Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.10.2011., 22:23   #1111
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Evo i ja odlučio igrati ponovo i instalirao LURK mod, e sad mislim da sam nešto zahebao glede igre jer sam došao do vrata gdje mi traži "code"(Vish gartner) ali pošto sam falio misiju glede doktora(ubili mi vezu prije) mislim da sam od njega trebao dobiti "code" ako se dobro sječa ali nisam siguran, e sad ima li popravka ili moram nanovo jbg.Pošto se igra odvija nekim drugim slijedom pa se veza našla na početku igre kod onog mosta i zaginula kad su banditi napali nisam ga stigao spasiti jbg.

Molim savjet poznavatelja igre zna li netko kod da samo upišem

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 21.10.2011. u 23:11.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2011., 23:47   #1112
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
ja sam se izgleda zakopao do grla , trenutno je time limit od 5 minuta da se maknem s čistine ispred npp i nađem ulaz u sarkofag. problem je šta više nemam 5 minuta, nego 2 i po. , zato jer sam prvo očistio grupu nekih nadobudnih protivnika i zatim skinuo dvojac s gauss gunom koji me je prva dva-tri puta svojski zakucao (hvala kolegi Drugu na savjetu za snajper ).
nema frke ali bit će da nisi posčušo moj savjet glede ulaska u NPP. ne smiješ previše ulaziti u borbe. riješi samo one koje ti stoje na putu kad sprintaš sa ovima s nemoj zejebavat.

Citiraj:
međutim nakon toga jedan me helikopter uzme na pik, i to je nakon par rafala/rakete game over.
da, zato jer čim staneš, onda te ima. moraš se kretat.

Citiraj:
koliko god puta loadao, helić ko da čeka samo mene! + mi se ovaj moj zapuše nakon pedeset metara iako u backpacku sad ima manje od 50 kila, a imam samo jedan red bull....poginuo sam petnaest puta valjda dosad, samo jednom sam doša skoro do ulaza kad me prokleti rus lišio i ono malo života
samo polako i smireno inače, šteta što nemaš RPG. sa njime sam se ja riješavao tog zrakomlata

Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Evo i ja odlučio igrati ponovo i instalirao LURK mod, e sad mislim da sam nešto zahebao glede igre jer sam došao do vrata gdje mi traži "code"(Vish gartner) ali pošto sam falio misiju glede doktora(ubili mi vezu prije) mislim da sam od njega trebao dobiti "code" ako se dobro sječa ali nisam siguran, e sad ima li popravka ili moram nanovo jbg.Pošto se igra odvija nekim drugim slijedom pa se veza našla na početku igre kod onog mosta i zaginula kad su banditi napali nisam ga stigao spasiti jbg.

nisam još došo do tuda, ali radim na tome pošto LURK nisam igrao prije, tj, nisam ga odigrao do kraja, ali još tu nisam bio.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2011., 00:32   #1113
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
nema frke ali bit će da nisi posčušo moj savjet glede ulaska u NPP.
nisam nekako sam se nadao da ću silom prokrčit svoj put naprijed, no nakraju se svelo na 'run, forrest, run' metodu , treba slušat iskusne
Citiraj:
ne smiješ previše ulaziti u borbe. riješi samo one koje ti stoje na putu kad sprintaš sa ovima s nemoj zejebavat.

al zbilja šteta da misija ima time limit, jer onaj kaos u kojem svako puca na svakoga, a ekran svako malo pocrveni od eksplozija je zbilja yeben. ma da je barem 15 min!!

inače, ovo je trenutni desktop, a ovo se sluša u pauzama igranja.
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2011., 11:16   #1114
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
nisam nekako sam se nadao da ću silom prokrčit svoj put naprijed, no nakraju se svelo na 'run, forrest, run' metodu , treba slušat iskusne
nema ti druge nego to kaj si naveo nego, kad si u full brzini, onda tu i tamo čućni iza kakvog transformatora ili iza zida da se odmoriš. nemoj samo ići po onoj glavnoj cesti, kod narodni NOB heroj

Citiraj:
al zbilja šteta da misija ima time limit, jer onaj kaos u kojem svako puca na svakoga, a ekran svako malo pocrveni od eksplozija je zbilja yeben. ma da je barem 15 min!!
u tome i je fora, moraš to iskoristiti, tako da se međusobno gađaju, da tebe što manje vide i čuju.

Citiraj:
nema ti više spasa, gotov si
Staro 22.10.2011., 11:48   #1115
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Congratulations! You're one of us!
Staro 22.10.2011., 14:32   #1116
ECHO
Banned
Moj komp

Počeo si igrati S.T.A.L.K.E.R.A to ti je kao da si dobio gripu kad jednom kreneš postaješ nosioc tog virusa tj. virus stalker i za njega nema lijeka
Staro 23.10.2011., 10:44   #1117
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:

eto, ja sam u LURK-u stigao u CNPP i sad mi je ostala ona završna bitka po krovovima elektrane.
Ovo što si ti naveo, nisam sreo nigdje. Jedino to što su ubili Seriy-a, ali to nije kod mosta, nego u Garbage mapi, tamo u onom hangaru koji napadaju banditi.
kasnije, našao sam se sa Guide-om, koji mi je rekao da odem u Strelokov stash u Agroprom mapi i tamo mi je Doctor dao ključ od sobe 26 u hotelu u Pripyatu.
tako da ne kužim gdje si ti zapeo i za koja vrata tebi treba uopće kôd. daj SS tih vrata lupi ovdje.
Staro 23.10.2011., 20:06   #1118
ECHO
Banned
Moj komp

E ja nisam stigao do Guide-a njega su mi ubili u onom dijelu čim prijeđeš most i one military-e ima onaj ranjeni stalker kojem na početku moraš dati healt-kit.Tako da nisam dobio ništa glede misije s doktorom(nisam mogao ući u sobu br.26 što spominješ)jbg i nemam taj kljuć da bi mogao ući u elektranu tj. misija po krovovima.Spustio sam se ispod elektrane u one hodnike gdje imaju ona 2 nevidljiva i tamo sve poroko i stigao na kat kod tih vrata gdje me traži code.
Odigrao sam igru već par puta ali s ovim modom se nešto malo pobrkalo(drugačije je) i znam što sam promašio ali nema veze jbg.... kad žurim.

Ma nema veze već igram s drugim modom(Oblivion lost 2.1.1) upravo pravim reda u Army warehause

Odradio sam neku misiju(pobio neku gamad) i sada bi trebao otići do nekog "generala" u Bar-u po lovu ili nešto ali kako kad me tamo nepuštaju traže neki super code? nisam tamo još nikada bio i kako ući do njega, jednom sam probao pa me ubili.

Hvala.

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 25.10.2011. u 14:14.
Staro 26.10.2011., 09:53   #1119
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:

Odradio sam neku misiju(pobio neku gamad) i sada bi trebao otići do nekog "generala" u Bar-u po lovu ili nešto ali kako kad me tamo nepuštaju traže neki super code? nisam tamo još nikada bio i kako ući do njega, jednom sam probao pa me ubili.

Hvala.
o kojem je sada modu riječ? LURK ili Oblivion?
Staro 26.10.2011., 11:07   #1120
ECHO
Banned
Moj komp

Sorry što nisam naveo rijeć je o Oblivion lost 2.1.1, nesječam se ima li to uopće u ijednom modu/original igri (ta misija kad pobijem snorkove, da se javim u Bar kod tog "generala" ).

Poslije modova LURK i Oblivion lost ima li još koji koji je dobar, da skinem i opalim po njemu.Nameračio sam se na Stalkera opasno i idem redom

Hvala.
Staro 26.10.2011., 13:34   #1121
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Počeo si igrati S.T.A.L.K.E.R.A to ti je kao da si dobio gripu kad jednom kreneš postaješ nosioc tog virusa tj. virus stalker i za njega nema lijeka

Ma ima lijeka, kad ti krepa grafa pa 4-5 mjeseci nemozes naci zamjenu dostojnu da vrti STALKERA na high...
Zadnji savegame mi je tamo za Usrkšnje praznike, taman moram napast NPP ali sam ispao iz toka, a to mi je ionako bio najnezahvalniji dio igre, prebrz i prenaporan

Igra mi konstantno izbacuje nakon kakvih 5-10 min igre ili kad prelazim sa mape u mapu, imam instaliran Complete mod, jel mogu "sejvat sejvove" da reintaliram igru i mod, eventualno windowse?
Staro 27.10.2011., 11:00   #1122
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Poslije modova LURK i Oblivion lost ima li još koji koji je dobar, da skinem i opalim po njemu.Nameračio sam se na Stalkera opasno i idem redom

Hvala.
stani u red skupa s nama i čekaj Lost Alpha mod... koji će biti, valjda prije Uskrsa 2012. a peglaju ga već preko 2 godine.

Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Igra mi konstantno izbacuje nakon kakvih 5-10 min igre ili kad prelazim sa mape u mapu, imam instaliran Complete mod, jel mogu "sejvat sejvove" da reintaliram igru i mod, eventualno windowse?
naravno da možeš. samo moraš paziti da je isti patch i isti mod. onda će ti sejvovi radit. ja sam 2009. iste sejvove od doma nosio na posao i tamo nastavljao di sam stao doma u 4 ujutro
Staro 27.10.2011., 11:19   #1123
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
naravno da možeš. samo moraš paziti da je isti patch i isti mod. onda će ti sejvovi radit. ja sam 2009. iste sejvove od doma nosio na posao i tamo nastavljao di sam stao doma u 4 ujutro

Looooooooool !
Ja bih isto takav posao !
Evo speglao sam SOC na defaultu i sa "complete" modom.Lurk mi nikako nije htio pokrenut igru ma kako god ga instalirao...pa si razmišljam da pokušam ponovo s instalacijom tog moda.
Na šta trebam obratit pažnju ? Pet puta sam pokušavao i nije išlo...

AMD Ryzen™ 7 7840HS | NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8 GB GDDR6 | 16 GB DDR5-5600 MHz RAM | 1 TB PCIe® Gen4 NVMe™ M.2 SSD
bixsy the king je offline   Reply With Quote
Staro 27.10.2011., 12:45   #1124
suedamA obmaR
Game, PC ,motobikes, bike
Moj komp

suedamA obmaR's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Ma ima lijeka, kad ti krepa grafa pa 4-5 mjeseci nemozes naci zamjenu dostojnu da vrti STALKERA na high...
Zadnji savegame mi je tamo za Usrkšnje praznike, taman moram napast NPP ali sam ispao iz toka, a to mi je ionako bio najnezahvalniji dio igre, prebrz i prenaporan

To se i meni dešavalo dok nisam iskljucija prefetching.
Evo upute:

Try this; Prefetching...

The game loads scenery,textures etc that you cant even see....yopu can turn this off for a massive performance gain. It also stopped the quicksave crashing and random crashing. Trust me and try it:

Right Click on the Stalker exe (the desktop icon or programme Icon) and go to properties, then go to the Shortcut tab. Where it says Target, you need to add a line to the end of the text written in the Target box. It should say

"D:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl1\bin\XR_3DA.exe"

Note that D drive is where I have stalker installed. Now, the end of this line leave a space and type:

-noprefetch

So you will now have this on your Target box:

"D:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl1\bin\XR_3DA.exe" -noprefetch

Make sure to leave a spave and put in the dash (-) followed by nopretch. Dont leave a space between the Dash and noprefetch.

Click apply and Ok and now re-run the game. You will immediately notice

1. Faster Loading
2.A big performance boast.

Try it and let me know how you go. If you ever want to reverse this then all you have to do is delete -noprefetch and apply.
suedamA obmaR je offline   Reply With Quote
Staro 27.10.2011., 13:46   #1125
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor bixsy the king Pregled postova
Looooooooool !
haha, to je bilo u bivšoj firmi. Toliko je bilo posla da od 47 radnika, 5 nas je bilo u firmi što bi radio od 7 do 15 nego nastavio tamo gdje sam stao zato danas i znam toliko o tome

Citiraj:
Autor suedamA obmaR Pregled postova
To se i meni dešavalo dok nisam iskljucija prefetching.
je, tako sam i ja uspio upogoniti LURK. samo nemojte stavljati one Extreme texture trave i drveća jer je meni GTX 560Ti bacilo koljena i imao sam slide show
i da, pazite da vam je verzija igre 1.00005. sa 6-icom nema šanse da prodela kak se spada.
Staro 27.10.2011., 14:14   #1126
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
samo nemojte stavljati one Extreme texture trave i drveća jer je meni GTX 560Ti bacilo koljena i imao sam slide show

Wtf ?
Pa zar su toliko poboljšane texture da trga i najnovije grafe ???
Dat ću priliku "lurku"...što mogu očekivati u odnosu na "complete"...da li ima novih questova?

