Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.12.2010., 10:26   #661
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
znači raspored kak bog zapovijeda - http://www.dolby.com/consumer/setup/...ide/index.html
syss je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2010., 13:23   #662
Poštenjak
Registered User

Datum registracije: Dec 2010
Thanks, Syss.

Na provoxu ima jaaako privlačnih stvari.

Reci mi molim te (pošto nisam imao priliku poslušati ih), da li bi Whafedale Diamond 10.HCP komplet (http://www.provox.hr/audio/proizvod....ca=94&Source=1 ) bio toliko bolji od Diamond 9.HCP kompleta ( http://www.provox.hr/audio/proizvod....ca=94&Source=1 ) da košta skoro duplo ?
Poštenjak je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2010., 13:41   #663
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ma kaki, pogotovo za duplo para... 9ka bez razmišljanja.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2010., 08:11   #664
Poštenjak
Registered User

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ma kaki, pogotovo za duplo para... 9ka bez razmišljanja.
Puno hvala, o dobri čovječe.
Poštenjak je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2011., 15:34   #665
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Malo nam je zamrla tema, nije valjda da nitko ne slaže HT doma.....
Evo ja se malo ponovio, prvo sam prodao AVR-1910 poradi nekih financijskih "poteškoća". Zatim sam se krpao sa Marantzom iz firme ali i to je stalo prošli tjedan pa reko ajde da uzmem nešto ne preskupo ali da sam miran neko vrijeme.
Cijenovni rang naravno što niže to bolje, čak sam u nekom trenutku očaja razmišljao i o Excellu za 600 kuna
Na koncu se odlučio za Yamahau RX-V371 Titanium. Uspio sam preko firme još i 20% popusta nabaviti tako da je ovaj financijski dio zadovoljen.
To im je nova linija za ovu godinu, nema neke điđe miđe kao Denon ali osnovno kaj mi treba ima, HD audio dekodere, 4/1 HDMI ulaze/izlaze i mikrofonsko štelanje zvuka YPAO.
Po speckama 5x100w al sam negdje našao da je 5x60w što će i biti prije jel iza piše da je potrošnja cca 250w.
Nakon prvog vikenda korištenja mogu reći da sam dosta zadovoljan, kako funkcijama tako i zvukom. Stereo je "dobar", u rangu sa Denonom AVR-1910, čak na trenutke i ugodniji. U surroundu je ipak to Yamaha, jako dobar zvuk.
Čak mi je i daljinski nakon Denonovog preklapajućeg osvježenje. Receiver je čak malo niži nego inaće, mislim 2 cm pa nekako skladnije izgleda, ekran je dobar i vidljiv sa većih udaljenosti.
Konkretno za tih cca 1750/1800 kuna po meni dobra kupovina, još ako se uspije kakav popust nabaviti....
Nabacit ću kasnije par slikica kad dođem s posla, evo jedne sa weba
9800pro je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2011., 21:03   #666
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Nema se sta staviti kad nema update-ova, sve je poo starome mozda da nakeljim miljeić pa da poslikam ehehe

Nego ti si se rijesio i silbova, ako me sjecanje dobro sluzi? Na cem sad slusas?

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2011., 08:53   #667
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Nisam, nitko se nije javio tako da su ostali. Ona ideja o stereo kombinaciji mi je propala
Staro 22.09.2011., 09:42   #668
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Možda se nitko nije javio jer ljudima na odgovara cijena ( ok , ljudima nikad ne odgovara cijena al ipak). Koliko za njih tražiš ? Koliko dođu novi?

@Ziiky...ima kod kod mene novi centar. Doduše nije to HT zvučnik al eto. Trenutno je u izradi druga kutija pa sljedeči put slikicu nakeljim ovde.

btw, jesi očerupao ofcu?

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 22.09.2011. u 09:48.
Imagine je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2011., 09:50   #669
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

@imagine
Znam znam ... citam te ja s nestrpljenjem cekam finalni uradak

Ofce su prezivile jer kad sam rastavio kutiju zakljucio sam da to i nije tako lose odradjeno
Iskreno, nemam vremena za ista. Posao, obitelj, a cijelo slobodno vrijeme potrosim na rekreaciju i biciklizam sa ekipom.

