|
![]() |
#4741 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
nemam pojma jer stvarno ne znam nista o tv-ima stavit cu link kad dodem na pc...u svicarskoj za 900 franaka..sad idem za par dana pa sam malo gledao ponudu da kupim neku dobru plazmu ma samo za gledanje filmova edit: ovdje cu kupiti Zadnje izmijenjeno od: Ecips Dlo. 18.10.2011. u 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4742 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
zasto te plazme nema na panasonicovoj stranici? želio bih se malo vise informirati da se ne zeznem pri kupovini plazme |
![]() |
![]() |
![]() |
#4745 |
Guest
|
Hahaha. Pa idealna visina ti je da kad si naslonjen na kauču, stolcu da ti je sredina telkača u visini očiju. Sve ostalo od toga je lošije. Sad koliko lošije ovisi dal ti je na zidu malo više ili dal ti na niskoj komodi full nisko naspram toga da ti je kao ovo ljeto na moru u apartmanu kod nas skroz gore desnom kutu sobe ![]() |
![]() |
![]() |
#4747 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Za FullUžitak potrebno je instalirati zidni nosač sa servo motorom za pomicanje po x i y osi, kako bi si osigurao MaxUžitak dok stojiš (visina TV-a max gore), sjediš (visina TV-a negdje u sredini), ležiš na kauču (visina TV-a niže od sredine) ili ležiš na podu (visina TV-a na najnižem položaju)! Naravno, ništa bez daljinskog za dotični servo motor koji pomiče TV kud poželiš, zato daljinac radi preko bluetootha, a ne preko infra crvene veze kao većina, jer bluetooth je IN ! :-) A sad ozbiljno: -ovo bi bilo idealno, nije nemoguće, volio bi to imati, ali je vjerojatno preskupo... znači neisplativo. P.S.: namjesti si TV kak tebi paše i kak ti poželiš i viola!
![]() |
#4748 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja kupio nakon dulje potrage i informiranja Samsung LE32D550. Dobar telkač, dobra slika, dobar zvuk, dobar dizajn (nema blicajućih ledica kad je upaljen i ugašen), podržava sve moguće formate i čita titlove sa divx-a. Meni dovoljno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4749 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4750 |
Magnum P.I.
|
Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 24.10.2011. u 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4751 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Imam jedno pitanjce. Frendov sony, jbg, ne znam koji model, al lcd, 47" star 2-3 godine, nedavno je dobio fleku prek ekrana. U tamnijim scenama se uopće ne kuži, al npr svjetle scene, pri gledanju nogometa se kuži. Oblik kao na slici. ![]() Nije baš tako izraženo kao na slici, al kad čovjek skuži, stalno bulji u to. Iritira. Jel zna netko razlog tome? Thx
![]() |
#4752 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Može li preporuka tvja - neki smart tv diagonale 37-42" do nekih 6500 kn a da ima WiFi (ne ready), pretpostavljam da full LED nestane u tu cijenu ali ako da koji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4753 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Bok mene zanima ako bi uzeo primjerice ovaj tv http://www.svijet-medija.hr/p/32LW4500/34648/ je li bi mogao jednostavno spojit tv na komp i gledat 3d fillmove s racunala na ovom tv pomocu naocala, ili ne ide to tako jednostavno (potrebna neka posebna graficka, real 3d...) molim da mi netko objasni |
![]() |
![]() |
![]() |
#4754 |
Premium
|
Stara G20 VS nova S30 ?
