|
![]() |
#601 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo i mene od sinoc na MIUI 2.4, mogu samo reci da je rom genijalan. Potpuno orjentiran na korisnika i ease-of-use. Zasad sam odusevljen mogucnostima i karakteristikama, sve sto mi je falilo u CM-u vise ne fali.. W-less radi dosta bolje i brze ko i sam rom. Teme su odlican dodatak, itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() BTW izašao je danas CMIUI 2.5 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
MIUI izlazi na tjednoj bazi (uglavnom petak) pa tako i CMIUI dan dva kasnije. Update je vrlo jednostavno napraviti, samo ga dignete preko trenutnog stanja i sve radi kako spada. MIUI bi vam se sam update-ao preko wifi-a i javio vam da se digao na novu verziju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Sta nije bilo receno da taj MIUI ubija LEDice na onim osvjetljenim touch tipkama? edit: here.. http://www.youtube.com/watch?v=tSOiaeQAvK8 Zadnje izmijenjeno od: viper. 20.11.2011. u 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#607 | |
Premium
|
Citiraj:
Update-anje je vrlo jednostavno. Napravio sam "wipe dalvik cache" i instalirao rom. ![]() @Viper Nemam nikakvih problema sa ledicama na touch tipkama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Premium
|
Takodjer, upravo mi zavrsila instalacija ![]() Zasad ne vidim neke razlike, ali ima jedna zamjerka (i na 2.4 i 2.5), kad je mob zakljucan - pritisnem gornju tipku za otkljucavanje, zatim stisnem home tipku i umisto da se ledica upali ona samo blinkne jednom i to je to. Zapravo problem se pojavljuje samo na Black Ice i Black Ice 2.2 temama. Na ostalima radi normalno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Haptic feedback uključim i opet ne vibriraju, tj sam se isključi. A ovo drugo nisam našao. I još jedna stvar, neznam gdje isključit vibraciju kad upisujem broj za zvat.
![]() |
#613 |
Premium
|
Home tipka na CMIUI-u ne funkcionira u smislu kao kod ostalih romova, afaik... Sam launcher u biti jest desktop odnosno ikone na istom.. Upravo zato ne mozes maknuti neke stvari sa deska, izbacuje gresku tipa unable to remove system application jer rom "misli" da ne brises samo shortcut nego pravu aplikaciju. Nek me neko ispravi ako sam u krivu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 | |
Premium
|
Citiraj:
Koristio sam skoro mjesec dana CyanogenMod 7 i iz iskustva ti govorim da je CMIUI puno stabilniji i ima bolje mogućnosti podešavanja (također i tipki za vibracije). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Budem prešao kasnije, zasad ovo mi puno bolje radi nego stock Froyo, tak da nemam potrebe prelazit na nešto još bolje kad mi je i ovo previše. Ima nekih stvari koje bi mislim trebalo popravit, ali ok radi. Vidjet ću još... EDIT: Ako me vid dobro služi, 619 postova u temi je ujedno i moj 619. post. Ima nešto i u brojevima. ![]()
![]() |
#620 |
Premium
|
Nikad nije dovoljno dobro ![]() Ja sam se takodjer predomislja bili - ne bili, sad mi nije ni najmanje zao sto imam CMIUI... |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
|
Pa pustite čovjeka neka u miru vrti taj bugoviti rom. cm7 po defaultu ima adwlauncher, u postavkama postoje postavke launchera di se namješta funkcija home tipke. Za vibraciju postavke u postavkama zvuka. Ako ne radi, pokušaj factory, format data, cache i clear dalvik. Ako ne radi, možda su ispravili sa posljednjim nightlyem koji ima hrpu drugih bugova uz battery drain i koješta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
..i ne samo to nego je vec i alpha build vani ! Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Defy + je u ruci ![]() ako imate pitanja, pucajte... |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Premium
|
AFAIK, samo Vip ima Defy/Defy+ u ponudi, Defy+ kosta isto ko stariji model (1999kn). No prakticki je svejedno onom ko misli na bonove jer dolazi dekodiran, pretplata je moguca jedino u Vipa (nazalost) |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Premium
|
sve je Sn4k3 rekao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Premium
|
nakon neprospavane noci i procitanog cijelog ovog pdf-a i dijela na xda, tek sad nista ne znam. ovo mi je prvi susret sa smartphone-om i androidom i totalno sam zbunjen. imam nekoliko pitanja: 1) jel moguce maknuti da svaki put kad je mob u stanby-u, moram stisnuti onaj gore gumb i otkljucati mob sa povlacenjem prstom u desno? to me uzasno iritira! 2) jel na defy+ idu softweri za defy? npr, siguran sam da cu ga u rootat i jel mogu koristiti upute da defy? 3) koji mi rom preporucate za pocetak? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|