Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.11.2011., 09:21   #511
.: Tyrael :.
Archangel Of Light

.: Tyrael :.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Na kojoj težini vi igrate??

Ja sam ostavio po defaultu na adept, šećem naokolo sa 2 ebony sworda i u dragon armoru, sve full upgreadano, i meni je igra smješno lagana, sjećam se da sam se na morrowindu znao dobro oznojit da ubijem neke NPCove, ovdje ova jadna ekipa pada sa jednim dual wield combom, pa cak i zmajevi padaju u svega par sec, bez da iskoristim i jedan potion...

.: Tyrael :. je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 09:26   #512
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja igram na onaj iznad adepta, master mislim....nije dosad bilo teško, i zmajevi su ginuli samo tako. Ali sad odjednom, kako sam lvl 21 koji god quest krenem zašutaju me ko budalu. Dwarwen armor i dual wield, nisam baš slabašan al svejedno.
Obične bandite ubijem u 2 udarca ali sve češće mi se pojavljuju neki nabrijani koje moram izudarat 488 puta da umru, a on meni doslovno spraši dvije strijele i ja gotov. I to ne bossovi, nego obični razbojnici. Malo mi je balans u qrcu. Tako mi je sad na većini questova, tak da sam malo zaglibio...
Staro 23.11.2011., 09:47   #513
ivan77
Guest

Težina je slično ko fallout 3/NV. Na težinama exper i master dosta je teško igrat bez restoration , conjuration i destruction magije , samo hand to hand. I da ima nekih likova tipa "Bandit Chief" i "Master NEcromancer" koji su nelogično jaki. Zmajevi su lakši-
  Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 10:01   #514
Archangel Of Light

Probat ću dignut na master pa vidjet kako ide, ali bilo mi je draže u Morrowindu kad je sve bilo teško, sa strahom sam ulazio u Daedric ruins, a tu ulecem ko heroj u sve zivo pravi Hollywood

Staro 23.11.2011., 10:12   #515
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Citiraj:
Autor .: Tyrael :. Pregled postova
Probat ću dignut na master pa vidjet kako ide, ali bilo mi je draže u Morrowindu kad je sve bilo teško, sa strahom sam ulazio u Daedric ruins, a tu ulecem ko heroj u sve zivo pravi Hollywood
Samo ti tigni na master. Nećeš više samo tako ulijetat
Staro 23.11.2011., 10:21   #516
s.u.l.e.l.u.s
Premium

s.u.l.e.l.u.s's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Otkrio super bug,kod deadric questa kod solituda(zaboravio sam koja je božica-a nije azura) za dobiti dawnstar mač,kad vidite bossa sprašiti ga sa par fireballova,i mač odleti sa podesta na pod,kasnije nakon fighta pokupite taj sa poda i aktivirajte podest;i eto 2 dawnstara u inv...
s.u.l.e.l.u.s je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 10:46   #517
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor s.u.l.e.l.u.s Pregled postova
Otkrio super bug,kod deadric questa kod solituda(zaboravio sam koja je božica-a nije azura) za dobiti dawnstar mač,kad vidite bossa sprašiti ga sa par fireballova,i mač odleti sa podesta na pod,kasnije nakon fighta pokupite taj sa poda i aktivirajte podest;i eto 2 dawnstara u inv...
Kul fora, jedino kaj mi je i jedan previše. Općenito, otkad sam otkrio prvu kovačnicu, nigdje nisam naletio na item koji bi bio bolji od onoga kaj si sam napravim. Niti kao nagrada, niti kaj pokupim od nesretnika. S tim da ispočetka uopće nisam boostao smithing s iron daggerima, nego samo radio ono kaj mi treba ili radi novaca. Loot itemi se levelaju s likom, ali sam uvijek tri koraka ispred.
A u vrijeme kad bi mi taj Dawnstar ili slično nešto i značio, bio sam preslab da bi rješio taj quest kroz neko razumno vrijeme. Neda mi se natezat s nekim bossom tri dana. Jednom sam imao polusatni fight sa Draughr Lordom koji ima disarm shout (i par skeletončoća oko sebe) i poludio sam skoro. I svejedno mi nije ostavio nikaj pametnoga.
S druge strane, da se svako malo može naletit na uber item, nitko smithing ne bi ni taknuo...
Staro 23.11.2011., 12:00   #518
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Hm, ja igram nesto tipa Paladina. Nemam nekih problema s ubijanjem. Heavy armor + full upgradean Blades sword sa oko 62 damage. Nisam ga jos ni enchanto, čekam da dobijem onaj perk da mogu 2 enchantmenta stavit gore. Healam se non stop cim mi padne HP, a buduci da sam uzeo Respite perk u restoration tree automatski mi se i stamina heala cim bacim spell. Tako da uvijek mogu lupati mačem punom snagom. Također enchantam rukavice na kojem god armoru da mi daju % više damage na single blade.

