|
![]() |
#2101 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo sad mi je bila zena iz b.neta, pocet ce busit po zgradi kraj ove lijepe T-comove optike koja vec stoji neko vrijeme. ![]() Prebacit cu se na njih, ispod 200 kn za internet i televiziju, telefon ne koristim, uzet cu brzi paket interneta pa cak i ak ne radi svo vrijeme na max brzini nema veze, bar ce me kostat skoro triput manje. Javim se sa iskustvima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Prije 3 dana dobio 3d i brzine su 19 / 1,2 Mene čudi, jer su rekli kao neka akcija i brzina do 16, kad ono ... 19 cijeli dan. Špansko Zadnje izmijenjeno od: Limeni. 02.12.2011. u 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Kod mene nema promjena, ali sam ja stari korisnik sa 3d paketom, novi zagreb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
nije u vezi neta pitanje, al se tiče bneta jer iman 3d uslugu kod njih. Jel ikome počela "štekat" i televizija? Zna mi se desit da npr. u roku od sat vrimena po 2-3 puta nestane slike na jedno 2-3 minute... dosta iritira kad pratiš nešto, izbaci te iz šeme skroz... i tako više puta dnevno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
imam 3d, meni porasla (sprintinternet) ali zasad samo u jutarnjim terminima izgleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
I šta onda mi stari korisnici koji imaju 8192/768 brzinu. Oće i nama povećat na 12 Mbps/1.25 Mbps s tim cijenama?
![]() |
#2109 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Stari korisnici koji su do sada imali Mega 8 paket, sada ce imati Mega 16. Pricam naravno o zasebnom paketu internet, ne o ovim 2D i 3D paketima.
![]() |
#2112 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
Ma ne piše ništa, gledao sam, to je općenito ili to vrijedi za nove korisnike. Treba ih lijepo nazvat pa pitat, al mi se neda. Ako je istina da su povećali opet bez obzira stari/novi korisnik onda bi trebao dobit brzinu do 12/1.25 Mbps kako i sad imam 7.54/0.7 Mbps jer trenutna brzina mi je stalna bez obzira na sve, uopće mi ne pada i super radi, ali ako se može više isporučit, tj ako je to uračunato/povećano u cijenu, zašto ne?
![]() |
#2113 | |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
http://www.bnet.hr/b_net/novosti/naj...et_u_hrvatskoj ne kužim šta nije jasno, do kraja godine će bit, nekima možda već jesu ubrzali, no većini je još stara brzina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
A gle, kolega iggi mi je dao link za cjenik i otvorio sam to, sve mi je jasno to što piše unutra jer sam gledao i prije, ali nigdje u cjeniku nije navedeno ovo što je kolega Thermaltake linkao: "Najbrži flat internet u Hrvatskoj! B.net je ponovno povećao brzine interneta ! Od sada svi B.netovi korisnici mogu surfati najbržim internetom u Hrvatskoj po istim cijenama kao i do sada. Osnovne brzine internet usluge povećane su na Mega 6, Mega 16 i Mega 25 , dok je u superbrzim 2D i 3D paketima osnovna brzina već do 12 Mbps . Brzina u paketima se može nadograditi opcijama: Turbo 20, Turbo 26 i Turbo 32 . Cijene pristupa internetu te cijene svih paketa i opcija 2D/3D paketa ostaju nepromijenjene. Povećanje brzine će se odvijati postupno do kraja godine. 23. studenog 2011." Samo sam to htio saznat što je i najvažnije od svega tog.
![]() |
#2118 |
Killer of your Dreams
Datum registracije: Sep 2005
|
da je default za kombinirane pakete (2D/3D) sada 12Mbps umjesto 8. zvao sam dakle, i da, vrijedi i za stare korisnike. ali, u mom slucaju ce garant opet limitirati pola megabita-megabit nize od te "nazivne" brzine, a vecernja zagusenja ce biti jos gora-.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#2119 | |
Strašni
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2121 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
1.8 MB/s
Evo očitavam brzinu do 1,8 MB/s što bi bilo oko 13,6 mbita/s Travno
![]() |
#2127 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Guest
|
AFAIK. Dva različita "entiteta" ti delaju provlačenja do zgrade/u zgradu. A onda netko drugi kasnije to po stanovima. Ne znam točno jer smo mi imali "specifičnu" situaciju tako da smo iz planirali iz ostave uvesti bnet u "zgradu" pa kasnije tko hoce do stanova! |
![]() |
![]() |
#2130 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ozbiljno, evo ja se prije malo jace od pola sata javio da mi neradi FTV, i evo sad imam i FTV i odma mi brzinu digli sa 8 nas 12mb ![]() Samo im napises na zid da imas problem, oni ti daju email adresu javis se i to je to, samo kad posaljes email ponovo se javis na fejsu da si posla email. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|