|
![]() |
#3451 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
jesi probao onaj fix sta sam ja stavio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3454 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
vec je bilo: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2539, prije 20 dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#3455 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Je li ko našo rješenje za probleme pri loginu na origin gdje kaze da je neipsravan id i to a ima original igru ? Koje smeće od igre usput, srećom barem imam x-fi pa se ne ruši zbog zvuka ko prijateljima. Njima svaki sekund se ruši meni je radila do danas u neka doba kada mi se origin vise ne zeli spojit stogod ja radio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3456 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
mislim da nije bilo: LOL to bi objasnilo neke stvari, igrao sam danas na nekom stranom serveru i spawnao se na likove iz tima pa mi nije bilo jasno kako su dospjeli gore ![]()
![]() |
#3457 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja sam startao bez origina sa razerovim hackom, radi bez problema, samo se treba ulogirati u battlelog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3458 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Jucer zakupio server, 32 slota, nalazi se u Frankfurtu (DE). Na serveru se rotiraju rush i conquest gametype, standard health itd. Nadam se da cete popunit koji slot i dobro se zabavit ![]() Server: [TARRGET] Rush|Conquest BattleZone BTW danas igrao prvi war i odlicno je ![]() Zadnje izmijenjeno od: RS_BuRnOuT. 17.11.2011. u 02:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3459 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Znaš di sam ako trebaš čovjeka za war, samo da ne bude kao zadnji put. ^_^
![]() |
![]() |
#3460 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Nasao sam rjesenje za ovaj problem!! UNINSTALL INTERNET DOWNLOAD MANAGERA rješava probleme sa notficationsima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3461 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
samo vi zovite, rado ćemo se pojaviti. ![]() @jucca: Najnoviji Internet Download Manager nema taj problem. ![]() Jučer mi radilo sve bez problema sa najnovijim IDM-om.
![]() |
#3463 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Vjerojatno ovo (i meni je pomoglo): http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=3020 Što se tiče problema sa zvukom na koji se kolege žale, meni sa XtremeGamer sve radi super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3464 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
jer ja iman x-fi titanium i ne rusi se igra, ali zvuk nije bas najbolji (iman ove druge probleme). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3465 |
Premium
|
Mislio sam na zvukove i pozicioniranje u igri. Pozicioniranje mi radi super, zvukovi su ok, ali ipak mi se čini da nije to baš ko u BC2, tamo je bilo puno bolje ozvučenje. Tamo sam na Atacami Desert CQ mogao doslovno čut tenk iz baze, koji roka sa strojkom na sredini kod B. Tako da ekipa sa Xonarom možda ima problema sa driverima, no ionako zvuk nikako nije u razini BC2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3466 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Meni se u BC2 rusila svako malo sa integriranom, a sa ovom x-fi nikako.. Sad u BF3 zvukovi se ponekad skroz zblese...al bar se ne rusi. Nisan jos proba sa integriranom BF3... Koja komplikacija...di su dobra stara vremena kad je sve iz prve radilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3467 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
našao sam riješenje za problem za bf3. stop working. meni je ovo pomoglo. instal sam nove drivere sa ccc-om i instal. mi se neki profili valjda za cross. i sada kad sam ih unins. sve radi tj još se nije srušio, ali prije toga sam mislio da je do nod32 i njegovog gaming moda u antivirusu. uglavnom instal. nove drivere ali bez ccc-a. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3469 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Da podijelim neka iskustva. Prvo što se tiće problema s originom. Nakon ponovne instalacije proradilo je. U Ea se pravdaju da rade na tome iako imaju preko 500 postova ljudi kojima neradi već mjesec dana skoro bez obzira koju igru imali na originu. Rušenja zbog zvuka imaju dva moja prijatelja sa realtek zvučnima integrušama i nemogu se maknut par stotina metara da igra ne zabloka. Kupnja neke zvučne tipa x-fi bi valjda riješila problem . Ja imam modani x-fi i igra je bez crasheva a zvuk nevjerojatno dobar. Dosada u nekih 6,7,8 sati gameplaya ne znam dva puta nisam čuo tenk na par sekundi koji ide odma do mene..... Beta drivera koja je izašla jučer mnoge probleme koje sam imao je riješila pa eto preporuka.... E da i najveći problem koji zasad imam što se samog gameplaya tiće je to što igra nekad laga jako a da to ne znate. Uredno pucam po liku i maknem se sa strane iza zida debelog par metara i taj isti me ubije..... tj igra racuna da sam jos tamo sekundu i po kasnije katastrofa. taj problem nije uvijek prisutan ali ono.... ako se joinam na low ping server to ne bi bas ocekivao. Patch stize do kraja tjedna pa ![]() EDIT: MichelGTX pa ako tko zeli bit friend ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3470 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Dragi Michel, otkud tebi informacija da patch dolazi do kraja tjedna? Zadnje što sam ja pročitao od informacija jest da čak ni fix lista neće doći ovaj tjedan, već vrlo vjerojatno sljedeći, ili soon. ![]() EDIT: Baj d wej, gdje si ti nestao, sinko? Igrao si s nama BFBC2 u početku i onda odjednom si ispario...javi se putem privat poruka ako hoćeš da ti dam podatke za TeamSpeak.
![]() |
![]() |
#3471 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3473 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3474 | |
Premium
|
Citiraj:
Što ti kaže pingtest.net, za neki server u Njemačkoj? Meni speedtest.net prema ZG ili DU daje ping 22 (bnet), ali kad testiram prema nekom serveru u Njemačkoj ![]() ![]() ps. prije ću ja dobit 5 service star s PP-2000, nego oni izbace patch. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3477 |
Hala Madrid!
|
Uzeti ću ipak nakraju bf3, samo vas molim da mi kažete ako ima problema u optimiziranosti igrice itd da ne bude ko u black opsu koji me bio razočarao tako da nebih htio imati iste ili slične probleme. ![]() ps. Di mogu igricu nabavit po najpovoljnijoj cijeni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3479 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |