|
![]() |
#3721 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Ljudi sta izabrati Samsung Galaxy Nexsus S ili LG E900 wp7, najvaznije mi je da moze stat u dzep te citanje offica. Posto oba fluidno pokrecu angry birds (jedino sto igram) igre mi nisu toliko vazne. |
![]() |
![]() |
#3722 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3723 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Uh ipak je izbor pao na LG E900 jer bi me Samsung izasao 500Kuna skuplje, a to mi je bilo zao dati, ha sto mi je droid malo dosadio :S a druga stvar ne trebam tako jaku stvarcicu u dzepu. Ipak hvala. |
![]() |
![]() |
#3724 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
e da se ovo hoce prodavati na zapadu po razumnoj cijeni http://www.engadget.com/2011/12/03/s...l-core-dual-s/ old skul mobitel sa androidom i vrhunskim performansama/karakteristikama samo da nije predebel |
![]() |
![]() |
#3725 |
Premium
|
Ajme kakav otpad, get a life.. Ili koristi tipkovnicu, ili koristi ekran osjetljiv na dodir, a ne ovakva neka sranja prodavat.. |
![]() |
![]() |
#3727 |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Dali je itko probao Samsung Galaxy S+ koji se nudi u T-Mobileu dosta povoljno sad? ![]() Vrijedi li 800kn u Tarifi Extra total S ili ima neki bolji uređaj za tu lovu? http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...=SAGALAXYSPLUS
#3730 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
#3733 | |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
![]() Kad sam već u temi, igrao se malo s LG Optimusom 3D. Pa mislim da taj mobitel više laga od moje 300mhz nokie sa symbianom, tako je neki usporen da to nije normalno? Cijeli menu je neki trzav i ne radi glatko ![]() Nije vrag da i Samsung radi tako?
![]() |
#3734 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
samsung galaxy s+? ne, ne radi tako. Tu i tamo ima laga, ali ne trza. No, kao što i za LG ima community koji je to rješio i od toga mobitela napravio koristan i odličan uređaj, tako će biti i za relativno novi galaxy s+.
#3736 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
HTC Desire: problem kod pisanja SMS-a
Tražim rješenje ali ne nalazim ništa slično pa ne znam odakle da krenem rješavati taj problem. Supruga ima HTC Desire i dešava joj se da tipka SMS, napuni otprilike 2 reda teksta i onda tipka ali više ne dobiva slova na ekranu, mobač zavibrira i vidim da registrira pritisak, samo se ništa ne pojavljuje u polju unosa teksta. Rotacijom ekrana u 90% slučajeva stvar se sredi sama od sebe, u 10% slučajeva mora kliknutni bilo gdje u tekstu pa vratiti na kraj da bi unos teksta normalno proradio. Ima Android 2.2, ne znam ima li novija službena verzija, ne kemija mi se s neslužbenim izdanjima ROM-a, njen je mobač, nije moj da mogu baš 2-3 dana prčkati isprobavajući novi ROM. |
![]() |
![]() |
#3737 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Vecina autopunjaca koju sam vidio kod svih proizvodaca su 500mA. Jucer na poslu sam naletio Samsung-ov punjac sa 0,7A a kod dodatne opreme za Iphone od Griffina i Artwizza imaju 1A.. Na ebayu sam naletio sa 2,1A LOL. A normalni kucni punjaci imaju 0,8 do 1,0A. Kolega veli da od Nokia AC -10E s 1,2A puni brze nego ostali.
