|
![]() |
#661 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma da je netko drugi rekao bi ok, ali KAC je ekipa koja je odvratno losa, samo su ih prosle godine suci gurali ( i ove ih guraju ), i u totalno su silaznoj putanji. Šamara ih ko stigne ![]()
![]() |
#663 |
Guest
|
ziheri dana : Tottenham , Arsenal , United , Dinamo . Ove ekipe nemaju više prava na grešku i neriješeni rezultat. Čak ni United kojem nema Berbatova , Rafaela i Fabie. Aston Villu Wayne Rooney riješava sam. Dinamo mora pobijedit jer će ih Mamić šamarat. Tottenham nakon poraza od Paoka mora po pobijedu. Arsenal si ne smije dozvolit gluposti. |
![]() |
![]() |
#664 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Premium
|
Bas suprotno, ti pametujes a pricas sranja. Ja se ne kladim aktivno vec unazad 6-7 godina sigurno, ali i dalje pratim donekle koliko stignem. Nemoraš ti meni ništa stavljat, niti se dokazivat, a i ovako vidim odma da nemaš pojma o tome ![]() Ali smješno je da onda ideš okolo drugima se smijati i soliti pamet ![]()
![]() |
#666 |
Guest
|
skoro sve prošlo osim dinama , kojeg bi vjerovatno stavio na listić da sam uplatio i dobro da nisam. Sada ništa. Osim , srijeda: Lyon @1.90 . I to odmah u pon uplata, dok ne padne koef , premda bi to mogla bit utakmica dana pa narast i tako. Ziherčina , Dinamo s ovakvom igrom , Cibalija 2:2 LOL ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Guest
|
ovaj tjedan . tjedni deset kunaš- Pobjede Barcelone , Uniteda , Napolia , Leverkusena ,Lyona i Milan x2 , Leverkusen lagano dobiva Genk , United nebi trebao imat problema sa Basel , a ako budu imali onda neka se ostave lige praka , Milan će barem bod uzet , Napoli će dobit Villareal , za Lyon i Barcelonu komentar je suvišan- |
![]() |
![]() |
#668 |
Premium
|
Da li znate ista iz prve/druge ruke o pretplatama na blogove tipa Bozo zna ili Lukavi tigar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Guest
|
Da , mislim da su u rangu "vidovitog crvenog maga Tea sa Z1" ... ne nasjedaj na te gluposti. Malo sam ih proučavao. Njihov recept za uspjeh je , da za svaku promašenu njihovu "prognozu" , poduplaš ulog i igraš dok ne dođe "dobitna". A svako sa elementarnim poznavanje matematike za valjda 8. razred zna da "progresija" vodi u propast jer ti niko ne garantira da neće bit 120 dana dobitnih za redom , ali ti nitko ne garantira i da neće biti 120 dana tzv. loše serije. Nema od klađenja kruha. Shvatit ovo bilo kako drugačije osim zezancije je nepogrešivo pogrešno. Priče tih likova o "životu od klađenja" zanemari , to su notorne gluposti koje uspijevaju kod nas zbog sveopćeg očaja i situacije u kojoj se ljudi nalaze. U rangu "sistema za loto" , "tarota" itd.. |
![]() |
![]() |
#670 | |
Premium
|
Citiraj:
Dakle najbolji u tome je bio smicer, jer je on cak od svih tih i bio osoba koja je donekle pratila nesto pa je imao vise srece. Razmisli kako to radi. Platite mi recimo 100kn po "dojavi" ( lol?! ), ja vam kazem tekmu sa recimo tecajem 3+ ( obicno je rijec o poluvrijeme kraj i slicnim stvarima ), vi uplatite. Ako slucajno ne prode, ja vam vratim vasu pretplatu tj vasih 100kn. Suma : Dao si mi novce, ako pogodim uzimam ih direktno u dzep, ako fulam, vracam vam novce koje ste mi vi dali, i ne gubim nista. Znaci mogu samo biti u plusu... Odlicna ideja koju nevjerojatno puno ekipe pusi....
