|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
![]() Trazim neki laptop od 12"-13", koristio bi se samo za office rad i surfanje, znaci netreba nikakvu bijesnu konfiguraciju, al bitno mi je da je lagan i da sto duze traje baterija. max 3500kn ovaj bi bio savrsen, http://www.bug.hr/vijesti/asus-u32u/112325.aspx ali nazalost nemogu cekat dok stigne u hr, pa sam mislio na ovaj http://www.protis.hr/products/detail...-nwx2wsc/50201 ili ima neka bolja opcija za te pare? PS, vazno mi je da ima sto vise (minimalno 3) usb porta, i po mogucnosti barem jedan usb 3.0, ovo zadnje je tesko da cu nac znam, al nek bude kao smjernica. |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nesto sam progugla nabrzinu pa provjeri tocne specifikacije, ima i usb 3.0 ovaj prvi. Mozes traziti i do 14" ekran, nije velika razlika. 1.ACER Aspire 3750G 2. Lenovo E320 3. ACER Aspire 4752
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Svida mi se ovaj 3750g, al sam nedavno bacio u smece dva acera... A da uzmem 14" mogu odmah uzet i 15.6", previse, osim ako mi netko ne nade 15.6" ili 14" da ne teze preko 1.7kg i ne kostaju 10 soma |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Da malo probudim temu.. Tražim "poslovne" 13-ice. Kakvi su dojmovi za ovu dvojicu: Dell Vostro v131 vs Lenovo ThinkPad Edge E320 Cijenom su tu negdje (s i3-2330M procesorom, 4GB RAM, i pretpostavljam obojica sa Intel 3000 grafikom). Jedina bitna razlika u ponudi je što Dell dolazi sa 500, a Lenovo sa 320GB. Dell također ima 3 godine jamstva, dok Lenovo samo 1. No ono što mene zanima je kvaliteta izrade, ekran (negdje sam čitao da se za Dellov žale) i trajanje baterije. Pozdrav i hvala!
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 03.01.2012. u 21:01. |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Mar 2006
|
prije nego nesto odlucis kupiti,postavi si pitanje za sto ti treba poslovni laptop? moja topla preporuka,ja recimo sam si kupio netbook 11.6inch (nije ga ni bilo u hr tada za kupiti dual core atom i ion tehnologija),cisto za surfanje i pokoju staru igricu,sve u svemu razocarao sam se ali ne zbog igranja nego zbog rada na njemu,surfas a zabolete oci nakon pola sata |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pitanje je ustvari za prijatelja. No po meni, bitne stvari bi bile, budući da će se često prenositi: - kvaliteta izrade - lightweight - trajanje baterije - pristojne performanse (obrada zvuka i videa) Mislim da Dell ovo pošteno pokriva, a i cijena mi se čini povoljnom. Ekran od 11" bi ipak bio premalen, a 13-ica je nekako taman. Za posao na terenu će biti ok, a kod kuće bi ga spojio na lcd monitor.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|