Evo do sad sam rjesio Companions, Dark Brotherhood, Thieves Guild i hrpetinu questova sa strane i nisam naisao na nekog koga nisam mogao ubit. Istina zna bit dosta nabrijanih likova pa koji put moram loadat, al onda samo promjenim pristup. Nemojte zaboravit da shoutovi pomazu JAKO puno. Pogotovo Ice Form.
scp je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 12:03   #519
ivan77
Guest

jel moguće nastavit riješavat njihove questove ako se nećeš pretvorit u vukodlaka i da li je moguće postat "master" ceha?

-->
u vezi companionsa ...

jel moguće nastavit riješavat njihove questove ako se nećeš pretvorit u vukodlaka i da li je moguće postat "master" ceha?

Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 12:12   #520
kyz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007

nije moguće, a i da, na kraju postaneš nekakav master ceha.

što se tiče ženidbe

Citiraj:
Autor blava
u vezi companionsa ...

probati cu onu sexy huntress iz companion guilda

nju sam ja oženio, mislim da imaš samo jednu priliku s njom, pri završetku companion questlinea, a ne želim joj napravit dragonscale armor da se ne skida iz onog svog . Inače je to skroz zgodno, lutam okolo, dođem ženi, da mi lovu, ako me nema duže i ozbiljnu lovu (100 x dani)...

-->
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
u vezi companionsa ...

nije moguće, a i da, na kraju postaneš nekakav master ceha.

što se tiče ženidbe

Citiraj:
Autor blava
u vezi companionsa ...

probati cu onu sexy huntress iz companion guilda

nju sam ja oženio, mislim da imaš samo jednu priliku s njom, pri završetku companion questlinea, a ne želim joj napravit dragonscale armor da se ne skida iz onog svog . Inače je to skroz zgodno, lutam okolo, dođem ženi, da mi lovu, ako me nema duže i ozbiljnu lovu (100 x dani)...

kyz0 je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 12:12   #521
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Nije moguće, i neces nista lose napravit ako se pretvoris u vukodlaka. I ja sam imao tu dilemu. Go for it
-->
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
u vezi companionsa ...

Nije moguće, i neces nista lose napravit ako se pretvoris u vukodlaka. I ja sam imao tu dilemu. Go for it
Staro 23.11.2011., 13:02   #522
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
što se tiče vudkodlaka kad se mogu i kako pretvarat??kad ja hoću,kad je pun mjesec??
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 13:07   #523
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Kad god hoćeš, koristi se kao i shout recimo. Odabereš i stisneš tipku. Traje mislim 2.5 minute i onda se opet vratiš u ljudski oblik, osim ako se hraniš leševima što produžuje trejanje i heala te odmah.

-->
Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova
što se tiče vudkodlaka kad se mogu i kako pretvarat??kad ja hoću,kad je pun mjesec??

Kad god hoćeš, koristi se kao i shout recimo. Odabereš i stisneš tipku. Traje mislim 2.5 minute i onda se opet vratiš u ljudski oblik, osim ako se hraniš leševima što produžuje trejanje i heala te odmah.

Staro 23.11.2011., 13:18   #524
denied
Premium
Moj komp

denied's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Za što služi dwemer convector (nisam baš mogao naći to ni na google-u) - to su kolko sam skužio dwarfove ruševine (npr. Ruins of Bthalft)?
denied je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 13:40   #525
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Ljudovi, moze jos jedna mala pomoc? One Handed skill mi je u teoriji 36, ali kad odem na skill menu, zacrvenjen mi je i pise oko 24 (nisam siguran)
Imao sam neki rockjoint boles koju sam rijesio potionom (mislio sam da je do toga), ali ni to nije rijesilo stvar.

Moram li se malo odmoriti u krevetu ili sta?
Staro 23.11.2011., 13:54   #526
Archangel Of Light

Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Ljudovi, moze jos jedna mala pomoc? One Handed skill mi je u teoriji 36, ali kad odem na skill menu, zacrvenjen mi je i pise oko 24 (nisam siguran)
Imao sam neki rockjoint boles koju sam rijesio potionom (mislio sam da je do toga), ali ni to nije rijesilo stvar.

Moram li se malo odmoriti u krevetu ili sta?
Ako si koristio Cure Disease potion, onda su se svi efekti trebali ponistit, za svaki slucaj odi do bilo kojeg templa i healaj se...

Staro 23.11.2011., 13:57   #527
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Da, svi su negativni efekti nestali, ali skill je jos uvijek snizen i crven.
Probati cu i tu drugo soluciju, hvala.

EDIT: stvarno je igra prepuna exploit mogućnosti. Nisam igrao 10 minuta i već sam skužio da onog prvog tipa koji mi je pomagao pobjeć od zmaja mogu do iznemoglosti lupat mačem i dizat skill i level. a da ne govorim o stvarima koje ste već linkali. šteta.

EDIT 2: Tyael: znam za to. Zato sam i rekao da više nema aktivnih negativnih efekata, iako mi je manji skill ostao još uvijek. Možda moram odspavati.

Zadnje izmijenjeno od: Botlorn. 23.11.2011. u 14:03.
Botlorn je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 14:01   #528
Archangel Of Light

Odi u Magic meni i imaš tamo podizbornik tipa "active effects" ne sjećam se kako točno piše, uglavnom tamo ti prikazuje šta sve trenutno djeluje na tebe...

Staro 23.11.2011., 14:50   #529
kyz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
EDIT: stvarno je igra prepuna exploit mogućnosti. Nisam igrao 10 minuta i već sam skužio da onog prvog tipa koji mi je pomagao pobjeć od zmaja mogu do iznemoglosti lupat mačem i dizat skill i level. a da ne govorim o stvarima koje ste već linkali. šteta.
Nažalost, da.

Ja sam popizdio na nekoga tko je tu stavio video kako exploitati sa lovom/speechom do 100 kod bilo kojeg tradera.

Znate kako se kaže, prilika čini lopova

Ali kontroliram se da to ne iskorištavam, probao sam samo i radi, preglupo i jednostavno... Uglavnom nemojte nit gledat da ne dolazite u napast.
kyz0 je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 15:20   #530
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
ja upravo zavrsavam s magom, i planiram odmah pocet igrat s rougom, znaci sneak/dagger/bow kombo

kako je najbolje za rasporedit pointove? 1/1 stamina /health?
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 15:34   #531
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
ja upravo zavrsavam s magom, i planiram odmah pocet igrat s rougom, znaci sneak/dagger/bow kombo

kako je najbolje za rasporedit pointove? 1/1 stamina /health?
Kad si već to spomenuo, ja već par dana dvojim oko toga. Krenuo s Nordom, heavy armor i dual wield (lvl 21 trenutno, jbg ne stignem puno igrat), rekao možd će bit lakše sa čistim warriorom. Al nije baš.
Mislio sam, teško ću ubijat zmajeve i ogre sa nekim tko vitla bodežom u light armoru.
Ali ne mogu protiv sebe, oduvijek patim na stealth/assassin likove. Tako da mislim da ću danas krenut tim putem, ispočetka. Isto sneak/light armor/dual daggeri/luk i strijela/alchemy za otrove i slično. Ko u Assassins Creedu
Namjeravam složit trebicu ovaj put....Khajiit recimo, stvorena klasa za to. Ili redguard, oni su isto super borci i lako se pretvore u uber assassine. Vidjet ću još.
Staro 23.11.2011., 15:42   #532
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Kad si već to spomenuo, ja već par dana dvojim oko toga. Krenuo s Nordom, heavy armor i dual wield (lvl 21 trenutno, jbg ne stignem puno igrat), rekao možd će bit lakše sa čistim warriorom. Al nije baš.
Mislio sam, teško ću ubijat zmajeve i ogre sa nekim tko vitla bodežom u light armoru.
Ali ne mogu protiv sebe, oduvijek patim na stealth/assassin likove. Tako da mislim da ću danas krenut tim putem, ispočetka. Isto sneak/light armor/dual daggeri/luk i strijela/alchemy za otrove i slično. Ko u Assassins Creedu
Namjeravam složit trebicu ovaj put....Khajiit recimo, stvorena klasa za to. Ili redguard, oni su isto super borci i lako se pretvore u uber assassine. Vidjet ću još.
Ne znam koliko ti je to pametno...opcenito i Dualweild i 2handed oruzja u ovoj igri su jednostavno los izbor. Hack and slash je naravno u Morrowindu i Oblivionu bio najlaksi nacin igre jer si jednostavno mogao sasjec sve na putu bez ikakvih resto ili destruction magija, al to nije slucaj u skyrimu.
Dobro, stealthy lika mozes igrat, al tesko da se mozes borit s vise neprijatelja (ili cak jednim jacim) u isto vrijeme bez koristenja neke vrste heal magije. Igram lvl 32 lika i jednostavno je nemoguce, 1 hand mi je na 70 lvl i mačevi mi rade 60 damage. Al vjeruj mi ne vidim nikakav poseban benefit kad imam 2 maca u rukama. Štoviše to je u mojim ocima mana. PUNO bolje rezultate imam kad mlatim sa katanom u jednoj ruci i healam se sa spellom u drugoj. Tako jednostavno satirem sve na putu.