![]() |
![]() |
#671 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
za Ligu prvaka sada neznam koliko se pametno kladiti na Barcu ![]() Pep je naglasio da će u utakmici protiv BATE Borisova sredinom naredne sedmice odmarati čak 13 igrača, a to su Victor Valdes, Carles Puyol, Dani Alves, Eric Abidal, Javier Mascherano, Seydou Keita, Sergio Busquets, Xavi, Andres Iniesta, Lionel Messi, Cesc Fabregas, Alexis Sanchez i David Villa.
![]() |
![]() |
#672 |
Guest
|
a zato raste koef na Barcu ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Stavio na Sevillu f+2 i Liverpool f+2 50 eura za 500 ![]()
![]() |
#674 |
Guest
|
pametna oklada. sa velikim izgledima da prođe. |
![]() |
![]() |
#675 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Ja i Corleone šoramo morone Hrvatska nije najljepša u zoru Zadnje izmijenjeno od: Starsailor. 05.12.2011. u 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
A što je s Lyonom hendikep? Dinamu rasulo u obrani, a Lyon treba golove ako namejrava na drugo mjesto ljestvice, Dinamo idealna sitaucija (čitaj: koma od igre) za napucavanje barem dva komada razlike, mišljenja?
![]() |
#677 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Chelsea - Valencia 1x Porto - Zenit 1x Barcelona - Bate 1 Dinamo - Lyon 2 Genk - B.Leverkusen 2 Apoel - Shaktar 1x Villareal - Napoli 2 Ajax - Real 2 50kn unutra 1400kn van. Budemo vidjeli kak će biti. ![]() Imami filing da će me chelsea, barca i porto zeznuti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Barca škakljiva tu, Porto i Zenit isto
![]() |
![]() |
#679 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
za danas i sutra san igra sistem listic pa kud puklo Fixevi: Chelsea - Valencia 1 Dinamo - Lyon 2 Villarreal - Napoli 2 Kombinirajuci (4/6): Dortmund - Marseille 1 Porto - Zenit 1 Inter - CSKA 1 Barcelona - Bate 1 Plzen - Milan 2 Ajax - Real oba daju gol 20 za 60-1500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Guest
|
hm..evo nešto izgledno...ne vjerujem da će medvjedi danas kiskat . to je 3.30. Chelsea će ić na pobjedu i vrijedi probat i hendi po 2.85. Genk će izgubti . 1.60 i Sutra hendi na lyon 3.00 ---4 para vrlo vjerojatna. |
![]() |
![]() |
#681 |
Guest
|
sve je ok. Jedino ja bi Shaktar x2 |
![]() |
![]() |
#684 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Salzburg-KHL Medveščak Z. (06.12. 19:15) 1 2,10 FC Porto-Zenit St.Peterb. (06.12. 20:45) 1 1,85 Chelsea(sš)-CF Valencia (06.12. 20:45) 1 1,90 Genk/odg3+-B.Leverkusen (06.12. 20:45) da 2,10 B.Dortmund-Marseille (06.12. 20:45) 1 1,70 Olymp.Pireus/odg3+-Arsenal (06.12. 20:45) da 2,20 HC Lausanne-HC Ajoie (06.12. 20:00) 1 1,50 86 je koef,ko stvoren za 50icu ![]() Nego,ko fali apoelu od bitnijih? Isto mi to onda miriši na kombo oba daju i 3+... |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#688 |
Guest
|
zaboravili ste svi medvjede , @ 3.30 |
![]() |
![]() |
#689 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Salzburg 1x + Sahtar x2@2.19 za 600 kn. I da Barcu bi izbjego igraju stvarno smjesnom postavom juniori + First team players Pinto, Piqué, Thiago, Maxwell, Fontŕs y Pedro, plus Adriano, who is recovering from injury, |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|