|
![]() |
#4111 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Nema me dan, vidim da BF3 sekcija nastavlja u revijalnom tonu. "4gb patcha!!!! placa se za 4 mape! hurrrrr, durrrrrrr!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4113 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4114 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ljudi ne znam kako se vama čini, ali meni izgleda da je kod moje klase(engineer) nakon "slavnog" zadnjeg patcha dosta opao damage kod pušaka(A-91, SCAR-H,...).. Imate li slicnih iskustava i vi ostali(ne znam da li je slicno i kod drugih klasa).. ![]() Bila je jedna stranica, još od prije ovog patcha, gdje su bili istaknuti damage-i svih oružja po klasama, pa me zanima ako netko ima neki link za vrijednosti damage-a nakon patcha da ga zalijepi ovde.. baš me zanima jesu li promijenili vrijednosti.. i koliko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4116 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4117 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4119 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4120 | |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() A ovo kaj sam oko para reko, zar sam u krivu? Pa prokleti su, reci da nisu. Btw, niti sam ga kupio, niti ću ga kupiti, ni patch mi nije jos skinio.
![]() |
![]() |
#4121 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Tek sam sad prvi puta stigao pokrenuti nakon patcha, i nije loše. Javelin sad ekšueli radi, čak i bez laser designationa ne kračoj udaljenosti. Heli kao da sada može lockati sa heat seekerima na večim udaljenostima (nekako mi se čini) Q sad napokon radi kao u BC2 (pickup, ammo, health)
![]() |
#4122 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4124 | |
Cars & Tunning
|
Citiraj:
Ali opet igre da, a ne svake mape posebno koja izlazi svaka 2-3 mjeseca, ovo je cisto deranje pa dokle ide ide.
![]() |
![]() |
#4125 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
daj ajde, odeš van u sub i odu 3 glave za par sati zabave,skoro 100 kn za 8 minuta kartinga, toliko platiš igru i igraš ju stotine/tisuće sati... igra bi trebala koštati par tisuća kuna kolko ti zabave pruža...
![]() |
#4126 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
EDIT: Battlefield 3 - Player's Choice Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=hadiZ...el_video_title Battlefield 3 - Player's Choice http://www.youtube.com/watch?v=Sey4a...Q&feature=plcp Battlefield 3 is the clear winner.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 10.12.2011. u 04:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4127 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4128 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
Al također mi se više NIKADA ne crasha. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4129 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: ezz. 10.12.2011. u 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4130 | |
Cars & Tunning
|
Citiraj:
BF bi trebao koštat 1000kn? Jeste, vjerujem da bi ga kupio jos veci broj ljudi onda. Tu nema veze jel netko škrt ili nije, ovo je jednostavno napravljeno da izmuzu maksimalno para koliko mogu. Niti u jednoj igri koju sam igrao nije bilo kupnje mapa. Skineš i igraš, posebno ako si platio igru. Upravo i zbog ovih cijena pirati nikad nisu bili jaci.
![]() |
![]() |
#4131 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() kol'ko god bilo bugova u igri, DICEovci su se bar potrudili izbaciti novu igru (zato vjerojatno i ima toliko bugova ![]() dok drugi muze pare sa puno gorim stvarima, i iskreno rađe ću njima dati tih 300kn, nego recimo za novi Assassin's Creed, COD ili bilo koje drugo novo sranje i da, ako izlaziš često, makar i ne potrošiš puno, 300kn potrošiš sigurno u jednom mjesecu izlazaka, tak da jedan mjesec ne izlaziš i kupiš BF3 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4132 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Za 230kn BF3 LE sa svim dodacima i mapama... u cemu je tu problem ? Zasto bi oni dijelili poklone zajednici zohara koji godinama ne kupuju nista igara, i sad im ne pase kad netko zeli prodat svoj rad i proizvod. Igra iz zaljeva gusara se ne moze igrat online, buhuhu, suzica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4134 |
Guest
|
vidim da je na CDkeyhouse neka akcija BF3 , 3 dana 18€ , pa me zanima , da li netko igra multi na konfi sličnoj mojoj bez problema? Ne pucam na high detalje , i vidim da ljudi kažu da bi trebalo radit normalno , al volim čut iz "prve ruke" |
![]() |
![]() |
#4136 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
moc ces ju vrtit na low sa 40ak fpsa prosjeka.. možda malo ispod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4138 |
Premium