|
![]() |
#2071 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
united igrao bez pol glavnih igraca, a man city u skupini smrti, sta bi drugo trebalo ocekivati ova grupa s citijem se znala od pocetka da ce biti jaka i da se do zadnjeg kola nece znati tko ide dalje bayern je siguran i vjerovatno ce zadnju rundu cuvat igrace i city ce tamo uzet bodove, i nadat se kiksu napolija u vilarealu |
![]() |
![]() |
#2072 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#2073 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Samo Dinamo može stavit Realu dva gola, ne može to ni Ajax ni Lyon:-) |
![]() |
![]() |
#2075 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kasnim 5 minuta na prijenos tekme, upalim telku, vidim odmah Callejonov gol i rekoh počelo je. Onda skužim da su već popili jedan ![]() Fina utakmica stvarno, šteta za Dinamo, ali tko je očekivao bolje je lud ![]() Upravo ovakva utakmica nam je trebala da se vidi gdje smo. A vidi se da je ponajbolja europska momčad triput bolja u svakom segmentu i tu uopće nema dvojbi. Sad bi bilo lijepo da naguzimo doma Lyon ![]() Inače, s ovakvom domaćom ligom i europskim utakmicama svakih godinu dana, ne znam kako bi Dinamo trebao igrati. Osobno još uvijek mislim da bi regionalna liga podigla malo razinu kvalitete nogometa (na stranu problem sa navijačima), jer igranje protiv Inkera, Pule, Lokomotive i pizdematerine samo opušta igrače. To su samo kondicijski treninzi, sa izuzecima. I Sammir uopće nije igrao loše danas, čak bih rekao da je bio možda i najbolji naš pojedinac danas prije nek kaj smo dali golove. I mislim da ne gine izjava Mamića da Sammir može komotno u Realu igrat, dam se kladit u to ![]() |
![]() |
![]() |
#2077 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Leko je odlično zadnjih 20 minuta tukao po nogama, mislim da im nije bilo svejedno ![]() ![]() U biti jedva čekam Lyon-
#2078 |
Into my head it goes
|
#2079 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Piše na txt-u potop ali nije,Dinamo je zabio 2 gola i to je super,Partizan je popio 6-1 ako se ne varam. Mourinho je malo promijenio sastav,bili su tu mladi igrači koji grizu. Dinamu zamjeram jedino slab pritisak na igrače,trebali su stajat puno bliže igračima. Dinamo ako zadrži igrače i dovede pojačanja može biti samo bolji iduće godine,ovo je veliko iskustvo.Iduće godine može biti 2. u skupini vrlo lako. Potrebno je samo žestoko trenirat. |
![]() |
![]() |
#2080 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma kakvi drugi u skupini, ako se s ovom istom strukom dovucemo do lige prvaka, svaka nam cast. Pa mi nemamo trenera u dinamu vec duze vrijeme, svako zna odredit 11igraca koji ce istrcati, ali to nije trener. Pa dinamo ( kao i repka ) igra bez stila, to je ono, decki vas je tu 11 odite igrat nogomet, nema strategije, nema nicega, bezglavo dodavanje na temelju individualne kvalitete. I zato se dogada ovo sto se dogada, imaju nelosu hrpu igraca, samo sto je to rastimani orkestar jerbo nemaju trenera. Dinamo je na srecu prosao u ligu prvaka, i to radi individualnih bljeskova u kvalifikacijama, da je pravog trenera nebi se dogodio malmo u uzvratu i slicne tekme, jednostavno je nemoguce da igrac toliko oscilira iz utakmice u utakmicu ako ima pravog trenera, i da ekipa malo igra malo ne igra nogomet. Ako sada pocnu s kvalitetnim trenerom, mozda cemo iduce godine biti konkurentni u europi, ovako ce to bit samo jos jedan u nizu potopa
#2081 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Imate temu za kladionicu. ![]() Danas vjerujem da će Bayern dobiti Chelsea isto kao i Milan Barcu. Chelsea je u lošem stanju, a Barca teško igra protiv momčadi koje imaju fizički jake igrače + vjerujem da će Ibro utrpati kojeg s glavom. ![]() |
![]() |
![]() |
#2082 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
|
![]() |
![]() |
#2083 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
2 komada im utrpali, odlično ![]() Nije mi jasno šta je Alispahić radio u prvih 11 ![]() Calello 93% točnih dodavanja, Sammir proigrao drugo poluvrijeme, Badelj van forme od početka sezone, Vida lošiji nego što smo navikli ![]() Šteta što Diarra nije dobio crveni na početku, možda bi i prije zabili taj gol ali i ovako je dobro ispalo, a sad po 3 boda na Maksimiru ![]()
#2084 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Slazem se s vecinom komentara. Bolji trener ,kojega dinamo sigurno nece dovesti jer ih jednostavno nema,tj. nijedan bolji trener koji ima iskustva u ligi prvaka nece doci u nijedan HR klub i napraviti cudo, bolji igraci kojih isto ne bude jer cim postanu bolji idu u vece klubove bez obzira igraju li LP ili ne. Nasa realnost je sudjelovanje u LP i dati sve od sebe i kad primis golove. Dati sve od sebe znaci trcati i napadati,gristi za svaku loptu itd,sto i nisam bas vidio u prvom poluvremenu. I naravno trenirati ta faking LOSA DODAVANJA I GUBLJENJE LOPTI. Po meni je to najveci problem Dinama, nisam vidio bas da je Real ukrao puno lopti,ali sam zato vidio sramotno puno izgubljenih lopti s Dinamove strane. Jako puno netocnih dodavanja,svaka druga je isla pogresno. Strah,impresioniranost Realom ili nesto drugo,nije bitno ali to se mora rijesiti. Trebamo biti zadovoljni i s time,i sad je jedini cilj po meni biti konstantno u Ligi Prvaka,sto je opet veliko pitanje za sljedecu godinu. Sto se tice samo Jurcica, u zivotu nisam vidio nekog trenera koji mi toliko ide na jetrica. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 23.11.2011. u 17:52. |
