|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kraj Omega drivera???
http://www.omegadrivers.net/ Sudeći prema zadnjim porukama na sajtu moder Omege mogao bi odustati od daljnjeg održavanja drivera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Postao sam to prije 2 dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
nema razloga za brisanje obzirom da tema puno više spada tu nego negde drugde čovjek je sam sve rekel postalo je fora ko fol modat drajvere i onda to proglašavat svjetskim čudom osim toga kak ati sad izdaje vrlo često nove drajvere ni omega nije više stigel bogzna kaj prčkat po njima a neke stvari se mogu podesit i putem vanjskog tvikera stoga po meni nema više ni velike potrebe za omegom iako mi se njegov način rada dosta sviđao i u trenucima kad ati nije dovoljno brzo ispravljao neke propuste on je nudio zanimljivu alternativu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ima to malo veze i sa driverheavenom, počeli su se furat na zer0piont drivere, koji bi kakti bili "brand" sitea, unazad mjesec-dva je bilo nekaj zlobnih komentara, itd...čovjek je sve radio besplatno, nije prigovarao i zato je sad tako kako je. Ono kaj se plati ili barem aktivno podržava-to se i poštuje. Kad se nekaj dobije besplatno-sere se po tome i "najnormalnije" se očekuje i dalje dobiti besplatno i kenjati po tome. Meni je žao zbog toga kak je to završilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ja sam malo skeptičan... Koliko sam skužio-to su više-manje neki klinci koji to delaju kako i kad stignu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
garant neki balavci kojima je jedino bitno da im se ime pojavi kakti veliki moderi drajvera je kak ne osim omege ostalo ionak nije rađeno kak spada tak da izgleda da za ubuduće službeni drajveri plus neki dobar tviker=dobitna kombinacija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
trenutno su najbolji radlinker i ati tray tool-s ( barem tak jelc veli) ![]() ati tool je dobar za oc a meni se jako sviđa rivatuner sam kaj s njim nemreš prčkat po atijevim drajverima ali možeš poštelevata neke druge stvari, hardverski monitoring je odličan, oc i tako |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja imam Ati Tool i Ati Tray Tools... sasvim ok alati!
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja imam nekih problema sa Ati Tray Toolsima ... ovim zadnjim. Snimio sam si profil za OC i namjestio da da se diže za 3D aplikacije. E sad, neke aplikacije prilikom izlaska iz njih bace grešku da određena instrukcija želi referencirati memoriju na 0x00000000 i "memory couldnt be written". S memorijom je sve u redu, a tu poruku dobivam samo sa Warcraftom III i Radlightom prilikom gašenja i to samo kad u pozadini rade Tray Toolsi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super Moderators
|
Koliko vidim-izgleda da će ga ipak nagovoriti da nastavi sa driverima ![]() Zvao ga je i gazda driverheavena, škvadra se je malo trgla i udijelila koji $...dobio je veliku podršku... Nadam se najboljem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Caught Somewhere In Time
|
ajde vidjećemo |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Super Moderators
|
"Guys dont worry, omega isnt alone, he has the full support of myself and this site. I had a long talk with him last night, ill make sure he wont vanish, trust me. Hopefully he feels more confident now with his situation, which is probably why he has appended his site. I would like to stress however, if you use his drivers and feel his work helps you with your gaming and rig setups, to always at least click his ads several times or if you have some money spare send him a donation. It really will help keep him developing, it takes him considerable time modifying drivers to his high standards." Tak bar veli jedan od jačih igrača i gazdi sa driverheavena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
ista stvar kod mene sa daoc-om |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Caught Somewhere In Time
|
sve je to meni i dalje sumnjivo osim toga od usmene podrške se ne živi |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Super Moderators
|
http://www.omegadrivers.net/ Well, I don't know what to say this, I really have no words to describe what has happened during the last week... I'm still crying of happiness, the support has been overwhelming, so much, that I can't possibly answer all the 1000+ emails I have received, in fact, I'm still reading each and every one of them to make sure I don't miss anyone, so don't worry if you don't get a reply mail, just be assured I did read it and I'm really grateful for your spiritual and economic support. I haven't posted in forums or updated my front page since last update because I was looking for the right words to express how happy me and my wife are right now and I know a simple thank you is not enough to cover all of this, but is all I can give right now, along with a few tears you will not be able to see, but I think your hearts will feel. ![]() With this I close my update and rest assured the Omega Drivers will not die since now I see how much I'm needed and I don't want to disappoint each and everyone that mailed me with their kind words of hope. Thanks to everyone and God bless :_) P. S. Next release will come in the form of 2 ATI driver sets and 1 Nvidia set, I hope that is enough to cover everyone ![]() Ufff...odmah mi je malo lakše pri srcu ![]() Ipak će nastaviti sa radom, jeeeeee... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
uhh joj sad se lakse dise. ![]()
![]() |
#24 |
n00b
Datum registracije: May 2004