|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Pomoć oko IBM R50/R51e
Imam kod sebe IBM R51e kod kojeg sam isprva mislio da je problem u matičnoj ploči (nije bootao) što izgleda da na kraju ipak nije problem jer je problematičan u cijeloj priči bio izgleda monitor. Uglavnom ako netko ima jedan od gore dva navedena laptopa molio bih ga da mi napiše kako mogu ući u BIOS i postaviti da mu primary output VGA izlaz - dakle nešto tipa slijedeće: PWR Blue tipka F1 dole dole Enter itd. Uglavnom naslijepo moram promijeniti postavku u BIOS da koristi VGA out kao primary display. Unaprijed se zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ne moras to raditi iz biosa, imas fn + jedna od tipka f1-f8,na mom t510 je fn+f7,mrsko mi sad otic gore pogledat kako je na r50,al ta kombinacija i bacas ga na vga bez ulaska u bios. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
@Alvin I onda ode automatski u Sleep, neovisno o OS - u |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Mislio sam čim upali laptop, tada nema zašto i kako ić u sleep....neznam možda je na IBM neš drugačije nisam probao A što se tiče fn+ to radi bez os sigurno, ali isto ne mogu 100% tvrdit za IBM jer isto tako nisam probao, malo sam IBM popravljao pa nisam siguran(to govori o kvaliteti laptopa) Da budemo jasni uglavnom je to poprilično isto/slično |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
za r52: plavi button, pa malo pricekat i onda f1, sad je u biosu enter, sad je u config 9 puta strelica dolje, enter, sad je u display 1 puta strelica dolje (boot display device), enter 1 strelica dolje (analog vga) ili 2 strelica dolje (both), enter f10 enter al probaj prvo sa spustanjem ekrana, definitivno nejde u seep (to je do os-a, i jedna od opcija koje me najvise zivciraju i uvijek to iskljucujem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Hvala - budem probao sve pa napišem ako je nešto pomoglo. |
![]() |
![]() |
|
|