|
![]() |
#91 |
Guest
|
M arekoh ti potrosila mi sve novce i zato nije mogla poruke slat a kako je potrosila vrag i ona znaju, ne znam kam cu s njom iskreno, bacit cu je su smece...nis nadoplatila i sad salje o jbt |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
kako da maknem fring????nema ga u app manager...odakle da ga maknem?..a vjerojatno internet da |
![]() |
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nikad nisam radio s njime, ali pretpostavljam da treba negdje upisati neki username i password. Uđi u njegove postavke i makni user/pass. Onda se neće trebati spajati na mobilni net. Nije idealno rješenje, ali...
![]() |
#95 |
Guest
|
onemogucila sam mu automatski start, al jos uvijek ga ne mogu uninstalitrat...bar se ne spaja odmah sad.. krepala nokia n8, sta da radim?? Zadnje izmijenjeno od: nino. 27.11.2011. u 13:04. |
![]() |
![]() |
#96 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
isuse, šta radiš toj nokiji kad ti tako krepaje? Ja ga imam mjesec ipo dana, mobitel predobro funkcionira. Ono šta si ti napravila jest dopustila automatsko spajanje fringu na net ili nekom drugom softveru i on ti cuca pare sa računa. Pođi u settings->installations->installed apps (ili tako nešto), nađi fring i obriši ga.
![]() |
#97 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
A moguce da je ne znam koristit al ne bi zato riknula, riknula je i ako malo potrazite okolo vidjet cete da se to dogadja..samo se ugasila i vise se ne da upalit...e sad ako imate sto pametno predlozit...ne znam samo kako se onda snalazim s tri kompjutera ako se ne znam telefonom koristit |
![]() |
![]() |
#100 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#102 |
Premium
|
Odnesi ga u Mobis na popravak. Ali, mogu se sad kladiti da će ti reći da gara ne važi jer imaš kondenzaciju vlage u mobitelu. To im je uvijek ista špreha kod skupljih modela. Naravno, dati će ti i fotke unutrašnjosti 'tvoje' njoke gdje će se to vidjeti.
![]() |
#104 |
Premium
|
Slažes se s tobom, ali na lokalnoj razini imaš Mobis servis, koji su poznati po muljaži, a ne Nokia servis. Potraži po forumima, takvih primjera k'o u priči i to uglavnom za skuplje modele. Netko je pisao i direktno u Nokiu o tome pa je dobio od**bnicu.
![]() |
#105 |
Guest
|
Ja nemam cak ni garanciju jer sam ju dobila, tak da mogu se ..frigat..al zao mi je . pa trajala je od 3 mjeseca do ad, na sve strane su pisali o flešanju da se pokrene iz mrtvih i sad citam da se simbian opce ne moze flešat..ma uzas..inace davno sam ja izgubila povjerenje u nokiu a sad znam da mi vise nece u dzep , mogla bi ja pisat u nokiu il kajja znam, al umorna sam iscrpljena, bas me dotukla totalno..sad nemam pojma kaj cu opce kupovat i sto..u servisu ce mi rec kvar 1000 kn, ma nema šanse da to dajem |
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Odnesi mob do nekog lokalnog majstora pa neka prvo on to pogleda. Preko mobisa ces izgubit vrijeme i novac da ti na kraju kazu da je tvoja krivnja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#108 |
PRO
|
preko Phoenixa se mobitel vraća iz mrtvih ako je problem u software-u, tako da tvoja tvrdnja "citam da se simbian opce ne moze flešat.." nije točna. ovako ispada da sam uvik protiv tebe, ali samo ti kažem da se mobitel može vratiti iz mrtvih. ima čak opcija u Phoenix programu "dead device flashing" ili tako nešto. ![]()
![]() |
#109 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
|
Ako si mob dobila, valjda je onaj koji ti ga je poklonio dobio garantni list kad ga je kupovao. Pitaj ga.
![]() |
#112 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Je da je Nokia u zadnje vrijeme posustala. Ali to sto pise yaya gledam onak :S. Pa ti se valjda ne znas tim mobitelom sluzit, pa ti zato i radi takve probleme. Bez uvrede, ne mislim nista lose. Fring obrisi tako da kad si u Meniju i kad ga vidis stisni opcije, pa rasporedi i oznaci fring te stisni izbrisi. A to sto ti je pojelo novce sto nisi iskljucila automatsko spajanje na net nije problem Nokie. Mozda mob sad nije crko neg si mu vjerovatno software zeznula. Nemoj mislit da te napadam ili nesto posto te ni ne znam, ali znam puno ovakvih poput tebe, pa onda samo pljuju po stvarima koje su kupili (ima ih i sa Androidima i iPhonovima) ![]()
![]() |
#119 |
PRO
|
A oni će to znati kako? Preko phoenixa se skine software doslovno prema tvom modelu mobitela sa nokijinog servera, tako da je sve legit sa te strane. Vrlo vjerojatno i oni to rade na isti princip.
![]() |
|
|