|
![]() |
#1111 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() ![]() ![]() ![]() Molim savjet poznavatelja igre ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 21.10.2011. u 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1112 | ||||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1113 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
nisam ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() al zbilja šteta da misija ima time limit, jer onaj kaos u kojem svako puca na svakoga, a ekran svako malo pocrveni od eksplozija je zbilja yeben. ma da je barem 15 min!! ![]() inače, ovo je trenutni desktop, a ovo se sluša u pauzama igranja. ![]()
![]() |
![]() |
#1114 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
nema ti više spasa, gotov si ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1117 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Ovo što si ti naveo, nisam sreo nigdje. Jedino to što su ubili Seriy-a, ali to nije kod mosta, nego u Garbage mapi, tamo u onom hangaru koji napadaju banditi. kasnije, našao sam se sa Guide-om, koji mi je rekao da odem u Strelokov stash u Agroprom mapi i tamo mi je Doctor dao ključ od sobe 26 u hotelu u Pripyatu. tako da ne kužim gdje si ti zapeo i za koja vrata tebi treba uopće kôd. daj SS tih vrata lupi ovdje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Banned
|
E ja nisam stigao do Guide-a njega su mi ubili u onom dijelu čim prijeđeš most i one military-e ![]() ![]() Odigrao sam igru već par puta ali s ovim modom se nešto malo pobrkalo(drugačije je) i znam što sam promašio ali nema veze jbg.... kad žurim. Ma nema veze već igram s drugim modom(Oblivion lost 2.1.1) ![]() ![]() Odradio sam neku misiju(pobio neku gamad) i sada bi trebao otići do nekog "generala" u Bar-u po lovu ili nešto ali kako kad me tamo nepuštaju traže neki super code? nisam tamo još nikada bio i kako ući do njega, jednom sam probao pa me ubili. Hvala. Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 25.10.2011. u 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Antimićanin
|
o kojem je sada modu riječ? LURK ili Oblivion? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Banned
|
Sorry što nisam naveo rijeć je o Oblivion lost 2.1.1 ![]() Poslije modova LURK i Oblivion lost ima li još koji koji je dobar, da skinem i opalim po njemu.Nameračio sam se na Stalkera opasno i idem redom ![]() Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1121 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ma ima lijeka, kad ti krepa grafa pa 4-5 mjeseci nemozes naci zamjenu dostojnu da vrti STALKERA na high... ![]() Zadnji savegame mi je tamo za Usrkšnje praznike, taman moram napast NPP ali sam ispao iz toka, a to mi je ionako bio najnezahvalniji dio igre, prebrz i prenaporan ![]() Igra mi konstantno izbacuje nakon kakvih 5-10 min igre ili kad prelazim sa mape u mapu, imam instaliran Complete mod, jel mogu "sejvat sejvove" da reintaliram igru i mod, eventualno windowse?
![]() |
![]() |
#1122 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Looooooooool ! ![]() Ja bih isto takav posao ! ![]() Evo speglao sam SOC na defaultu i sa "complete" modom.Lurk mi nikako nije htio pokrenut igru ma kako god ga instalirao...pa si razmišljam da pokušam ponovo s instalacijom tog moda. Na šta trebam obratit pažnju ? Pet puta sam pokušavao i nije išlo... ![]()
![]() |
![]() |
#1124 | |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Evo upute: Try this; Prefetching... The game loads scenery,textures etc that you cant even see....yopu can turn this off for a massive performance gain. It also stopped the quicksave crashing and random crashing. Trust me and try it: Right Click on the Stalker exe (the desktop icon or programme Icon) and go to properties, then go to the Shortcut tab. Where it says Target, you need to add a line to the end of the text written in the Target box. It should say "D:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl1\bin\XR_3DA.exe" Note that D drive is where I have stalker installed. Now, the end of this line leave a space and type: -noprefetch So you will now have this on your Target box: "D:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl1\bin\XR_3DA.exe" -noprefetch Make sure to leave a spave and put in the dash (-) followed by nopretch. Dont leave a space between the Dash and noprefetch. Click apply and Ok and now re-run the game. You will immediately notice 1. Faster Loading 2.A big performance boast. Try it and let me know how you go. If you ever want to reverse this then all you have to do is delete -noprefetch and apply. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Antimićanin
|
haha, to je bilo u bivšoj firmi. Toliko je bilo posla da od 47 radnika, 5 nas je bilo u firmi ![]() ![]() ![]() je, tako sam i ja uspio upogoniti LURK. samo nemojte stavljati one Extreme texture trave i drveća jer je meni GTX 560Ti bacilo koljena i imao sam slide show ![]() i da, pazite da vam je verzija igre 1.00005. sa 6-icom nema šanse da prodela kak se spada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Wtf ? ![]() Pa zar su toliko poboljšane texture da trga i najnovije grafe ??? Dat ću priliku "lurku"...što mogu očekivati u odnosu na "complete"...da li ima novih questova?
![]() |
![]() |
#1127 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
U odnosu na Complete, očekuj puno više raznovrsnog oružja i puno manje municije, pogotovo Armor Piercing, za oružja koja nisu iz paketa "Varšavski pakt". I dodani su Bureri i tu i tamo koja Chimera i ima puno više Bloodsuckera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Klasa optimist ![]() (I ja sam u istoj kategoriji ![]() Brko ti je direktor, ti možeš samo sanjati ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1129 |
Banned
|
Instalirao opet SuperModPack 2.4 ![]() ![]() Zna li netko možda razkog i da li je drugima radio taj mod OK ili ste imali sličnih problema, inaće mod je super i daje neku ćar igri ali ovaj "bug" me užasno živcira ![]() Zna li netko lijek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 | ||||
Antimićanin
|
ma ja mislim da sam više u klasi "Ivan Lacković Croata" nego u klasi Optimist ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ma kad su svi ti modovi delani pred koju godinu, a evo i taj nesretni Lost Alpha je pak rađen, navodno, za 1.00004 ili 1.00005, ovisi kako koga od modera pitaš. Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Banned
|
Igru/e odnosno kompletnu triologiju sam kupio preko Steam-a ![]() Čim se loadam Army warehause odmah me izbaci. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Banned
|
Ja sam stranački neopredjeljen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() a koji kraj je istinit, obzirom na nastavak priče ![]() da, još jedno 15-tak minuta rokanja po unutrašnjosti elektrane. Tada isto možeš završiti igru, na jednako glup način ![]() ja bih rekao da nije ni jedan pravi, već da je samo jedan povoljan ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
![]() zato sam i rekao prvi put.. idem sad dalje pa ću probati završiti na još koji drugi način.. čisto iz znatiželje, koliko puta si ti Brko završio igru? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|