AMD Ryzen™ 7 7840HS | NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8 GB GDDR6 | 16 GB DDR5-5600 MHz RAM | 1 TB PCIe® Gen4 NVMe™ M.2 SSD
bixsy the king je offline   Reply With Quote
Staro 27.10.2011., 14:27   #1127
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Wtf ?
Pa zar su toliko poboljšane texture da trga i najnovije grafe ???
Dat ću priliku "lurku"...što mogu očekivati u odnosu na "complete"...da li ima novih questova?
ma nisu poboljšane, koliko su neoptimizirane. totalno bezveze. trava vijori na vjetru i slika trza. bezveze.
U odnosu na Complete, očekuj puno više raznovrsnog oružja i puno manje municije, pogotovo Armor Piercing, za oružja koja nisu iz paketa "Varšavski pakt". I dodani su Bureri i tu i tamo koja Chimera i ima puno više Bloodsuckera.
Staro 27.10.2011., 15:55   #1128
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
stani u red skupa s nama i čekaj Lost Alpha mod... koji će biti, valjda prije Uskrsa 2012. a peglaju ga već preko 2 godine.

Klasa optimist
(I ja sam u istoj kategoriji )

Citiraj:
Looooooooool !
Brko ti je direktor, ti možeš samo sanjati

Citiraj:

je, tako sam i ja uspio upogoniti LURK. samo nemojte stavljati one Extreme texture trave i drveća jer je meni GTX 560Ti bacilo koljena i imao sam slide show
Čari STALKER tekstura i texture modova - nema te grafičke koja ih može progutati i terati igru na preko 60 FPSa

Citiraj:
i da, pazite da vam je verzija igre 1.00005. sa 6-icom nema šanse da prodela kak se spada.
Ove me sitnice oko patcheva malo živciraju. Neka moderi malo misle na nas koji imamo original na Steamu sa 1.00010 patchem i ne možemo downgrade-at
Staro 27.10.2011., 18:04   #1129
ECHO
Banned
Moj komp

Instalirao opet SuperModPack 2.4 i sve super ali opet mi se ruši na istom mjestu tj. nemogu u Army warehause.
Zna li netko možda razkog i da li je drugima radio taj mod OK ili ste imali sličnih problema, inaće mod je super i daje neku ćar igri ali ovaj "bug" me užasno živcira Igram preko Steam-a(kupljena igra), možda je do toga problem.

Zna li netko lijek
Staro 27.10.2011., 20:29   #1130
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Klasa optimist
(I ja sam u istoj kategoriji )
ma ja mislim da sam više u klasi "Ivan Lacković Croata" nego u klasi Optimist

Citiraj:
Brko ti je direktor, ti možeš samo sanjati

Citiraj:
Čari STALKER tekstura i texture modova - nema te grafičke koja ih može progutati i terati igru na preko 60 FPSa
previše patnje grafičke za premalo vizualnih efekata. imam filing ko da frljim onaj MSI Kombustor kad gledam onu čupavu i prpošnu travu
Citiraj:

Ove me sitnice oko patcheva malo živciraju. Neka moderi malo misle na nas koji imamo original na Steamu sa 1.00010 patchem i ne možemo downgrade-at
ja ne znam kako je to sa Steama. ja imam orginal DVD koji je patchan sa 1.00004. što na steamu dolazi već unapred spečirana na verziju 10? krasno, ako da
ma kad su svi ti modovi delani pred koju godinu, a evo i taj nesretni Lost Alpha je pak rađen, navodno, za 1.00004 ili 1.00005, ovisi kako koga od modera pitaš.

Citiraj:
Instalirao opet SuperModPack 2.4 i sve super ali opet mi se ruši na istom mjestu tj. nemogu u Army warehause.
Zna li netko možda razkog i da li je drugima radio taj mod OK ili ste imali sličnih problema, inaće mod je super i daje neku ćar igri ali ovaj "bug" me užasno živcira Igram preko Steam-a(kupljena igra), možda je do toga problem.