|
![]() |
![]() |
#2085 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ovo je presmijesno (ne Bruno od tebe napisano, nego generalno, skoro opci dojam komentara sa svim strana). prvo, nitko ne komentira kako je taj usrani real mogao/trebao valjda natrpati mrezu dinama sa 10 komada? jesmo mi gledali istu tekmu? sta, dinamo je odjednom poceo igrati, ili je mozda kraljevski klub leđero poceo igrati, ne riskirajuci jer jednostavno nema potrebe, za ozljedama? ili kartonima? dobit tri gola u niti 10 minuta i onda i dalje tvrditi kako je to klub koji se moze nositi s bilo kojim poluskolama nogometa, to moze samo fanatik/HC navijac/subjektivan covjek. priznajem prvi gol da je stvarno bio lijep sto je fatos sa tolikom glavurdinom zabio (bez uvrede covjeku, imam i ja tintaru), drugi je na guranje usao, ali stvarno mi je smijesno koliko ljude valjda treba gaziti da su spremni priznati - slabiji smo. kakav lyon dolazi na porciju? slusam cijelo jutro kako je dinamo mocan klub (naravno, pola paralela je posprdavanje jos jadnijeg hajduka, kad ce on u ligu, ko' je vec 8 godina prvak i slicni proljevi) i kako je liga prvaka dobra, za sto? slazem se da nije sramota izgubiti od jacega, ali i jucer su lako mogli ostati na nula golova. ponavljam, vise je real prestao igrati nego sto je dinamo poceo, da je real igrao 90 minuta, bilo bi preko 10 za njih....... i naravno da nije kelava na golu, i on je spasio barem dvije sto bi prosjecni hnl golman dobio............ i da, iako neopredjeljen (niti purger niti tovar, antitalent kao (segestas inace tko ne zna ![]() ka i uvijek kao "da, da, dobri smo mi bili, zabit cemo mi, pobjedit, ovo ono smo mi kao......", i onda popiju tri gola u ni 10 minuta........... i jos se ima muda tvrditi da je dinamo igrao kako treba, tri suta na gol, dva usla. alo, jebena efikasnost, s tim se slazem, ali generalno u 90 minuta tri puta sutnuti na gol? pa kome farbate nebo jebemu?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#2087 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Istina. Sramota je da se ne može natjerat "zvijezdu", jednog Sammira da pri rezultatu 3:0 dolazi nazad i pomaže u obrambenim zadacima. Frajer mrtav 'ladan se šeće (ne trčkara) nego šeće po centru. U ovoj je utakmici baš zakazao trener, nijedan normalan ne bi postavio ovako igru. Ima sreće na kraju (što se vidilo i po izrazu lica kad je davao intervju) što su Bećo (kraljčina) i Tomečak (koji bi stvarno već trebao dobivat veću minutažu) utrpali ta dva gola pa to sad malo bolje izgleda. Konjina nije koristio Krstanovića u nijednoj utakmici. Jbg, frajer svira kako gazda naloži - zato i je tu gdje je. A opet, kao što su neki već rekli, Malme se ne bio desio da Vrsaljko nije dobio crveni ali i opet tu je trener kriv koji ne zna posložit igru u takvoj situaciji. Sad se on izvlači na igrače, kao nisu klasa i stalno to ponavlja. Neka škola i slično, a sve su to njegova glupa idejna riješenja. Uostalom, Vaha je za njega spejs šatl. Veliki + za navijače. Izgleda da se ljubav stvarno mjeri kilometrima. Zadnji put kad je bilo takvo navijanje Dinamo je slavio u onoj povijesnoj utakmici Amsterdamu. |
![]() |
![]() |
#2088 |
Into my head it goes
|
Pa jedan Villarreal je u prvenstvu popio 3 komada u prvih 10 min...od Reala i sad budete se opet cudili ko pura dreku kak je Dinamo mogao popiti isto toliko
#2089 |
Guest
|
počelo je trpanje. Barca 1-0. , glavno da ja "pričam nebuloze i gluposti" opa , pa to je auto gol , Bommel. |
![]() |
#2090 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
City je stroj bla bla bla da. ![]() ![]() Sad je robinjo fulao zverski. ![]() Bude Milan stisnuo. Bez brige. ![]() AJMOOOOOO IBBBRROOO @khm..trolčino. Nastavi spamati/flejmati/trolati. Znaš kaj slijedi. ![]() @sapunko..da ja sam krivo napisao. Imaš prav. Uglavnom ta tekma je dosadna. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2091 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Edit: Ovo penal nije. Opet Barcini igraci treniraju padavicu. Messi n00b. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 23.11.2011. u 21:15. |
![]() |
![]() |
#2093 |
Guest
|
dobro je!! Inače jel netko gleda što Valencia radi Genku , kao jučer Real Dinamu ![]() |
![]() |
#2094 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#2095 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Stark je dao žuti Nesti za faul na 18m, prije ovog napada epilepsije barcinih jazavaca ![]() A penal na Robinhu? Faul u 39oj na Robinhu, dvojica ga krljaju, ovaj ne sudi ništa, onda je nako 3 sekunde Ibro dotakao presvetog Puyola i odmah je faul.... Ma bolje mi je da ne pišem ništa, samo ću se naživcirat....
#2096 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
drogba u svom stilu ![]()
#2097 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Lijepi gol Boatenga. 2:2 ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#2098 |
Guest
|
ajmo držite sad to!! lol genk popio 7 komada |
![]() |
|
|