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Staro 23.09.2011., 09:03   #670
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Možda se nitko nije javio jer ljudima na odgovara cijena ( ok , ljudima nikad ne odgovara cijena al ipak). Koliko za njih tražiš ? Koliko dođu novi?
A cijena je bila takva da ih prodajem i molim boga da ih ne prodam
Novi su sada 3150 kn tako da mi ih se ne isplati prodavat.
Koliko ja stignem slušat muziku i ta kombinacija Focalaca i ove Yamahe mi začuđujuće dobro zvuči pogotovo za jednu sub/sat kombinaciju.
Staro 24.09.2011., 11:00   #671
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
@imagine
Znam znam ... citam te ja s nestrpljenjem cekam finalni uradak
čitaš? sigurno nisi jedini pa sam malo ljubomoran zašto samo Flikoman ima taj povlašteni status i dobija "savjete"
Oču i ja neki konkretni savjet...a ne živim u neznanju koliko rdc razlika od 0.012 Ohma utječe na balans zvuka / rez.

btw, finalni uradak če sačekati zbog nekih. teh. poteškoča. Ali bez brige ,okačim ja još koju sliku nove probne kutije.

Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
A cijena je bila takva da ih prodajem i molim boga da ih ne prodam
Novi su sada 3150 kn tako da mi ih se ne isplati prodavat.
Hm , iz ovog sam izvukao nekakav zaključak da ih daješ u neko bescjenje - jer zašto bi inače molio boga da ih ne prodaš / zašto bi ti inače bilo neisplativo...

Ali onda bio znatiželjan - pronašao cijenu.
Tražio si 2800kn?

Gle, država je u banani i trpi puno toga pa se to između ostalog odražava na SH tržištu 'nepotrebnih' audio stvarčica. Ja prodajem zvučnike i raznih ponuda mi zaista ne nedostaje ali je problem u cijenama.
Inače , za zvučnike tražim manje od polovice cifre nego što su bili novi a centar za cca trečinu cifre.
I opet to ljudima nije dosta. Prošli tjedan mi je za centar netko najnormalnije nudio 500kn a vjerovao ili ne , prije dva mjeseca sam imao još bezvrijedniju ponudu / 300kn za nešto što je bilo skoro 3k!

Tako da ako prodaješ nešto čitavih 350kn manje nego što je novo - nije ni čudo da ti se nitko nije javio.

A moram priznat da mi nije mi ni najmanje jasno zašto ti je ta cifra neisplativa / zašto moliš boga da ne prodaš.

EDIT: da ne budem potpuno OT , evo nešto starijih slikica / stanje prije nego sam "razhebao" sistem

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 25.09.2011. u 18:35.
Imagine je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2011., 01:36   #672
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
pošto primječujem da je u zadnje vrijeme HiFi tema vrlo aktualna odlučio sam potražiti meni dražu -HT i staviti svoju prvu slikicu do sada

ovako to kod mene trenutno izgleda: https://lh3.googleusercontent.com/-5...0/DSC03346.JPG

filmovi/serije su u prvom planu, muzika malo manje a u zadnje vrijeme još manje....nažalost.
sodom je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2011., 21:52   #673
Chome
TK
Moj komp

Chome's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Koji receiver imaš? Jeli Rotel možda?
Chome je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2011., 23:51   #674
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
pošto primječujem da je u zadnje vrijeme HiFi tema vrlo aktualna odlučio sam potražiti meni dražu -HT i staviti svoju prvu slikicu do sada
Za razliku od HiFi teme ovdje uvjek pustoš.
Nevjerovatno da se nitko nema 'pohvaliti' s nekakvom promjenom te da nikog ne interesiraju filmovi / tehnikalije te vrste.

Citiraj:
ovako to kod mene trenutno izgleda: https://lh3.googleusercontent.com/-5...0/DSC03346.JPG

držiš PS3 na subu?
btw, ta praznina na ljevoj strani izgleda odlično za drugi subvaufer

Citiraj:
Autor Chome Pregled postova
Slika bi mogla biti i bolja ali je dovoljno dobra za vidjet da je to Rotel.
Model nije tako jednostavno pogoditi ali eto ja imam posebne sposobnosti pa vidim da je to RSX 1057
Staro 03.12.2011., 14:21   #675
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Citiraj:
Da, vidoviti Imagine dobro kaže

Slika nije bila prvotno namjenjena ovom threadu pa je zato neđto lošje kvalitete. Model je RSX 1057 , verzija sa 3 HDMI-a (iako takva službeno na rotelovim stranicama uopče ne postoji )

Citiraj:
držiš PS3 na subu?
btw, ta praznina na ljevoj strani izgleda odlično za drugi subvaufer
I ne samo PS3, tu je i Optimin STB

PS3 je ostao još iz dana kada sam gamao na konzolama, tako da samo stoji kao skulptura.

