|
![]() |
#181 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Da, mene nema samo cijelu nedjelju, tako da se iskreno nadam da će me pozvat u petak, tako da se mogu izigrat petak/subota barem. Ali svi znamo kako djeluju Murphyevi zakoni... ![]() PS: upravo dobio mail: You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins: Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
![]() |
#182 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#183 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#184 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() You'll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™very soon! Your test begins: Saturday, November 26 at 10:00AM CST Al mislim da ću je samo na 10min uspjet probati,i to je max ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#186 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
![]() Stiže smuggler uskoro! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Gamer 2 the Bone
|
Pfff, ja od djeteta i posla uopće nisam stigao promisliti koju klasu da odaberem. A probat ću s nekim jedijem ofc, ko i svi klinci. Al ne znam još koj astrana niti koja klasa. Koja bi trebala bit kao najjača DPS klasa među jedijima i sithovima?
![]() |
#188 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins: Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST Najs! Ako sve bude po planu, logiram se oko 19h. Prvi koji ulete nek napisu server/nick, da organiziramo neko grupno klanje/slikanje, ako uspijemo doc do 1. social huba.
![]() |
#190 |
Gamer 2 the Bone
|
Pa, ja svoj nick već znam, Profiler. Server ćemo još vidjet ofc. Dakle, ne zna nitko koja je najjača DPS klasa u igri? Jer odvajkada u MMOima igram DPS-ere, to mi je fetiš, radit najveći dmg po sekundi hehehe....i u AoC i u Aionu sam uvijek bio u samom vrhu po tom pitanju, i uvijek igram Assassina. Insane dmg ftw! Ovdje bi ekvivalent možda bio Jedi Sentinel? Niš, budem danas prelistao još jednom sve klase doma (nemrem na poslu otvorit njihov sajt) pa odlučio.
![]() |
#191 | |
Premium
|
Citiraj:
Samo nema sanse da igram Jedia. Odigrao sam prakticki sve Star Wars igre ikad napravljenje i STALNO sam u njima u ulozi Jedia. Dosta bi bilo. Time to go Han Solo on their asses ![]() Iskreno, radije bi igrao Bounty Huntera ali on je na strani Empire, sto mi je malo tlaka, jer sam SW geek i ne volim Sithove jer su...zli! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Gamer 2 the Bone
|
Al ček malo....ako npr ja uzmem Jedija a neki moj frend Sitha, jel uopće možemo igrat skupa? Nije baš smisleno....ili je kao u Aionu? Tamo imaju također "tamni" i "svijetli" ali svaki u svom svijetu i nema miješanja, osim na PVP područjima, gdje je 'rpa nek se trpa. Jedino je smisleno da tako bude i ovdje, a ne da Jedi Consular i Sith Inquisitor trčkaraju skupa kroz zelene poljane rukom pod ruku pjevušeć' Kumba Ya ![]()
![]() |
#193 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Sith Assassin za sada ispada da ima najveci burst DPS, dobar combo melee (dual LS) i rangeda (Force Lighn.). Ja sam se nadao da ce i Sith Marauder imati odlican omjer DPSa i izdrzljivosti, ali za sada se cini da je gimpan. Ali ovo je jos beta, stvari ce se ziher jos mijenjati, balansirati, ustimavati. Bas gledam seriju filmica za BH/Mercenaryja, lik je u closed beti od ljeta, digao 3 Merca na lvl 50 - http://youtu.be/_3e3o86GkoA?hd=1
![]() |
#195 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Gamer 2 the Bone
|
Da, čini se da su najjači DPSeri Jedi Sentinel i Sith Marauder, barem čitajući opise na official siteu. Kako su stvarno ispali po pitanju dmg-a ne možemo još znati. Onda za mene jedan od ta dva, zavisno za koju stranu se odlučim.
![]() |
#197 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
U SWG sam imao, Jedi-ja, otkljucanog po starim pravilima prije CU...kad sam napravio comeback nakon kaj su prebacili na nova pravila i to...najvise sam igrao medica/combat medica...imao sam i SPY na tom main accountu, a backup su mi bili entertainer i engineer, za reverse engineering... probao sam igrati i ostale klase, a BH mi je bio fenomenalan...lovis ekipu koju druga postavi na BH terminale...neovisno o frakciji kojoj pripadas..znaci ne jbte jel rebel ili imp...samo lovis...bilo je strava mislim da cu i ovdje krenuti sa imperial agentom i BH...bit cu pokvareni smrad s jedne strane, a napravit cu si light side jedija koji ce mi ustvari mozda i biti main... uglavnom nadam se da ce bti barem kao SWG, mada sumnjam da ce je nadmasiti...ono je bio neponovljivo...objektivno gledajuci s obzirom da sma probao skoro sve MMO.-e na trzistu. u vakom slucaju, star warsima pristupam s posebnom dozom emocija. za mene uvijek number one saga. ![]() P.S. ako kojim lsucajem ovdje ima nekog ko je igrao SWG na EU Chimaera nek mi se javi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#209 |
Gamer 2 the Bone
|
Eo serveri već "currently unavailable" hahahahahaha U 16 je trebalo počet, sad piše da do 17 neće šljakat ![]()
![]() |
#210 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: 17:02 Y U NO WORK? ლ(ಠ益ಠლ) EDIT EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=PbcctWbC8Q0 !!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|