Zna li netko lijek
nema to veze sa igrom samom po sebi, nego je do moda. meni u LURK-u ne želi sejvati bilo gdje u Pripyatu. ako stisnem F6 za quick save, skrši se igra. ako odem na Save u meniju, igra se smrzne. ali eto, samo u Pripyatu.
Staro 27.10.2011., 22:06   #1131
ECHO
Banned
Moj komp

Igru/e odnosno kompletnu triologiju sam kupio preko Steam-a jako povoljno i igra je patchana sa 1.0005 po defaultu i do sada su svi modovi radili sa navedenim, jedino zapinje SuperModPack 2.4 i to samo na navedenoj lokaciji.
Čim se loadam Army warehause odmah me izbaci. a taman bi onda trebalo biti najbolje klanje sniperom po bazi jbg.
Staro 29.10.2011., 09:41   #1132
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
trebalo biti najbolje klanje sniperom po bazi jbg.
jel ti to Freedomovce ubijaš? sram te bilo. Solitarišeš sa se gamadi i licemjerima Dutijevcima koji glume poštenje i pravdu, a korumpirani su i trguju oružjem sa Mercovima sa kojima kao ratuju...
Staro 29.10.2011., 09:50   #1133
ECHO
Banned
Moj komp

Ja sam stranački neopredjeljen i nepotkupljiv, ali sviđa mi se oružje koje im pokupim u bazi, a drugačije im nemogu prići jer nisu raspoloženi za razgovor i trgovinu jbg. ja sam uvijek za miroljubiva rješenja ali...... kad neide onda opleti. Počeo sam i Clear sky sa complet modom
Staro 21.11.2011., 21:28   #1134
Dr43eN
Premium
Moj komp

Dr43eN's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Završio... prvi put... prosuli mi se zlatnici po glavi kao kiša, a onda kad sam pomislio da sam bogat pale i betonske grede
Dr43eN je offline   Reply With Quote
Staro 21.11.2011., 21:56   #1135
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
to ti je lažni kraj
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 21.11.2011., 22:05   #1136
Dr43eN
Premium
Moj komp

Dr43eN's Avatar

Citiraj:
Autor JoZ@ Pregled postova
to ti je lažni kraj
kak misliš lažni? zar ima još nešto poslije toga?
Staro 21.11.2011., 22:12   #1137
hardflat
Premium
Moj komp

hardflat's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ima nekoliko završetaka, i svaki je pravi!
hardflat je offline   Reply With Quote
Staro 21.11.2011., 22:32   #1138
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
...ako ćemo gledati s moralnog, etičkog i političkog stajališta, samo je jedan ispravan
Staro 22.11.2011., 08:32   #1139
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Dr43eN Pregled postova
Završio... prvi put... prosuli mi se zlatnici po glavi kao kiša, a onda kad sam pomislio da sam bogat pale i betonske grede
to znači da si pred Wish Grantera došao sa više od 50.000 rubalja i rekao si mu lakomo: "I want to be rich".
Citiraj:
Autor JoZ@ Pregled postova
to ti je lažni kraj
a koji kraj je istinit, obzirom na nastavak priče ?

Citiraj:
Autor Dr43eN Pregled postova
kak misliš lažni? zar ima još nešto poslije toga?
da, još jedno 15-tak minuta rokanja po unutrašnjosti elektrane. Tada isto možeš završiti igru, na jednako glup način a ako ne završiš, onda imaš nakon toga još 45-60 minuta mučke borbe i teleportacija po krovu i onda "pravi" kraj.

Citiraj:
Autor hardflat Pregled postova
Ima nekoliko završetaka, i svaki je pravi!
ja bih rekao da nije ni jedan pravi, već da je samo jedan povoljan pravno gledano, svi su netočni

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
...ako ćemo gledati s moralnog, etičkog i političkog stajališta, samo je jedan ispravan
Hehe, da. No, opet, moje mišljenje je da je taj jedan povoljan istinit nije, kao što smo naučili krajem Call of Pripyata
Staro 22.11.2011., 09:09   #1140
Dr43eN
Premium
Moj komp

Dr43eN's Avatar

Citiraj:
to znači da si pred Wish Grantera došao sa više od 50.000 rubalja i rekao si mu lakomo: "I want to be rich".
da tako rekoh... a tko ne bi nakon tolikih neprospavanih noći, lutanja po radijacijom uništenim krajevima, uz mutante i zombije, krpanje rana i borbe za goli život, na kraju poželio malo odmora u zlatnoj kupki

zato sam i rekao prvi put.. idem sad dalje pa ću probati završiti na još koji drugi način..

čisto iz znatiželje, koliko puta si ti Brko završio igru?
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na