|
![]() |
#1981 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da, naravno, Modrić ne zabija golove i ne radi fantastične akcije od kojih ti zastaje dah pa zato nije jedan od najboljih igrača. Ok, sve jasno. Možemo se svi vratiti pes-u gdje samo messi može zabiti gol škaricama ![]()
#1983 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Dobro dosta natezanja oko barcelone i messija. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1984 |
Premium
|
Naravno da će ga vratiti u momčad, previše je tu love i PR-a uloženo da bi se malog pedaliralo doma ili za milju eura u Augsburg... Sad će se poduzeti sve da ga se proigra i da se pokaže u preostale dve tekme LP kako bi se čim bolje prodao. Netko je pisao da Malaga nudi 16 milijuna eura za tu krampinu ![]() ![]() edit: glupost od presice, o huliganima... čini se da o samiru ni riječi.
#1985 |
Guest
|
|
![]() |
#1986 |
Premium
|
Ne znam, meni ga ne treba ni u repki ni u Dinamu. Dapače, da se mene pita, kompletni ovaj Dinamo izuzev pojedinaca bi spedalirao nekam u Albaniju među Gorane, a ostavio bi klince i poslao ih na megdan Lyonu i Realu. Bar da se nečemu mogu nadati i veseliti ![]()
#1988 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#1990 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1991 |
Pod naletima kopita zla
|
Chelsea - Liverpool. http://lsh.lshunter.tv/static/popups/7117102226370.html Hehehehe ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 20.11.2011. u 17:22. |
![]() |
![]() |
#1992 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Maxi!! 0:1 Mislim da ce nakon ovake igre, Chelsea kupit Luku. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1995 |
Pod naletima kopita zla
|
Chelsea puuuuno bolje drugo poluvrijeme. ![]() ![]() Curica se zagrijava. Čini se da bu drogba van. ![]() Unti curica i meireles unutra (dva bivša liverpoolovca), a drogba i ramires van. ![]() psssss kaj su iz liverpolla sad propustili. ![]() Lol 1:2 za liverpool. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 20.11.2011. u 18:46. |
![]() |
![]() |
#1998 |
Banned
|
A sto pises u prvom licu? Jel ti igras za liverpool ili? Enivej, sad sam tek primjetio da M. City nakon 12 utakmica ima +31 gol razliku, lol. Mislim da tu ni United nece moci nista poduzeti i da City glatko osvaja. |
![]() |
![]() |
#1999 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
BREAKING NEWS: Torres and Meireles fined by Chelsea FC after the pair were caught attempting to board bus back to Liverpool. ![]() ![]() Zašto nebi? Mi imamo posebnu vezu sa svojim klubom. ![]() Enivejz, ja ujutro putujem za Madrid, a u utorak sam na utakmici Real-Dinamo, karta od 25€ u džepu. Da se nebi krivo protumačilo, spajam ugodno sa korisnim, pa kad sam već u Madridu idem vidjeti stadion sa 90k ljudi i pogledati utakmicu, inače za Dinamo nebi dao ni 2 kune. ![]()
![]() |
#2000 |
Banned
|
A na koliko liverpoolovih utakmica si bio ove sezone kad imas tako 'posebnu vezu'? Ajd da pogodim - 0. Meni je to smjesno ali voteva. ![]() btw: danas naletio na ovo, http://www.index.hr/sport/clanak/dvi...86/583898.aspx Eto sta ti je domaci teren. |
![]() |
![]() |
#2001 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ove sezone - 0 Inače 2 utakmice sam gledao ![]() A moju vezu sa dragim mi klubom ne definira put od 6k kn na Anfield. Isto bi mislio da nisam nijednom gledao Liverpool.
#2003 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prognoze za veceras? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#2004 |
Guest
|
Dobivamo 1:0 ![]() |
![]() |
#2009 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mislim da veceras gorimo ko sibice, nadam se samo da ga utrpamo, zasluzili smo pogodak, i bilo bi lijepo zabit na bernabeu. Samo nek odigraju kak spada, mogu i 10 - 0 izgubit sta se mene tice
#2010 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Sve ispod pet komada u mreži možemo smatrati uspjehom. A zabit gol... znanstvena fantastika ![]()
![]() |
|
|