|
![]() |
#451 |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
http://www.4shared.com/file/LfTVAJ2N/1111-2_1_.html Evo nasao sam link na rom koji koristim, ja sam ga isto skinuo sa 4shared, netko sa spanjolskog foruma ga je digao na 4shared jer je download od kineza bio prespor. Nakon sto dignes rom stavi google apps, a ako sa njima ne dobijes market skini .apk sa neta pa ga probaj rucno instalirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
I mislio sam si da si na tog mislio. Taj jedini roka preko 100MB slobodnog RAM-a kad je ROM prazan (bez aplikacija). No kad sam njega stavio, nisam još imao Google appse (tek mi je kasnije dečko na XDA dao link na google apps). Sad ću ja dići Google Appse i market, pa dam link. To nije ništa ilegalnog, pa neće biti problema. EDIT: Nisam jedino siguran. Mora li se za taj ROM imati dodatna ext particija i swap ?
![]() |
#453 | |
JDM
|
Citiraj:
Mislim da na kineskom forumu nije pisalo nista o tome, a i jbg google translate ne radi cuda u prijevodu sa kineskog tako da radi toga ne garantiram nista, no meni mob radi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Moderator
|
Ma imao sam ja taj ROM već gore. Samo ne znam jel radio bez da se naprave dodatne particije i swap (EDIT: NE TREBA). Moral bum probati, kak god. Backup svojeg ROM-a imam, tako da u roku 5 min sve vratim na staro ![]() Uglavnom, tko želi probati taj Kineski ROM neka skine ROM sa linka koji je dao KeiOffice u postu #452 : http://www.4shared.com/file/LfTVAJ2N/1111-2_1_.html Google Apps se nalaze na sljedećem linku: Link na Google Apps Instalirate preko recovery-a (update from ZIP) Google market nađite sami ili skinite sa sljedećeg linka gdje se nalaze također i ZIP fajlovi svih programa koji dolaze sa originalnim Huawei U8650 ROM-om: Huawei stock ROM apps Te aplikacije su preuzete sa HTCMania foruma ( LINK ). Uploadao sam ih sve skupa da se ne morate registrirati bez veze na forum. Iskreno ne znam hoće li raditi na svim ROM-ovima. Kod instalacije ih raspakirajte (jer unutra ima txt fajl, nekoliko zipova [to su originalne Huawei aplikacije] te je apk kod marketa), te onda svaki zip posebno preko recovery-a staviti (nakon svakoga je dobro restartati recovery). Također instalirate preko recovery-a osim zadnjeg apk fajla, to je market. Njega sa file managerom nekim instalirajte ili preko neke aplikacije za instaliranje apk-ova.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 19.12.2011. u 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Moderator
|
To je to. Fala KeiOffice kaj si me podsjetio na taj ROM (i dao link da ne moram skidati 5h kao zadnji puta sa kineskih servera). Stavio sam google appse, stavio market, brz je ROM za 600Mhz. Sve radi. *** Par stvari. Kad stavite google appse, možda će na početku kod bootanja (kad vas pita za acc) biti usporen (par sekundi neće reagirati). I ako ćete mijenjati jezik tipkovnice, isto će malo zaštekati jer ovi kineski ROM-ovi imaju ugrađeno valjda tisuću jezika.
