|
![]() |
#3962 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Čini mi se da neki ovdje "ližu jedni drugima jaja", kak bi se reklo. I netko sa strane bi mogao pomislit da su stvorena nekakva dva klana (ne gamerska). Treba dogovorit igru između te dvije ekipe, svaka na TS-u i udri. I da, u tom slučaju treba izbacit Ivu mašinku iz igre jer je stvarno pro. ![]()
![]() |
#3963 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3964 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Server postoji, igrača ima...ne znam što se čeka. Oh, da.Nova godina.
![]() |
![]() |
#3965 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Nick "Pellegrini46" ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3966 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() Mozda off topic ali posto je vezano za bf3 ukazacu na jedan problem koji se desio mom frendu a vezano i za mene...Naime kupio je preko jedne stranice mislim cdkeyhouse za sebe BF3 i nakon 15 dana kupio je i za mene isto BF3 uredno je platio preko paypala medutim sad mu je ta stranica blokirala daljnu kupovinu a isto tako i paypal jer kao sumljaju na kradu acc ...pa ljudi ovo su ortodoksne gluposti...lovu su kao vratili na paypal a oni pak nikako da tu lovu opet vrate njima jer je sve uredno i nema krade acc..pisao im je i objasnio i njima treba pun klinac vremena da odgovore...do tada obojica igramo uredno i dalje... Uglavnom htio sam vas upozorit da ako kupujete nekom budite spremni na ove komplikacije...zato kazem da mrzim steam sto nisu uspjeli dobiti i BF3 jer tamo imas ljepo send as gift i nema problema a ovaj Origin za klinca nije vrijedan i jadan je da jadniji nemoze biti !!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3967 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kad smo kod zahvala, hvala na ss na kojem se vidi kako ko zadnja nubara spamam SMAW na inf ![]() Inicijativa? Napravis pool igraca koji bi igrali, dogovorite se o podjeli i gg. Doduse mozda je najbolje pricekat da ekipi jos malo dosadi pub bashing, igra je jos nova i tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3968 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3970 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3973 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3974 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3975 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3976 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3977 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 04.12.2011. u 22:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3980 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3981 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() A onaj lik je bio uporan, 5 puta nas pokušavao ram-at sa Jetom Bar nešto ![]() Fala Bogu pa dan bio na poslu miran ![]() Opet malo grindao helli na istom serveru kao i sinoć, da mu otključam sve. Ovaj puta mi je pilot lagmanchu isto bio fenomenalan. Kakve manevre ima! ![]() Nemogu ga kao gunner pratiti šta lik radi! Znam lika od prije da je dobar pilot al ovo... fantastično nešto ![]() Ja čekam spawn helia dok on leta u Jetu, uzmem helli, pobjegnem na neku udaljenu livadu i zovnem, i lik sleti tik do mene da preuzme ![]() ![]() Ide to otključavanje, još malo fali do Below Radar, onda još ECM, Guided Missile pa TV ![]() Partija završila ovako: 42 killa sa Helliem ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3982 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Veselite se dok ekipa ne pocne masovno koristit civ station+guided za razliku od javelina to govno ne faila ![]() Kad smo kod javelina sinoc 1squadmate postavi, 3 opale javelin na hely i gledamo kako sva 3 zbugaju. U chatu psovke, jedan se kune da ga nece vise koristiti, drugi ranta o opremi vrijednoj 100.000$ koja ne funkcionira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3983 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Pa ja bas nisam zadovoljan s Iglom, Javelnom. Sve samo fail kad lockam sa devet ispaljenih raketa prema helikopteru a ono ode u krivom smjeru Prije patcha je radilo dobro a sada je gore nego sto mogu zamisliti. Ustvari, sve sam zivo ispucao pa uzeo od poginulih.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3984 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3986 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
A kad letim pa me jednom skine tako, onda drugi put ECM deployam kad me locka, a ne kad sam već lockan i projektil ispaljen, metoda vlastite kože ![]() (i naravno da je slijedeća stvar riješiti najprije toga koji me locka stalno).
![]() |
![]() |
#3987 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3988 | |
LateralusX