|
![]() |
#572 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Modern Warfareu 3 nista ne fali. I dalje je to isti onaj CoD kojeg se igra s gustom vec godinama. Isti, identicni. I nazalost, zato me vise ne privlaci. Da kojim slucajem tek pocinjem igrati igre, sigurno bi bio odusevljen. Ali posto sve ovo gledam jos od 2005., nemam apsolutno nikakve reakcije. I zasto bi onda potrosio svoje pare na ovu igru? Radi SP-a? Single player MW1 je bio dobar. MW2 je vec bio kao da ga je radilo retardirano dijete Michael Baya i Toma Clancya. MW3 sam odigrao 3 misije i vec mi ga je dosta... zar stvarno SVE u SVAKOM trenutku mora oko mene ekspoldirati da bi mi zaokupljalo paznju? Danas cu radije radi SP-a igrati Skyrim. Radi MP-a? MP je kao u svakom CoD-u jako zabavan, nema greske. Ali danas cu puno radije upaliti BF3 za puno dublje i kompleksnije MP iskustvo, a kad se zazelim doze mindless fun CoD akcije, upalit cu MW1 ili 2 i dobiti potpuno isto sto bi dobio sa trojkom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Treba mi pomoć molim vas. Kupio sam ruski mw3 key i sad mi ovo dolazi kada idem "activate product on steam": ![]() Dali neko zna kako rješiti ovo plz |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Guest
|
briši,nema beda |
![]() |
![]() |
#578 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Mogu ja samo jedno pitanje jer mi se neda sve ovo citat? Jel ima napokon dedicated servere(da ih biram iz igre a ne iz npr firefoxa) ili i dalje igra sama bira servere? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Hala Madrid!
|
Odlična kampanja (makar što se tiče mog ukusa), jedino što zamjeram je to da je igra PREkratka, prešo sam je u 5h i neš na regular difficulty s tim da sam crknuo par puta radi gluposti. A sad krećemo na MP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo ja sam krenuo kampanju, prvo šta mogu reći nakon nekih 20 min igranja prva misija u onom stock exchange je super, ono s raketama vodećim super + minigun u heliju, meni stvarno ok ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 23.11.2011. u 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#585 |
Hala Madrid!
|
Dali neko zna kako otvoriti NAT? Imam simens gigaset sx763 ruter, t-com operater. edit: skužio sam kako napraviti ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 24.11.2011. u 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Guest
|
jučer je bannano preko 1600 cheatera..i ide se dalje..tako da nemaš beda.. |
![]() |
![]() |
#588 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
to je kap u moru. ja sam bio na jednom serveru, doduše preko xfire-a i neki lik je rafalno pucao iz Granade launchera M203 koji je imao na M14 puški. i nije izgledalo da će ostati bez municije. Ne igram često MP, možda 3 sata godišnje kad mi dođe, ali kako je krenulo, neću još duuuugo. ne kužim, u čemu je gušt toga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
trollovi uglavnom
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Guest
|
da , hrpa debila , s hackovima , ali riješit će se to. Isto kao i u BO. Max još mjesec dana. |
![]() |
![]() |
#591 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Guest
|
ma nema frke. Nema aimbotanja u roku par tjedana. A i sada je rijetkost. Bilo javnih ili plaćenih. A i na kraju , sva takva debilana je svedena na marginalni broj u odnosu na broj "korektnih" igrača ...ista situacija je i u BF3 , bila i u BF2 , MW2 , BO... |
![]() |
![]() |
#593 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Premium
|
pa da...sta si ti mislio? imas jednostave hackove koje platis jednom i vise ne trebas,a imas i kompleksne za koje placas mjesecnu pretplatu na njih |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Plačeni hackovi su večinom teški za otkriti. Dosad sam naišao na jednog cheatera u MW3, samo sam izašao iz igre uz pozdrave njegovoj bližoj ženskoj familiji. Najmanji se problem maknuti kad već kripli neznaju drugačije igrati. Enivejz, evo ga konačno, Yahtzee baca osvrt na MW3 ![]() Samo što ga nije radio standalone, umjesto da toliki naslov stavlja u usporedbu. ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 25.11.2011. u 17:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Pa zapravo kad pogledaš i jest dosta razlike nije isto plačati 15€ na mjesec ili 15€ na tjedan ![]() Preračunaj to sve samo u pive ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Što više cheatera ima, sve više opet volim Single Player. Fino odigraš, ugasiš komp i nema nepotrebnog živciranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|