![]() |
#457 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
pronašao sam video plajer koji podržava naše znakove ![]() VitalPlayer Pro ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
JDM
|
Da li si probao vrtiti mozda neki video u 480p rezi sa tim plejerom? Ja sam danas probao u onom qq playeru i nije bas islo glatko, no onda sam ga pokrenuo preko gallery aplikacije iz moba i tamo se je vrtio savrseno ![]() @Vuco, dali si mozda probao koji rom za C8650 kada si eksperimentirao sa kineskim romovima, htio bih probati neki od njih jer neki imaju OC kernel no malo se bojim da ne zbrikam mob ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja imam jedan problem. Naime kada sam u podrucju bez signala (lif npr.) i izgubim sync sa netom vise se ne zeli sam spojiti. Moram ga bas restartati. Signal bar i 3g su bijeli, a ne zeleni. Ucestalo mi se to desava. Ima tko kakvu ideju sto bi to moglo rijesiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
Registered User
|
Citiraj:
Moze netko brzo pomoc?Trebaju mi sve aplikacije. Zadnje izmijenjeno od: droidzg. 12.12.2011. u 21:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
JDM
|
bootas u recovery, i tamo onda ides na install zip from sd, nadjes gapps file i instaliras, slicno kao instaliranju custom roma samo ne radis wipe factory, cache i dalvik ![]() btw. probao upravo instalirati MIUI rom za C8650, rom se instalira i boota, no problem je sto je C8650 za kinesko trziste samo i radi na CDMA standardu tako da ne prepoznaje SIM karticu tako da je za naše mobitele neupotrebljiv, no zanimljiva stvar je što na njegovom kernelu OC ide do nekih 830MHz ![]() skinuo sam par kineskih romova razlicitih pa cu isprobati sve da vidim da li je mozda neki bolji od ovog koji je trenutno najbolja preporuka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Izvadi si samo market.apk iz tog rara, stavi ga na sd karticu i instaliraj preko moba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Registered User
|
Citiraj:
EDIT: Problem rjesen sa restartom.Za sad sve radi kak spada. KeiOffice ti radi gps tj te pronalazi? Zadnje izmijenjeno od: droidzg. 12.12.2011. u 22:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
JDM
|
Iskreno nisam jos koristio gps na mobu uopce, a trenutno testiram par kineskih romova da vidim da li neki od njih nudi nesto vise ili bolje od tog roma koji trenutno imas na mobu, kada njega dignem opet isprobat cu da li radi pa ti javim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pozdrav svima. Baš i ja malo proučavam romove. Uglavnom imam benruov cyanogenmod, ali me zanima više informacija o ovom romu http://tinyurl.com/cqu9oqh Uglavnom zadovoljan sam, jedino mi mobitel zna zaštekati. A baterija ne znam dali je problem u mojoj ali pojedem ju samo tako :/ više me smeta to što stoji npr. 45% i onda odjednom padne na 39%. Sad radim kalibraciju po ne znam koji put pa da vidimo. Ali konkretno me zanima ovaj gore rom. Što sadrži u sebi i jel može oc? I kakve su one verzije k605 i k604? i jel ima engleski jezik? ako može netko pojasniti? Čitam ali nisu mi baš jasni pa ako može netko par detalja hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Najbolja stvar kod toga roma je sto je ociscen od svega sto nije potrebno za bootanje roma i osnovnu upotrebu mobitela, tako da si kasnije sami naknadno stavljate aplikacije za određene funkcije po vasemu izboru a opet ne morate kopati po mobu sa root explorerom i potencijalno obrisati nesto sto niste trebali pa onda opet sve ispocetka ![]() Verzije k604 i k605 dolaze sa instaliranim adw launcherom i launcherom pro sa sense skinom, razlika izmedju 604 i 605 je samo u ikonama, a osim sto dolaze sa dva dodatna launchera i nema neke bitne razlike (par aplikacija) u odnosu na taj B856 rom... nijedan kineski rom nema nazalost OC kernel tako clockanje sa tim romovima nije moguce... jedan rom je imao u potpisu Goran'sGodRom, no on mi je startu bio dosta spor pa nisam ni provjeravao mogucnosti OC-a na njemu... Engleski (i još more jedno jezika, čak i hrvatski i bosanski ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Registered User
|
Kad ti preko interneta trazi onda je lokacija uvjek kriva tj varira u kilometrima testirano puno puta na putovanju dok preko gpsa ne.A ako imas quick gps onda ti jos cri i internet promet i gps signal da te nadje stoga opet - radi gps i norlano ja sam ga ipsrobo radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Da li bi ti bio problem odvrtiti AnTuTu benchmark na cyan romu sa clockanim procom, zanima me cisto kolika je razlika ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
Moderator
|
Citiraj:
Sve aplikacije moraju imati zip nastavak. Ako nemaju zip, onda sam ih za zapakirao u jedan rar. Kad ih extractate, dobit ćete zip fajlove koje jedan po jedan preko recovery-a ubacujete. Znači - market je apk fajl, google appsi imaju u nazivu lite (to je zip i njega se cijelog instalira iz recoverya), dok su huaweijeve aplikacije u jednom raru i to treba na kompu/mobu raspakirati i onda pojedinačno instalirati iz recovery-a. Txt fajl je unutra da vidite koja je koja aplikacija od Huaweia.
![]() |
![]() |
#478 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Imam 20 aplikacija, 2 widgeta na desktopu i v6 supercharger skriptu. Uglavnom tu i tamo malo zašteka ali radi super jako sam zadovoljan. Jedino me muči baterija koja jednostavno prebrzo pada, stoji recimo 95% i onda odjednom 94-92-91 u 2 minute. Morat ću opet kalibrirati jer ima netko kakav savjet? EDIT: evo od 09.38 kad je screenshot napravljen do sad 09.54 palo je na 82% znači 4% skoro nikakavog korištenja. Tako da me samo baterija muči al to će se sredit sad kad čisti rom stavim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |