|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Evo ovako, spojih plazmu na PC sa 10m HDMI kabla (kabel ide direkt u grafičku pošto ima HDMI izlaz) i pustim film i zvuk ima na zvučnicima od PC-a, ali ne i na TV-u (ili obratno)... -u postavkama za zvuk (na PC-u) mogu birati ILI da zvuk ide na zvučnike od PC-a ILI na TV, ja bi htio obje opcije uključene, kako to? Nema nigdje opcije gdje mi nudi to ''Realtek HD Audio Manager'', šmrc, please help.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Probaj u aplikaciji koju koristis za zvuk na kompu u postavkama same aplikacije staviti device preko kojeg želiš puštati zvuk,predpostavljam da je to analogni output. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
E sad da li postoji neki drugi način da dobiješ zvuk istovremeno na oba zvučna uređeja vjerojatno je moguće,ali s tim nisam experimentirao pa bilo dobro da neko kaže jer i mene interesira. Btw...nije mi jasna svrha koju želiš postići ? Čemu zvuk istovremeno na tv-u i pc-u ?
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Premium
|
Citiraj:
Zvuk je digitalni jer ide preko HDMI-a. ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Jeftinije je softverski nešto skemijat nego davat lovu za 5.1 sitem zvuka...tu se slažem,ali ne vjerujem da će zvuk zbog razlike u snazi dati ujednačen ton na tv-u i pc-u...u svakom slučaju vrijedi pokušati...nimalo loša zamisao.
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() -slikano je sa 5m daljine, iza mene je PC u drugoj maloj prostoriji. Onda mi nema druge nego kod gledanja filmova ostavit zvuk da ide preko receivera, ipak je mnongo bolji zvuk neg' zvuk od malih zvučnika u TV-u...
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Malo van teme, puno bi dobio na zvuku da malo spustis zvucnike niže nego sto jesu.ljevi zvucnik stavis na policu niže a desni na zid na istu razinu kao i ljevi. Sorry na offtopicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|