-imam dilemu, za iste novce (4300kn) kupiti ganc novu S30 [5g garancije] ili 1g staru G20 (koja je JAČI model bla bla) te [4g garancije] -naime, frend prodaje G20, znači vjerujem mu kad kaže da je kalibrirana i rijetko korištena, još će mi dat na rate... no rate mogu dobit i kad kupujem novu u dućanu, el... -koliko je sad G20 bolji/jači model? -ima neo panel, pravih 600Hz, itd itd, dok S30 nije neo panel, a 600Hz je navodno marketinški trik... hm hm
![]() |
#4755 |
Guest
|
G20 obavezno! Nemaš kaj razmišljat! |
![]() |
![]() |
#4756 |
Premium
|
![]() |
#4757 |
Guest
|
Bolja slika, tanji TV, manja potrošnja, Full HD... A ti pitaš za boju TV-a. Da, bilo bi bolje da je crni model, a ne sivi, ali pokraj S20 nemaš kaj razmišljati. Za sve više čitaj reviewe na hdteleviziji. |
![]() |
![]() |
#4758 | |
Premium
|
Citiraj:
-a i G20 ne podržava .mkv, a S30 podržava. Pročitao sam cijeli HDtvForum, ali nema info ovakve kakva meni treba (G20 VS S30)
![]() |
![]() |
#4759 |
Guest
|
I kaj bi te ja sad trebao kao "nagovarati". Kaj se mene tiče, uzmi se Samsung LCD. Lijepo izgleda! |
![]() |
![]() |
#4760 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: -izdvajam citat iz recenzije: ''S30 bi se mogao promatrati kao G20 model bez THX implementacije ali sa više prednosti. Implementacijom pravilnih 2:2 i 3:2 kadenca te naravno dosta manjom cijenom. Iako je Panasonic prešao na NeoPlasma označavanje step-up modela, S30 zaista posjeduje NeoPDP modul koji smo imali prilike da vidimo na prošlogodišnjim G20 i V20 serijama.’’ -G20 ne čita .mkv, a S30 čita, itd itd…
![]() Zadnje izmijenjeno od: Remixer. 15.11.2011. u 13:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4763 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja bi išao na S30, taj tv je daleko bolji od prethodnika S20, u biti jako u rangu G20 samo što s ovime dobiješ prednost u vidu USB media playera i godina više garancije. Makar je i G20 zvijerka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4764 |
Premium
|
![]() |
#4765 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Da sam na tvom mjestu i ja bi vrlo vjerojatno uzeo novi S30+5god gare koji sigurno slikom ne zaostaje za starijim G20 modelom, a i sam sto kazes-S30 cita mkv pa ako to puno gledas sigurno ce ti koristiti ta funkcija...jedino kad bi G20 bio nesto jeftiniji onda bi to bila druga stvar |
![]() |
![]() |
![]() |
#4766 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4767 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Samsung le32d400
Pozdrav svima,tu sam novi,ovo mi je prvi post i iskreno se nadam da ga stavljam u pravu rubriku. Ovako,moj stari CRT televizor Smartvision koji me vjerno sluzio 8god se pokvario(odjednom se ugasio,i neda se upalit),te sam krenuo u nabavak novog TV-a. Za oko mi je zapeo Samsung le32d400 po cjeni od 2300kn. Mislio sam si uzet neki jeftilen(Quadro...),ali sam cuo da je Samsung trenutno na vrhu sto se tice kvalitete slike i trajnosti. Ujedno,navodno ima i najnapredniji USB player koji cita DivX-e,i cita titlove. Svida mi se sto ima i ugradeni DVB-T MPEG2/MPEG4,tako da mi je ona kutija za signal nepotrebna... Da ne duljim,pitanja glase: -dali sam dobar TV odabrao,ili imate neki bolji prijedlog(cjena max je 2300kn) -dali je Samsung ozbiljno na vrhu sto se tice kvalitete -koliko je zapravo uocljiva razlila izmedu HD READY i FHD rezolucije(pritom mislim na ekran max 82cm)? -receno mi je da ima 50hz(sto to doslovno znaci,te koliko hz su imali CRT televizori) puno hvala svima na odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4768 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
I od mene slično pitanje. 82cm, 2500kn. Jel ima tu neke razlike, ili da gledam akcije i garanciju. Koliko znam 720 vs 1080 ne bi trebalo biti nešto vidljivo na toj dijagonali. LED?! Da ili ne? LG, Samsung, Panasonic, Toshiba?! Pomoć! :-)
![]() |
|
|