To što kažeš za drugi sub moram reći da u toj prostoriji postoji još jedan samo nije od HT sustava već je spojen na PC, a ponekad trebam i prozor otvorit

Tko zna, možda jednog dana kad se preselim u veći prostor počnem i ja izvodit kerefeke kao i ti
Staro 04.12.2011., 08:08   #676
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Citiraj:
nICE ... ali sturo, aj raspisi se malo!
Nabaci malo tehnikalija, specifikacija, koje komponente si upotrijebio za htpc, koje za HT, koji media centar koristis ako ga uopce i koristis.
Nemoj biti sebican

Posto vidim da si HT postavljen ispred prozora; da li ti danje svjetlo predstavlja problem? Navlace se roletne?

Citiraj:
čitaš? sigurno nisi jedini pa sam malo ljubomoran zašto samo Flikoman ima taj povlašteni status i dobija "savjete"
Oču i ja neki konkretni savjet...a ne živim u neznanju koliko rdc razlika od 0.012 Ohma utječe na balans zvuka / rez.
Kolega nisam ja kompetentan da tebi dajem savjete

Citiraj:
Za razliku od HiFi teme ovdje uvjek pustoš.
Nevjerovatno da se nitko nema 'pohvaliti' s nekakvom promjenom te da nikog ne interesiraju filmovi / tehnikalije te vrste.
Bas-bas ... ovdje prava pustinja
Medjutim, vjerujem da malo ljudi kod nas i slaze tako sta. Uzmi u obzir da ce te i neka low entry-middle klasa kostati ko svetog petra kajgana,
racunajuci u to sve sto prati jedan HT kao cjelinu.

JA sam krenuo u update pozadinskog osvjetljenja pa cu nabaciti sutra prekosutra sličke. Sjeo je novi, puno tanji zidni nosac, a neki dan mi je stigla rasvjeta.
Zivo me zanima kakav ce efekat biti.

LP i do slusanja

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Staro 04.12.2011., 08:51   #677
Kruno M
Premium
Moj komp

Kruno M's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
JA sam krenuo u update pozadinskog osvjetljenja pa cu nabaciti sutra prekosutra sličke. Sjeo je novi, puno tanji zidni nosac, a neki dan mi je stigla rasvjeta.
Zivo me zanima kakav ce efekat biti.

LP i do slusanja
E ovo i ja planiram na prolječe raditi, plus komplet ožičenje u zid staviti. Baš me zanima kako si riješio/ćeš riješiti osvjetljenje
Staro 04.12.2011., 11:40   #678
Chome
TK
Moj komp

Chome's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Da, vidoviti Imagine dobro kaže

Slika nije bila prvotno namjenjena ovom threadu pa je zato neđto lošje kvalitete. Model je RSX 1057 , verzija sa 3 HDMI-a (iako takva službeno na rotelovim stranicama uopče ne postoji )
Ma ja bi najradije Rotela uzeo jednog dana za receiver ali ne znam ni sam gdje i koji naći po što povoljnijoj cijeni a na ima više HDMI-ja. Bar 3 ili 4 ulaza.
Chome je offline   Reply With Quote
Staro 04.12.2011., 14:31   #679
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Citiraj:
Nabaci malo tehnikalija, specifikacija, koje komponente si upotrijebio za htpc, koje za HT, koji media centar koristis ako ga uopce i koristis.
HTPC (Mozart) kućište je prazno razlog tome je što 2 metra od TV-a sa desne strane stoji cijeli stroji složen pod "Moj PC" pa bi mi to sve samo dupliciralo i kompliciralo trenutni setup. Mozart tako čeka neke buduće dane kada će sve ovo biti u drugom prostoru pa ću ga onda ići popunjavati PS. nema media player softvera, koristim KM player.

Dakle reciever je naveden a prilično je jasno i koji su zvučnici u pitanju. Sve naprijed je od B&W-a (dobro znana sinergija sa Rotelom koja mi se dopada od prvog trenutka kada sam ju imao prilike slušat). Frontovi su DM603S1, Centar je CC6, Sub je AS6 (30cm jedinica). AV stalak Rondo Vision.Naponska letva je REV Supra-Line. Stražnji su Technicsovi sateliti koje ne mislim mjenjati u trenutnom okruženju jel sam na stražnjem zidu malo ograničen sa mjestom pa ne želim glomazne zidne stalke i velike kutije. Kad se to promjeni onda ću uzeti nešto iz serije 6 na stalke odostraga.