EDIT: da ne spominjem da Respite perk puni i staminu dok bacam heal spellove. tak da uvijek imam punu staminu za maksimalnu snagu udarca jednim mačem, što daje pno veci damage output od mlacenja sa 2 nozica i 0 stamine. naravno, kad ti stamina padne lakse ti probiju obranu itd.. mislim da sam to i napisao negdje iznad.

Zadnje izmijenjeno od: scp. 23.11.2011. u 15:49.
Staro 23.11.2011., 16:00   #533
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Hmmm, znači suma sumarum, misliš da bi mi sa stealth likom bilo puno teže igrat nego sa likom u heavy armoru i sikiretinom?
Brijem da kad digneš sve perkove light armor štiti skoro koliko i heavy a daggeri daju velik dmg output, ne koliko mačevi naravno ali zato su brži pa ti dođe na isto. Samo se treba nabildat dobro. A i luk i strijelu ako čovjek ispicajzlira, brijem da jedan shot odnese gro healtha bilo kome. Valjda
Staro 23.11.2011., 16:05   #534
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Citiraj:
Hmmm, znači suma sumarum, misliš da bi mi sa stealth likom bilo puno teže igrat nego sa likom u heavy armoru i sikiretinom?
Brijem da kad digneš sve perkove light armor štiti skoro koliko i heavy a daggeri daju velik dmg output, ne koliko mačevi naravno ali zato su brži pa ti dođe na isto. Samo se treba nabildat dobro. A i luk i strijelu ako čovjek ispicajzlira, brijem da jedan shot odnese gro healtha bilo kome. Valjda
Jedna opaska na heavy/light armor.

Nebih htio spoilat pa cu ovako hipotetski objasnit. U jednoj fazi u igri se boris sa potpuno istim neprijateljima kroz cijeli dungeon. Svakog od njih ubijes u 5-6 udaraca dok oni tebi ne mogu nista. Međutim, dodjes do zadnjeg takvog POTPUNO ISTOG lika i doslovce te 1-2 shota iz nekog razloga. U tom trenutku sam nosio light armor cisto onako, da pratim questline. Buduci da sam imao problema s tim frajerom, obucem svoj heavy set, armor mi se doslovce podupla. I sad ja sav vazan njega napadnem i rezultat potpuno isti, 1-2 shot i ja dead. Nije mi bas jasna mehanika ove igre...kao da nema apsolutno nikakve veze sta imam obuceno, neki neprijatelji te jednostavno satru, a oni koji su slabi su ionako preslabi da bi te trebalo brinuti kakav armor imas na sebi, tak da ni ne skuzis benefit.

Jos jedna zanimljiva stvar, kad si vec kod daggera i mačeva. Nisam primijetio nikakav boost u brzini udarca kad pređem sa Blades katane na Mehrunes razor (dagger). Koncept koji ti ganjas naravno zvuci zanimljivo, dagger, sneak, bow. Al na koncu jednostavno zavrsis koristeci ono sto daje najbolje rezultate :/

Kad sam otkrio sve te nejasnoce nekako sam se razocarao, tak da sad jednostavno nosim sta mi pase, jer ubijam sve zivo kak hoces.
Staro 23.11.2011., 17:21   #535
ivan77
Guest

Citiraj:
Da, svi su negativni efekti nestali, ali skill je jos uvijek snizen i crven.
Probati cu i tu drugo soluciju, hvala.

EDIT 2: Tyael: znam za to. Zato sam i rekao da više nema aktivnih negativnih efekata, iako mi je manji skill ostao još uvijek. Možda moram odspavati.

ovo je bug. Da se skill ne vrati nakon "liječenja" I meni se desilo isto sa Archery pao na 15. Našao sam ovo na netu. Sad ne znam koja je komanda, al proguglaj i pogledaj tu.

open console (use the tilde to do this)
player.modav marksman 1
close console, and then reopen it
player.modav marksman -1

This adds a point and subtracts a point and puts it back to normal for you.

We had to do it too.

http://www.gamefaqs.com/boards/61580...0962102?page=2
  Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 17:25   #536
kian
Premium

kian's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
kian je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 18:32   #537
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Citiraj:
Autor scp Pregled postova
Jedna opaska na heavy/light armor.

Nebih htio spoilat pa cu ovako hipotetski objasnit. U jednoj fazi u igri se boris sa potpuno istim neprijateljima kroz cijeli dungeon. Svakog od njih ubijes u 5-6 udaraca dok oni tebi ne mogu nista. Međutim, dodjes do zadnjeg takvog POTPUNO ISTOG lika i doslovce te 1-2 shota iz nekog razloga. U tom trenutku sam nosio light armor cisto onako, da pratim questline. Buduci da sam imao problema s tim frajerom, obucem svoj heavy set, armor mi se doslovce podupla. I sad ja sav vazan njega napadnem i rezultat potpuno isti, 1-2 shot i ja dead. Nije mi bas jasna mehanika ove igre...kao da nema apsolutno nikakve veze sta imam obuceno, neki neprijatelji te jednostavno satru, a oni koji su slabi su ionako preslabi da bi te trebalo brinuti kakav armor imas na sebi, tak da ni ne skuzis benefit.

Jos jedna zanimljiva stvar, kad si vec kod daggera i mačeva. Nisam primijetio nikakav boost u brzini udarca kad pređem sa Blades katane na Mehrunes razor (dagger). Koncept koji ti ganjas naravno zvuci zanimljivo, dagger, sneak, bow. Al na koncu jednostavno zavrsis koristeci ono sto daje najbolje rezultate :/

Kad sam otkrio sve te nejasnoce nekako sam se razocarao, tak da sad jednostavno nosim sta mi pase, jer ubijam sve zivo kak hoces.
To se i meni dogodi, a imam heavy armor na 75 i one handed na 80. Uđem u špilju i dva bandita spavaju, ubijem ih u 1-2 udarca. Onda doleti treći u ne nanesem mu ni 5% štete a on mene u 2 hita smlavi. How the fuck da to ubijem? Jedino da ga zaglavim nekim bugom hahahaha. I sve više imam takvih situacija, nemrem questove pozavršavat.
Ni meni nije baš jasna mehanika, isto brijem da vrsta armora a ni oružje nema prevelike veze.
Ide novi lik...sneak/one handed/alchemy/archery. I healing neki, budem išo kak si ti rekao....dagger/sword u jednoj ruci a healanje odma u drugoj. Možd budem uspješniji
Staro 23.11.2011., 18:58   #538
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Citiraj:
To se i meni dogodi, a imam heavy armor na 75 i one handed na 80. Uđem u špilju i dva bandita spavaju, ubijem ih u 1-2 udarca. Onda doleti treći u ne nanesem mu ni 5% štete a on mene u 2 hita smlavi. How the fuck da to ubijem? Jedino da ga zaglavim nekim bugom hahahaha. I sve više imam takvih situacija, nemrem questove pozavršavat.
Ni meni nije baš jasna mehanika, isto brijem da vrsta armora a ni oružje nema prevelike veze.
Ide novi lik...sneak/one handed/alchemy/archery. I healing neki, budem išo kak si ti rekao....dagger/sword u jednoj ruci a healanje odma u drugoj. Možd budem uspješniji
Ma samo rokaj restoration. Nabavi si Ice Form shout sto prije. Nisam siguran gdje sam ga nasao pa googlaj. Odlican je kad te napadne vise likova odjednom. Bacis Ice Form na njih sve skupa (moras ih namjestit da pogodis sve) i instantno svi padaju i leze smrznuti na zemlji 10ak sekundi. Dok oni leze lagano ih filtriras po snazi i lupas jednog po jednog. Samo imaj na umu da se neprijatelj kojeg udaris dok je smrznut odma ustane i napada, tak da prvo pobij najslabije Always works!

Prodaje:
1.
Staro 23.11.2011., 20:54   #539
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2011., 08:22   #540
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Kreno ja svog assassina, točnije assassinicu i baš mi se sviđa. Glavno oruđe mi je luk i strela, i već sad radim fini dmg žnjima. Baš me zanima kako će se dalje razvijat.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na