|
![]() |
#1 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
WD i acoustic meanagement
Treabo bih util koji provjereno radi sa SATA i ATA wedejcima.Skinuo sam onaj IBM feature tool iso,ali kad napravim bootabilni cd ne zeli bootat s njega iako mi ostali bootabilni cd-i rade.Moze neki link i savjet od WD user-a koji je uspio stisati svoje wedejce? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hitachi feature tool sa njime sam utisao disk iz siga
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Civic (ab)user
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo provaj ode http://www.hitachigst.com/hdd/support/download.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ako ti se da, probaj Systool skinuti, on ima opciju za AAM pa da se ne zezaš sa bootanjem probaš si ako ti radi prek tog programa prvo. Ja sam Maxtora na taj način utišao. I nek proba netko reći da to nije "pravo" utišavanje i da taj program nemre imati pristup tome. ![]()
![]() |
#10 |
Civic (ab)user
|
onda ispravak....systool podrzava sata diskove,ali ne podrzava mog sata wedejca ![]() anyway bude i on dosao na red,samo da ovaj bootabilni cd proradi.... ![]() EDIT: iam zadnju verziju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda ga stavi na bootabilni USB memory stick ili disketu, ako ne ide sa CD-a...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Nisam početnik, znam kaj trebam napravit. Kliknem Read, sekundu pričekam i ispiše mi AAM not supported. Iskreno nije da mi sam AAM treba, buka diskova mi ne smeta (i sam komp je dosta bučan - napajanje), al me čisto ovak zanimalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pardon kaj sam imao odnos ko da si njubara ![]() Nije bila namjera Uglavnom, kod mene je Systool verzija V1.0 Build 728 (ista kao i kod tebe). A ništa, onda ti jedino preostaje Hitachi feature tool
![]() |
#16 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Je li se kome desilo da podesavanje AAM nešto sje*e? Naime imam Maxtora 80Gb PATA (prvo moram danas doma provjeriti da li uopće podržava AAM), a sam maxtor AFAIK nema svoj AAM tool, pa kako vidim ostaje Hitachijev tool sa diskete ili systool iz windowsa. Jer ako ga utišam/umirim sa AAM nemam ga razloga ni prodavati. Jedino me malo frnja jer mi je to sys hdd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nikada nikakve nevolje sa AAM-om, ili smanji ili ne. Smanjivao Maxtore i Hitachije i jednog WD-jca probao, ali on nije imao AAM - sve kaj imam doma i kod kod buraza. A nisam do sada na forumu nikada čuo da je nekome AAM zeznuo išta. Tako da mislim da si poprilično siguran ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo stišao sam ovog maxtora pata sa systoolom. Sve glatko |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
bumpao bih ovu temu, dobio sam wd2500js i stisao bih ga malo ukoliko je moguce, cime i kako? hitachi toolom nisam uspio. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|