__________________ |
![]() |
![]() |
#3738 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Da normalni kucni punjaci od NEKIH NOKIA imaju 1,2A |
![]() |
![]() |
#3739 |
49%winner
|
Sa Desireom koristim auto punjač od Xperie X8 (AN400, dobio u bonbon paketu) koji uredno održava bateriju i sporo je puni dok koristim GPS. 5V 1,2A ![]() http://www.mytrendyphone.com/shop/so...00-38199p.html
![]() |
#3741 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
S obzirom da mi je admin ubacio ovdje moj upit, znam da se ne vidi u moru ostalih postova pa moram ponoviti upit (u nadi da će upit ugledati netko tko zna rješenje): Tražim rješenje ali ne nalazim ništa slično pa ne znam odakle da krenem rješavati taj problem. Supruga ima HTC Desire i dešava joj se da tipka SMS, napuni otprilike 2 reda teksta i onda tipka ali više ne dobiva slova na ekranu, mobač zavibrira i vidim da registrira pritisak, samo se ništa ne pojavljuje u polju unosa teksta. Rotacijom ekrana u 90% slučajeva stvar se sredi sama od sebe, u 10% slučajeva mora kliknutni bilo gdje u tekstu pa vratiti na kraj da bi unos teksta normalno proradio. Ima Android 2.2, ne znam ima li novija službena verzija, ne kemija mi se s neslužbenim izdanjima ROM-a, njen je mobač, nije moj da mogu baš 2-3 dana prčkati isprobavajući novi ROM. |
![]() |
![]() |
#3742 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Caka je u tome da se popuni vidljivi slobodan prostor za pisanje. SMS se i dalje piše, ali se to ne vidi. Da malo skrolne ekran ili makne tipkovnicu, vidjela bi cijelu poruku. Ako se ne varam, na Marketu ima dosta besplatnih aplikacija za pisanje SMS-a, pa možda da supruga proba neki od njih, npr. Handcent SMS. Noviji službeni softver za Desire ne postoji tj. postoji, ali je vrlo bugovit pa ga nitko ne koristi.
#3743 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
sad jel T-Mobile kod nas izdao taj updejt.. |
|
![]() |
![]() |
#3744 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nemam pojma. Znam da je HTC izdao update na 2.3, ali nije radio baš kako treba. Da ti nisi pomiješao 'običnu' i S verziju Desirea?
#3745 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Postoji Gingerbread update za Desire(Bravo), službeno izdan od strane HTC-a. Nije OTA u igri već je update objavljen na developer site-u HTC-a. Dolazi sa starim Sense-om 1.9 nažalost. Neke aplikacije su izbačene kako bi ROM stao u malu internu memoriju. Koliko znam, službeni Ginger bi trebao raditi na Desire-u bez greške.
#3747 |
49%winner
|
![]() |
#3748 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Hvala za dojam i opis ![]() Malo sam pronjuskao na google i naletio na AN401. Izgledom je isti kao prethodnik. Ima ih u Bossizu za najmanje 110kn. Specifikacije govore za izlaznu snagu 1,2A ili ti ga 1200mA. ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#3749 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
A i frend i ja imamo probleme s povremenim rebootom kojih nije bilo na Froyotu - meni se svakih ~20-30ak okinutih fotki Desire jednostavno reboota i onda mu treba ~2 min dok opet dodje na pin meni. Neam snage vise za taj mob, prvih 2 mjeseca su me vozali po garancijama dok nisam dobio novi, onda je sve radilo savrseno dok nisam stavio GB. A sad mi se jednostavno ne vraca na Froyo ili neki CyanogenMod jer nemam vremena za zaje_avat se s tim, cim dodje SGNexus u HR ovaj leti... ![]()
![]() |
#3750 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Ne znam stvarno zašto imaš te probleme. Ja već poduže vrijeme "vozim" Ginger 2.3.5 sa Sensom 3.5 i mob radi super stabilno i prilično glatko kada se uzme u obzira da je to Sense i to zadnji. Naravno, ima nekih manjih bugova, ali ništa strašno ili ništa što se ne bi moglo zaobići. Ja sam odavno napravio root i zaboravio na stock ROM-ove. To što je HTC izdao službeni Ginger je možda bilo samo od neke koristi developerima kako bi njihovi ROMovi bili bolji ili stabilniji(uvjetno rečeno).
|
|