|
![]() |
#933 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Hamilton i Perez 3 mjesta na kvalama dole zbog nepostivanja zute zastave ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Opet Hamilton skrsen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Žilav ovaj matori, ne da se još ![]()
![]() |
#943 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Čini se da je Button potpisao na tri godine, Whitmarshu izletilo. ![]() Finska televizija MTV3 objavila da će Raikkonenov ugovor s Williamsom biti potvrđen u Abu Dhabiju Baš me zanima, ako se vrati i Kubica tko će se prije priviknuti na Pirrelije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Bilo bi mi jako drago da se gazda vrati u F1 ![]() Iako nekako sumnjam da bi tradicionalan čovjek poput sir. Franka Williamsa dozvolio da takav vozač dođe u njihov tim. Povratak Kubice, Kimija-čini se da nam se sprema zanimljiva sezona sljedeće godine ![]() Još kad bi završila dominacija Red Bulla... A do tada: Kimi-King of Spa |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
hajlajt danasnje utrke meni je bilo u RB boksu, kad je vettel vec dopjesacio i sjedne za komp, a ono skuzim XP ![]() inace nista posebno, osim sto je vettel jako rano odustao. hamilton od pocetka do kraja prvi, alonso drugi, malo su se izmjenjivali na trecem mjestu, ali......... massa naravno opet najlosiji od najjace sestorke.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
nadam se da nije bilo: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=YibMYIBRc6I silovanje red bull bolida. |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Kako su smiješni Ross Brawn & Christian Horner onako mladoliki. ![]() BBC F1 2011 - 19 Brazilian GP - The challenges of being an F1 team boss |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#955 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Tu pise da je potvrđeno da se vraca Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
mislim da ako se vrate i Kimi i Kubica onda imamo 6-7 vozaca koji pretendiraju za prve 3 pozicije. Jos da bolidi budu u 1 sekundi pa da vidis show, hocu reci da ne bude kao ove godine RB nedostizan. A vozaca stvarno ne bih falilo da se nadmecu svojim vozackim sposobnostima (ups tu sam zaboravio svog kandidata, on moze malo i sudarima nategnuti neizvjesnost). |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Europe 'finished' for F1 - Ecclestone Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
kul, nek si sprci formulu 1 u sj. ili juznu ameriku pa da vidimo kako ce proci a ovo sa bliskim istokom je samo pitanje vremena kad ce se sve urusiti btw jedva cekam kimiev povratak napokon cu opet gledati f1 i imati za koga navijati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
IMHO, nerealno je očekivati da će odmah sljedeće godine hvatati postolja itd. Nemoguće je prilagoditi se toliko drugačijem bolidu od onog iz 2009-e kad je vozio u Ferrariju. Niti je Lotus Renault toliko dobar auto... Najviše što možemo očekivati od njega sljedeće godine su 11-12 mjesta u kvalifikacijama i u utrci najviše 8.-10. jer su prvih 8 mjesta rezervirana za Mercedes, Ferrari, Red Bull i McLaren...Ali zato neće faliti pretjecanja u sredini poretka. Ali nikad se nezna, možda Lotus složi nešto pošteno sljedeće godine... ![]() Bit će zanimljivo, jedva čekam 3. mjesec. Sad opet moram mjenjat avatar... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Mene i raduje ta borba za sredinu poretka. Jer nije realno očekivat neke promjene što se tiče vodećih al zato će konkurencija u sredini poretka bit pravo zrela.
![]() |
|
|