|
![]() |
#631 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Prije svih LAN-ova uvjet je bio da se naspavam, najedem itd itd
![]() |
![]() |
#632 |
Guest
|
dobitna kombinacija za "pranje" danas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#637 |
Guest
|
LOL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 01.12.2011. u 21:52. |
![]() |
![]() |
#639 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Igra i ne bi bila tako loša da su ju stavili na servere, a ne ovo hostanje, toliko laga ima, da mi je igra prejadna. Lag je prisutan i kad imaš sva 4 zelena indikatora, baš su je sfušarili s tim, lag mi ubija volju za igrom. COD 4 mi je još uvijek najbolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#642 | ||
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Nema to veze sa pingom. Radi se o lag compensationu koji je drugaciji u MW3 nego u MW2. Prije bi host imao veliki advantage dok ga u mw3 nema. Totalno su promjenili koncept lag compensationa i na konzolama i na piceku. Uostalom uskoro bi trebao izaci patch za sve 3 platforme: https://twitter.com/#!/fourzerotwo/status/141936303276179457 |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Da, lag compensation sada je ako imaš hosta, 10 igrača sa pingom 20 i jednog igrača sa pingom 200, onda svi laggaju kao da imaju ping 200. Briljantno izvedeno. Ako ne vjeruješ, moš komotno probati. Spoji se na nekog di svi imaju niski ping. Pokreni max upload na torrentima i gledaj kako svi govore "laaaaaag". Čak mislim da neki ljudi to namjerno rade. Ja pretežito igram dedicated, jer me živcira nepobjedivost akimbo-a zbog laga. I naravno, nemogućnost kickanja cheatera zato što nema vote-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH! UMIREM! ![]() ![]() Urnebes jbt!
![]() |
![]() |
#646 |
Guest
|
![]() Call of Duty: Modern Warfare 3' map pack rumoured Published Monday, Nov 28 2011, 10:16 GMT | By Liam Martin | 8 comments Call of Duty: Modern Warfare 3's first batch of DLC will include five new maps, it has been suggested. According to Kotaku, the maps will be titled 'Morning Wood', 'Concrete', 'Park', 'Italy' 'Overwatch' - FROM SPEC OPS MW2 |
![]() |
![]() |
#647 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#648 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kaj ta mapa nije iz cod4 sp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
|
Jedan dio te mape je iz COD 4 MP mape Downpour, a za SP neznam. Nevertheless, Overwatch je fenomenalna misija/mapa u MW2 SpecOpsima, nadam se da će ju staviti u DLC.
![]() |
#651 |
Guest
|
isplati se itekako problemi su marginalni i već su u postupku riješavanja. Uskoro izlazi fix. |
![]() |
![]() |
#652 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#653 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
nije to hack...našao je glitch na mapi i iskoristio ga je |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
nije hack, ali je cheat... Jer se odnosi na exploatanje glitcheva i bugova, sto takodjer dolazi u isti rang sa cheaterom. Vidio to nekoliko puta do sada i bas na toj mapi samo..Takodjer, moze (ali nece) popit ban, jer VAC to ne bana... Isto kao i oni sta exploataju bug sa stealth bomberom...
![]() |
#655 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
ovo je propust u igri kojeg može iskoristit svatko tko želi
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Premium
|
citaj EULA iduci put prilikom instalacije software-a... edit: mali rezime toga sta si napisao: ja to ne mogu koristit, jer ne znam kako, ali ako sam napravim neki 3th party program, onda nisam cheater jer, tehnicki, nisam nista downloadao ? ![]()
![]() |
#657 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
bilo kakvo uvođenje 3rd party programa (naravno nekih koji daju prednost) je cheatanje, ali iskorištavanje propusta u igri za mene nije cheat, boli mene ona stvar što EULA kaže propust u igri svatko može iskoristit, a cheat (3rd party program) samo onaj koji ga nabavi i upali
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Premium
|
a vidis, tvoje neznanje "potpisivanja" ugovora je tvoja stvar. Stavljanjem kvacice na "i agree" si se u biti slozio sa time da je exploitanje bugova i glitcheva podlozno banu, dakle, stavlja ih u isti kos sa cheaterima.Ti radi sta zelis, a a oni te slobodno mogu bannat zbog toga, i ne mozes im nista.
![]() |
#659 | |
|
Možeš li malo pojasniti? Nisam čuo za to. Citiraj:
MOram priznati da ja uopće nemam nikakve probleme ovdje opisane. Ni u jednom trenutku nisam osjetio da neki igrač ima "mrežnu" prednost nada mnom. A video je užitak za slušati. Kako je lijepo ovako slušati nekog elokventnog i mirnog.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 04.12.2011. u 19:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Premium
|
Upisi u youtube. Kad pozoves SB, promjenis na primary weapon, i bacis SB. Ostanu mu koordinate, ali jos uvijek imas SB kao KS... I tako mozes u beskonacno... Vidis, ja ne pamtim NORMALNU partiju! Razlika izmedju kill cama i onoga sta ja vidim, kao da igram drugu igru. Obicno to biva da lik izleti iza zgrade i ubije sa 1 metkom (kako meni to izgleda). Dakle, ja njega nisam vidio niti 1 sekundu, a onda ide kill cam i vidim da me lik vidi barem 2sekunde i ispaljeno pola salzera...
![]() |
|
|