Od budućih upgradeova HT sistema vjerojatno će biti neki novi TV veće dijagonale (na slici je 40 inča, pucam na 55). Naravno ovo nije sastavljeno preko noći niti sam zagrijan za HT od jučer, primjerice zadnja zamjena u sustavu je bilo Pioneerovo AV pojačalo koje sam kupio prije 9 godina. Tako da je to uvijek neverending story

Citiraj:
Posto vidim da si HT postavljen ispred prozora; da li ti danje svjetlo predstavlja problem? Navlace se roletne?
Uglavnom gledam navečer, kad mi se baš zalomi da gledam po danu onda obavezno idu rolete...daju apsolutni mrak

Zadnje izmijenjeno od: sodom. 04.12.2011. u 15:05.
Staro 04.12.2011., 14:35   #680
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Citiraj:
Ma ja bi najradije Rotela uzeo jednog dana za receiver ali ne znam ni sam gdje i koji naći po što povoljnijoj cijeni a na ima više HDMI-ja. Bar 3 ili 4 ulaza.
4 ulaza imaju top modeli serije 10 i tadašnji procesori, i nova serija 15 koju još nisam viđao na SH tržištu (domačem i naravno mislim na AV).
Staro 05.12.2011., 19:55   #681
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Citiraj:
Autor Kruno M Pregled postova
E ovo i ja planiram na prolječe raditi, plus komplet ožičenje u zid staviti. Baš me zanima kako si riješio/ćeš riješiti osvjetljenje
Evo ga ... finito

Materijal ...

Trenutno stanje ...

Fotic je u racku pa je tesko docarati osvjetljenje koje isijava oko TV-a, ali zbilja je krasno puno, puno bolje nego verz. no1, od koje nazalost nemam sličke.
Prije sam koristio ledice u crevu koje sam postavio na drveni okvir. Okvir je bio upasiran oko nosaca TV-a. Ledice su isijavale okolo uz zid pa je efekat bio puno losiji.
Sada ledice sjaje prema zidu pa se svjetlo lijepo razljeva na sve strane.
Koristio sam ove ledice.
Postoje 2 varijente, cool white i warm white koje daju nesto žuće svjetlo, simuliraju zarnu nit.
Mada neki tutorijali savjetuju toplu zutu za backlight, meni vise pase nesto svjetlije osvjetljenje.
Led traka je samoljepljiva, na poleđini je 3M ljepenka. Duzine je 5m i moze se rezati proizvoljno.
Iza svake 3. ledice se nalaze oznake gdje je dozvoljeno kratiti traku. Za 42" je potrebno oko 2,5m tako da mi je ostalo ravno pola.

Pa ako neko zeli slagati backlight kod mene ima dovoljno za jos jedan setup!
Dogovoriti cemo se, ljudi smo

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Staro 05.12.2011., 20:29   #682
Kruno M
Premium
Moj komp

Kruno M's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Evo ga ... finito

Materijal ...

Trenutno stanje ...

Fotic je u racku pa je tesko docarati osvjetljenje koje isijava oko TV-a, ali zbilja je krasno puno, puno bolje nego verz. no1, od koje nazalost nemam sličke.
Prije sam koristio ledice u crevu koje sam postavio na drveni okvir. Okvir je bio upasiran oko nosaca TV-a. Ledice su isijavale okolo uz zid pa je efekat bio puno losiji.
Sada ledice sjaje prema zidu pa se svjetlo lijepo razljeva na sve strane.
Koristio sam ove ledice.
Postoje 2 varijente, cool white i warm white koje daju nesto žuće svjetlo, simuliraju zarnu nit.
Mada neki tutorijali savjetuju toplu zutu za backlight, meni vise pase nesto svjetlije osvjetljenje.
Led traka je samoljepljiva, na poleđini je 3M ljepenka. Duzine je 5m i moze se rezati proizvoljno.
Iza svake 3. ledice se nalaze oznake gdje je dozvoljeno kratiti traku. Za 42" je potrebno oko 2,5m tako da mi je ostalo ravno pola.

Pa ako neko zeli slagati backlight kod mene ima dovoljno za jos jedan setup!
Dogovoriti cemo se, ljudi smo
Odlično izgleda.... slično bi i sebi radio. Kakve ti je boje zid, žut? Šta je ova bijela kutijica , trafo? Jer vidim da oni prodaju kao adapter, si ti to na ebayu isto uzeo?

Kupio bi ja od tebe ostatak trake, al meni će svjetlo ići iza gips ploće 30cm sa svake strane veća od tv-a, pa mi treba više.
Staro 05.12.2011., 20:31   #683
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Dali to ima primjenu ili je čisto estetika?

Imao sam prilike kod sebe doma isprobati Philipsov Ambilight Spectr-u 2, mogu reći da radi odlično ali ipak se tu radi o dinamoičkom osvjetljavanju, mjenjanju boja prema prikazu slike neovisno o lijevoj i desnoj stranici...

