|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
5.1 zvucnici
mogu li i kako spojiti recimo dva kompjutera ili komp i tv na jedan sistem naravno nikad ih nece oba dva koristit u isto vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Naravno, samo ovisi kakav sustav imaš, recimo ja sam imao vulgaris Genius SW 5.1 i on je na sebi imao tonu priključaka, a recimo mogao sam baš 5.1 sustav spojiti na dva različita načina i dakako koristiti ih sa dva odvojena izvora, recimo komp i DVD player! Dakle ovisi kakve i koliko priključaka imaš sa tim sustavom (pretpostavljam da ne koristiš pojačalo obzirom da pitaš za komp), a ako ih spajaš preko pojačala onda definitivno možeš ![]() U svakom slučaju da, ali za sigurnost nam reci o okojem 5.1 sustavu se radi!?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
u stvari nisi rekao kakav sistem imaš... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
sustav je Genius SW - HF5.1 5050 ok ja sam se pogresno izrazio znam da se na ovaj sistem moze jos spojit dva tri uređaja, ali kao stereo, mene zanima sta mi je potrebno da spojim ta dva uređaja ali da oba dva budu 5.1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Pretpostavljam da trebaš RCA na RCA kabele,crveni i bijeli kakve i sad imaš |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
znaci u biti samo razvodnik oce biti kakvih problema sa zvukom ili ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ulični trkač
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() pa ne trebaš nikakve razvodnike. lijepo imaš 5.1 ulaze preko činčeva za dvd recimo i desni 5.1 ulaz za komp, za desni ulaz treba poseban kabel koji je s jedne strane kao ovo na slici, a s druge 3 klasična 3.5mm konektora za 5.1 zvuk koji dolaze sa zvučnicima bar je ovako na mojim genius 5.1 5000 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ja imam samo jedan set za 5.1 CH input i tri za 2 CH input http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xI...tNode=146&mp=1 Zadnje izmijenjeno od: mrVivi. 14.11.2011. u 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ulični trkač
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
kakva je situacija s pojačalima meni nebi trebalo neš specijalno samo da mi razdijeli zvuk kakvi je bez pada kvalitet kolike su im cijene dal bi se isplatilo tj. da li je jeftinije od novih ili dodatnih zvučnika itd. nisam nesto u zvuku pa neznam ni gdje ni gledam a i kad gledam neznam bas sta gledam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
http://www.njuskalo.hr/hi-fi-kompone...-oglas-2924539 Zvučnike od Geniusa spoji na Yamahu (ofkors da podržava 5.1 zvučnike). Od subwoofera izvuci/produži kablove do Yamahe. Nećeš požaliti. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|