|
![]() |
#214 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Im in ![]() Omfg, jedini Europe PVE server - estimated wait time 4h 45 min wtf Kissai Caste server btw
![]() |
#218 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#220 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
EDIT: ili ne... gle stvarno pise bas LANGUAGE. epic fail. :S Šteta...baš sam se veselio ovom al ocito da nist. Znam tek je pocetak, al ak ovak ostane necemo okusit igru. Cak i ak upadnemo nakon 5 sati vjerojatno ce se crashat u prvih par minuta igre. Pretpostavljam da je to razlog zast se uopce prazne serveri, jer ne vidim zasto bi itko napustio server u ovoj fazi igre osim ako mu se ne crasha. Cekat 5 sati opet nakon samog crasha nema smisla. sranje Zadnje izmijenjeno od: scp. 25.11.2011. u 17:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
|
Nekako mi se cini da je ovaj "beta test" vise namijenjen njima da vide koliko im serveri mogu podnijet nego nama da vidimo kakva je igra :P Trebao sam ocekivati da ce tak bit. Nist, spajam se na francuski server jer mi je tamo queue najmanji. 1100. Budala prekinem onaj na koji sam prvi isao da vidim jel gdje manji. A bio sam 300ti. konj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Brzina nema apsolutno nikakve veze s pingom ( znacajne ), u takvim igrama ping od 150koliko obicno iznosi prosjek prema USA je cist ok. Sreca da sam na poslu pa nisam u ovim problemima ko vi, doci cu kad se valjda sve smiri, ako se smiri... Zato mrzim kad se bete ne otvaraju postepeno vec ovak, ko hoce moze, ionda se dogodi ovo :/
![]() |
#229 | |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ima upload, jer na tcomu je razlika u uploadu 4/256 i 10/512, osjeti se razlika u pingu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
prije bi rekao da je razlika u adsl/adsl2 ![]() Imao sam oboje i stvarno nije prevelika razlika, mozda par milisekundi sto je zanemarivo. To da je razlika u par mbita jos bi se i osjetilo, ovako stvarno nema
![]() |
#231 |
Gamer 2 the Bone
|
Evo, samo 1 h poslije već sam 3000-ti u redu. Razmišljam da prekinem i probam US servere, al štajaznam....ma, nek još malo stoji. Takitak imam posla, idem suđe oprat i kera prošetat, začas će proć još sat vremena. Dotad bi trebao upast, iako piše wait time 3.5h još. Ali u sat sam došo od 6000 do 3000, tak da se nadam da mi je projekcija od još samo sat vremena čekanja točna.
![]() |
#234 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Kad izadjem iz igre preko ALT-TAB, pa kad se vracam ekran je prvo crn par sekundi i onda se postepeno ucitaju texture. Ja sam upao na ovaj drugi po redu europski engleski server.
![]() |
#235 |
Premium
|
Dojmovi nakon 1 h igranja. (US server, upao ODMAH cim sam kliknuo) Ping i vise nego prihvatljiv, oko 120. Sad sto se igre tice. Igrao sam smugglera. Ukratko, ne sviđa mi se i drago mi je da je tako jer nemam ni vremena ni NOVCA ovo igrati. Inace sam veliki star wars fan al ovo je cisti WoW clone koji radi katastrofalno lose. Da beta je, al 20 fps u prosjeku na HD6950 (low-medium detalji) za igru koja izgleda ovako prahistorijski nije prihvatljivo, nikako. Probat cu sutra s frendom igrat pa cemo vidjet kak ce nam se svidjet kad smo skupa u partyu. Al evo, moj iskreni dojam, totalno sam ravnodusan prema igri i ne mogu rec da me bilo sta odusevilo. Steta da radi ovog necemo nikad vidjet KOTOR 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
stari moj ja na full ganjam 60FPS---na konfi lijevo...nevjerojatno mi je smooth...as silk rekli bi...doduse nije ni cudo s obzirom da grafika nije spektakularna.. P.S. prvi dojmovi ce se promijeniti u svakom slucaju al mislim da ce tesko ista nadmasiti SWG. ona je igra bila debelo ispred svog vremena! |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
u 17 sati usao na americki server.... lvl 7 sith warrior sam trenutno, ne znam iskreno, rano je za reci, ali nisam bas odusevljen jos, sve je korektno, ali vidjet cemo. Nekako lose radi na 5850 i i5, ali ok ipak je beta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Gamer 2 the Bone
|
Ja još nisam ušao, sad 900ti u redu...brijem da ide cancel pa na US server, jebo ovo čekanje.
![]() |
#239 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Prvi US server, ajunta nesto, 5min ceko, upao, da grafika je malo ono tak-tak, evo napravio lika pa krenio igrati, javim dojmove kroz par minuta, a ping je oko 100-120ms |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|