Na slikama izgleda relaksirajuće
Staro 05.12.2011., 23:17   #684
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Citiraj:
Autor Kruno M Pregled postova
Odlično izgleda.... slično bi i sebi radio. Kakve ti je boje zid, žut? Šta je ova bijela kutijica , trafo? Jer vidim da oni prodaju kao adapter, si ti to na ebayu isto uzeo?

Kupio bi ja od tebe ostatak trake, al meni će svjetlo ići iza gips ploće 30cm sa svake strane veća od tv-a, pa mi treba više.
Zid je kivi zelen
Da potreban ti je adapter, DC na 12v. Na slici je trafo, ne obaziri se na njega bacam sve G9 halogenke vanka i ugradjujem LED.

Ti ces raditi floating wall? To mi je bila prvotna namjera, prije jedno 5-6 godina.
Srecom zena me odgovorila i zahvalan sam joj jer kao sto je kolega sodom rekao HT je "never ending story",
a ja sam svoj nadogradjivao pa jedno 5 puta u 5 godina i svaki puta radio drugi raspored.
Da sam TV zakuco unutar rigipsa u floating wall ... bila bi mi pusiona, vrlo brzo bi ga morao razvaljivati.

Imas na AV forumu vrlo dobrih konstrukcijskih rjesenja sa opseznim pictorijalima pa si pogledaj prije gradnje.
Ovo mi je jedan od ponajboljih rjesenja.
Samo onaj ko bude koristio ta bozicna svjetla, treba biti svjestan da se griju do jaja i svakako treba potraziti alternativu u ledicama!

Citiraj:
Dali to ima primjenu ili je čisto estetika?
Na slikama izgleda relaksirajuće
Nema neku bitnu funkciju, sem recimo estetike i toga da mi je puno ugodnije gledati tv uz backlight.

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 06.12.2011. u 00:08.
Staro 06.12.2011., 08:10   #685
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Ovo mi je jedan od ponajboljih rjesenja.
ja sam doma slozio prosle godine isto kao i on samo sa led trakom i normalno gips plocama
V.I.P je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2011., 11:50   #686
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Citiraj:
Autor V.I.P Pregled postova
ja sam doma slozio prosle godine isto kao i on samo sa led trakom i normalno gips plocama
Nabaci sličke !!!

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Staro 06.12.2011., 12:31   #687
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Citiraj:
Nabaci sličke !!!
http://forum.pcekspert.com/showpost....8&postcount=13
to je staro stanje, sad je dosao jos namjestaj i okrecen je zid iza rigipsa.. budem poslikao na novo ako te zanima
Staro 06.12.2011., 20:50   #688
dubravkol
Premium
Moj komp

dubravkol's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
AJd da se i ja uključim i pokažem slike donjeg dijela dnevnog boravka. Telka je priručna, za bolju se trenutačno nema para ali služi svrsi :-)

Rasvjeta je složena sa crijevom za ukrašavanje kuća. Sviđa mi se ova ideja sa ledicama pa možda kroz neko vrijeme i ja ovo svoje čudo malo preuredim ali zasad u potpunosti zadovoljava

dubravkol je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2011., 09:54   #689
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Citiraj:
Autor V.I.P Pregled postova
http://forum.pcekspert.com/showpost....8&postcount=13
to je staro stanje, sad je dosao jos namjestaj i okrecen je zid iza rigipsa.. budem poslikao na novo ako te zanima
Strava ... svakakao stavi slike da vidimo
Jel to led traka koju sam i ja koristio?
Citiraj:
Autor dubravkol Pregled postova
AJd da se i ja uključim i pokažem slike donjeg dijela dnevnog boravka. Telka je priručna, za bolju se trenutačno nema para ali služi svrsi :-)
Odlicno izgleda. Rupa je za 42"? Zar ti nije malo povisoko polozaj TV-a?
Da li si backlight spajao preko potenciometra da mozes dimmati ili samo on/off.
Kad budes nadogradjivao osvjetljenje moci ces iskoristiti led traku, 5m je, mozes ju štiklati, kratiti ili produljiti, spojiti 2-3-4 koliko god trebas.
A i osjetno su manji potrosac od tradicionalnih bozicnih ukrasnih svjetala.

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 07.12.2011. u 10:05.
Staro 07.12.2011., 11:36   #690
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Citiraj:
Strava ... svakakao stavi slike da vidimo
Jel to led traka koju sam i ja koristio?
ista,samo moja je rbg i plus jos imam daljinac
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno