|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Dobro još i izgleda, mada bi se moglo bez ovih quick time sekvenci izvan auta. To mi je malo WTF. Priroda i brda su ok, podsjećaju me na klasične NFS-ove. Mada i dalje to više nije to, i dalje se osjeća se ova urbana Fast and Furious lošost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
i nešto malo o samom traileru: Bay mi kao filmski redatelj nije baš interesantan, no za ovakve stvari - savršen izbor. A šteta što su posudili samo Christinin glas ![]()
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ja neznam kako vi, ali ja obožavam ovakve need for speedeve koji imaju i grad i autoceste. Znam da ćete svi sad reči što vidim u nfs undercoveru, ali meni je to bio ćist dobar nfs jedino što je AI bio prelagan. Dali će u the runu biti kamera iz nutra? |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Isprobao i nemrem to nikako igrati. :S Razlika između High i Low je 6 fps-a. Odigrao samo prvu rutu i to ce biti to za sada. Nisam ocekivao da startas 210i a do Las Vegasa trebas biti barem 150i.
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ovaj bar nebi trebao izgledat ko da je sa automata. Frostbyte 2 ce napravit svoje a pitanje je samo koliko ce developeri prokockat, zasrat potencijal jurnjave po otvorenim i gradskim cestama u najbolju grafika kaj postoji na PCu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Hurr durr
|
Ipak mogu igrati normalno, jedan proces mi je drzao proc na 50% konstantno pa mi je bio jako malo broj slicica. Igrica je pre kratka, 1:30h igranja i vec sam na 8/10 poglavlja. Stalno isto ponavljanje stvari koje moras napraviti, tipa osvoji 3-5-10 mjesta ili prođi kroz 5 checkpointova na vrijeme. Na poglavlju mislim 5 je najzanimljivije jer onda bas ima akcije. ![]() ![]() Jako negativna stvar je sta voznje traju oko 5 min svaka iliti oko 8km, ali ucitavanja su jako brza pa je tu neki plus. -.-
![]() |
#69 |
Hurr durr
|
Klikaj tipke poput Enter, Space, Lijevo-Desno da ne pogines. ![]() Igricu presao za 2:30h i ima fora automobila tipa Golf 2 ![]()
![]() |
#70 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Lockano na 30FPS.Se može nešto iskonfigurirati, ili? Inače, za sada mi je igra zanimljiva. ![]() EDIT: Jesam ja lud, ili nema kokpit view-a?!
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Tih 30fps je jedna od najvecih debilana ikad videna u nekoj igri. Nema nacina, za sad da se to zaobide i definitvno fali framerate u nekim djelovima igre. Nema pogleda iz auta a o tipkanju izvan auta da ne govorim. Frostbyte 2 je jedina svjetla tocka u ovoj igri ali su i to zasrali sa lockom i konzolitisem. Drago mi je cut i Ministry kao soundtrack mada ne pase u radnju (bolje da su stavili Jesus Bulid my Hotrod ak su bas htjeli Ministry).. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 15.11.2011. u 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Zbilja glupo.Cijelo vrijeme je lockano na 30FPS-a, ali mjestimično imam osjećaj da ima neki paf FPS-a, a piše i dalje 30. Ono, pogotovo kod nekih ekstremnijih zavoja. Pogled iz auta mi nedostaje, ovo mi ubija osjećaj vožnje.
![]() |
![]() |
#73 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
zasto su texture auta u car show tako usrane ? ovak je ok igra, zanimljiva ali brate mili za 13ipol gb je trebao gameplaye biti barem 8-10 h i puno kompliciraniji.
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Jer ima snježne utrke kao u ovom videu? http://www.youtube.com/watch?v=PKrv3gU-aIM |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
imho igra je zesce smece. ne vidim nikakav extra pomak. plus ne mogu izmapirat ni tipkovnicu kak spada nego sam skoro slomio obje sake pokusavajuc igrat ovo, gas na a kocnica na y i skretanje na str. koma. xpadder ne moze izmapirati tipke na gamepad, a ne radi ni xbox360emulator gamepada. bljak. ali naglašavam IMHO bljak.
![]() |
#78 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() Inace ne jebe 2% da kursori budu gas i kocnica, pa sam nasao sistem. Stavis selekt na npr. gas, pritisni i drzi shift i tek onda pritisni enter za remapirat tipku i kursor gore, pustis shift....sad se pojavi strelica pod accelerate, isto napravis za brake. Glupo al jebat ga, inace nemogu vozit nikako. A run presao za 2h 10min, sranje na kvadrat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo, ja sam krenuo igrati... Prvo što sam primjetio je da nakon 45min sam na 40% mape.. Baš sam Las Vegas riješio, i sad sam na sljedećoj stazi...Igra je sve u svemu super, meni puno bolja od obadva shifta i hot prsuita.. S ovim starijim ju neću uspoređivati. Vidjeti ću kako će dalje ići ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
Meni je igra super, bolja od nekih prethodnika, i naravno lošija od nekih, ali svrstavam ju u bolje NFS-e. Imam 1:23 h igranja, došao sam baš u Chicago, i jedna smiješna stvar. Vozim baš Nissan GT-R i ono počne onaj video, i strši mi glava iz auta u videu ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 21.11.2011. u 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Kratko ali slatko ![]() Bar ne gubim 45 min na biranje boje naljepnice staznjeg spojlera, nego cigla na gas i deri misko. Xbox kontroler radi ko grom ![]() lega @Mommistake, ne spojlat neeeeeeeeee spojlat ![]() ps- mislim da je neko izda peč za problem od 30 FPS ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Mommistake bas me zanima da si dao 350kn za igru jel bi joj i dalje dao 7.5/10 za 2h13min gameplaya (da, postoji multiplayer no sumnjam da mu je replay value toliki da bi se igrao duze od 2 tjedna za razliku od recimo NFS:Shifta 1/2). |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
jel vam bolje od hot pursuita? |
![]() |
![]() |
#90 | |
Premium