratio i ljudi u trgovini takodjer ne mogu vjerovat da ne ide taj kabel.... Mail-ali su proizvodjaca i dobili odgovor da je to nova politika da ljudi pocnu kupovati 500-600 i vise watna napajanja koja kostaju preko 1000 kuna (s tim konektorom). Stvarno sam u trenutku bio bijesan, jer imam novo coolermaster REAL POWER 450 watno napajanje..... I nakon toga sam dobio povrat novca i kupio 2 x 6600 GT GS te ih stavio u SLI - rezultat je odusevljenje. I ne samo da ne zalim za 6800 karticom vec sam i usicario 1100 KN. Dragi forumasi, kad kloknem cijeli sustav cujemo se....... 3D MARK 2001 = 18 837 3D MARK 03 = 13 498 3D MARK 05 = 6 183 DFI lan party SLI-D A 64 3500+ Zalman 7700 CU 4 x 512 CMX Corsair 2 x gainward 6600 GT GS -------------------------------------------------- sve postavke su po defaultu (non-clock) 2 x sata 7200.7 seagate RAID 0 Coolermaster 450 w real power Coolermaster stacker |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|