|
![]() |
#4232 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4234 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Probao b2k, al moram ić radit drugu, na žalost.... To je to sada, konačno bf mape, prostora za kretanje napokon, a i vizualno su extra. Još da se serveri ne crashaju ko ludi, bilo bi odlično, ovako, nisam niti jednu partiju odigrao do kraja, svaki put se crasha server....
![]() |
#4235 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
S igrom si trebao dobiti dva koda/keya,jedan je za samu igru a drugi je za dodatne mape,probaj redeedam taj drugi kod,zove se Bonus kod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4236 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4237 |
Guest
|
Sorry, ali nije problem u ljudima nego u igri. Da imaš dedicated servere koje možeš sam pustiti u pogon gdje hoćeš i kad hoćeš imao bi više organiziran community koji bi sam rješavao "degenerike" po kratkom postupku. Tako da. Stvar je u communityu! |
![]() |
![]() |
#4240 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
![]() Game disconnected: You are missing files in the game. Nakon toga uspijem upast na Wake Island, pukne server, game session has been removed. Kliknem na drugi server gdje je Strike at Karkand, you are missing files in the game....itd itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4242 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
http://forums.electronicarts.co.uk/b...l#post20485678 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4244 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ima netko da reporta 7flag karkand, jel valja etc? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4246 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Imam Russian Extended Edition i igram sve mape. U Battlelogu piše 'You own Back To Karkand'.
![]() |
![]() |
#4247 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Posao ne moze zavrsiti dovoljno brzo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4249 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nakon što sam probao sve ostale (loše) mape osim Karkanda (koji jednostavno nije naišao u rotacijama) ubacio sam se na jedan Karkand only server i ostao ugodno iznenađen. Mapa koju nekako nikad nisam volio u dvojci sad je odlična. Performanse su mi iste, jedino što od svih mapa u ekspanziji samo mi Karkand laga.
![]() |
#4250 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4254 |
LateralusX
|
evo jedan epic post sa reddita: http://www.reddit.com/r/battlefield3...ssion_for_bf3/ ovo je lektira! za sve ostale tu je Op Metro Cq 64 Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 13.12.2011. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4255 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#4256 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Fulano je po tome sto je pola postova ovdje i na drugim forumima o D/K ratiu, headshotovima, W/L omjeru itd. Vec drugi dan pustanja igre live serveri su vrvjeli igracima sa maskimalnim rankom i svim unlockovima. O cemu mi onda pricamo ? Kao da je broj necega u necijem sigu mjerodavan, kad se omjer bilo cega moze pumpati vrlo lako do besvjesti. Bez uvrede, naravno. U tome je problem. Predlaganje da se ide na druge igre necu ni komentirati a sto se tice unranked servera, ni njih nema bas nesto ekstra puno radi nemogucnosti tweakanja oruzja koji su dostupni (za sada postoji samo komanda "vars.allunlocksunlocked true" - dakle ili sve ili nista, popunjavanje liste unlocka ne mijenja nista). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4257 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Svidaju mi se mape, za sad sam igrao na par servera i sve B2K mape i uvijek pod Conquest zapravo vrti Conquest assault. Za sad je sve ok osim one Strike at Karkand mape gdje u velikoj vecini rundu osvaja ona strana koja krece sa svim osvojenim bazama. Nadam se da sam samo naletio na "los" tim, mada u drugim mapama smo osvajali bez obzira na stranu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4258 | |
Registered User
|
Fulano je jer su komentari tipa "ako ti se ne sviđa KD, idi igrat..." covjeku koji kritizira KD farming mentalitet naspram pravog doprinosa timu jednako glupi i promaseni kao kad bi ja tebi rekao "ako ti se toliko sviđa levelanje, znackice i otkljucavanje nove opreme idi igrat WoW". Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4259 |
Guest
|
Opa. Znači dal se može otključati i dobiti svi unlockovi za nas koji bi čopili igru, ali nemaju ni vremena ni volje da nas neki tamo developer tjera da provodimo sate i sate da bi dobili istu funkcionalnost kao netko sa više vremena (i ničeg drugog). |
![]() |
![]() |
#4260 | |
LateralusX
|
Citiraj:
pocetni set oruzja je dovoljno dobar (neka defaultna oruzja su bolja od kasnijih unlockova, to govorim jer sam vecinu stvari probao) kasniji unlockovi sto se tice oruzja su samo dodatne takticke mogucnosti i samo omogucuju vecu varijaciju stila igranja za vozila je malo drugacije, ali vozila su nesto drugo osobi koja nema iskustva u voznji jeta ili choppera nece nece spasiti ni svi chopper unlockovi zajedno, a dok se naucis voziti bilo sto od toga vec ces imati otkljucano dovoljno za prezivjeti ako znas sto radis tl; dr ogranicavajuci faktor je (ne)sposobnost igraca, a ne unlockovi Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 13.12.2011. u 14:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|