|
![]() |
#3722 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3724 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3726 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Samo da napomenem da pripazite (iako većina nas ne piše) što pišete po Battlelog forumima; pogotovo pripazite na 'foul language'. Čovjeku su bannali account (forum) na 72 sata radi inappropriate language-a i sada ne može 72 sata igrati igru. ![]() @Ivo - rofl.Nope.
![]() |
![]() |
#3729 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
CQ. Od rusha imam traume od Metroa iz bete. Citiraj:
Odem oko onih tankova, uz more, do officea i gas stationa, capam obje i krenem prema Army base, sve solo i tu me napokon skinu. Mislite da se itko iz mog squada spawna na meni? Nitko, niti jedan. Svašta san napisa u chatu, valjda neću na*ebat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3730 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3733 |
Addicted to music.
|
Kad s tom jebenom lampom zasljepljuješ protivnike s jednog kraja mape na drugi. ![]()
![]() |
![]() |
#3739 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
mali info ako kome pomogne. nakon patcha i sa novim driverima meni je igra svako malo izbacila bf3 stop working. imao sam sve na high i one opcije anti ovo i ono na x2 i low itd. nakon toga sam sve stavio na medium i off-ao sam anti ovo i ono na none ili 1x i sada igra radi. probajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3741 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo jedan kvalitetan post sa...pogodite...EA UK forums ! ![]() Znam da nisam jedini kojem se dešava da umre nakon što se sakrio iza zaklona, ili kad vidim neprijatelja već sam mrtav bez mogućnosti da iti zapucam... Odgovor je u latenciji igre (dakle ne ping): http://forums.electronicarts.co.uk/b...ng-server.html Dakle ono o čemu sve već pričali, niste umrli od "jednog metka", neprijatelj je odavno već počeo pucat po vama nego se vama zbroji na kraju zbog kašnjenja i manifestira se kao da ste umrli od jednog metka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3742 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3743 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
imaj zacrtan cilj za ovaj vikend... dici w/l ratio na 4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3744 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3745 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3746 |
Addicted to music.
|
Ja o tome tupim, brat bratu, godinu dana.Ali normalno, većina se ne slaže s tiime jer je puno zabavnije slušati 280 ljudi odjednom i na koji je način netko nekoga ubio, whineanje i ostale beskorisne informacije.
![]() |
![]() |
#3747 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Disagree ![]() Ako nas je 7-8 na ts-u (što je u 99% situacija max), lakše je kad se svi čujemo timski raditi i dogovarati se kuda će tko i što će se branit/napadat, otkud je ko koga ubio itd, nego da se čuju samo 3-4 čovjeka međusobno, od kojih je 1 u avionu, 2 u heliju, 1 jadan ide pješke il se sklepo nekom u tenk. Gledate stvari iz krive perspektive, jer 3-4 čovjeka sami ne mogu puno napraviti, što smo potvrdili i mi sami sinoć - dok nas je igralo 8-9 na ts-u pobjedili smo sve i jednu rundu, kad je većina ošla, i ostali lepi, perić i ja, spušili smo rundu, za par tiketa ali smo spušili - zašto, zato što nas 3 smo jedini koji smo zauzimali zastave i branili ih, ostatak tima je bio nigdje, da se ne izrazim prostije. @aprilin fen - ne kužim te. Kakav unbalanced, na serveru je konstantno bio jednak broj igrača u obje ekipe, bar od ponoći otkad sam ja došao gejmat. Za ostalo, pročitaj što sam gore napisao, jer niste u pravu, po meni. Timska igra je igra CIJELOG tima, a ne squada, tj 3-4 pojedinca koji misle da mogu sve sami protiv 12-16-24-32 igrača u drugom timu. Pa igra nas toliko pa moram 2 runde molit da netko sjedne u mobileAA da me pokriva dok letim jer uredno skinem oba aviona protivnička pa me riješi njihov aa jer me ovi navuku prema njemu, a kad je obrnuto, onda se može kvalitetno letit cijelu rundu bez da me netko sruši jer igle su za avion peace of cake. Ili kad (najčešće Neo i ja) letimo u heliju pa nas na prvoj zastavi do naše baze siluju 2 protivnička aviona, a naš AA ne postoji. A kad nas je dosta na ts-u onda je lako reći nekom da sjedne u aa i pokriva deployment i 2-3 najbliže zastave. Druga stvar je što vi pizdite na zajebanciju pojedinaca, neću ih imenovat, zna se tko su, meni osobno je i to super, ja nisam nabrijan na igru da sam neki PRO itd, igram prvenstveno iz zahebancije i radi kolektivnog druženja i sprdanja na TS-u, a ako se to pretvori u limit od 3-4 čovjeka po kanalu samo radi nabrijavanja atmosfere i igranja nekih profesionalnih partija, neka hvala..... Itd., uglavnom, shvatili ste point.
![]() |
#3748 | ||
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ja napravim vecinom balans između kanala, eto juce nisam , i nije bilo neke pretjerane buke. ( to napravim kad ekipa dere gluposti i prepricava bajke ) Sve dok ekipa sluša i komunicira je ok. Dok prekjucer je svaki squad imao svoj kanal. ovo šta se tice 14 vs 20 , onaj server ima odlicnu rotaciju mapa , spawn vozila i broj ticketa , i vecinu veceri nas je bio podjednak broj . u više partija je njih bilo 3-4 više. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3749 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#3750 | |