|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() Kad već nejde u pravom svijetu ![]()
![]() |
#32 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pozvan je i meni, on i Pisculichi?! ![]() Inače HNL je opet napravljen užasno, u Hajduku ima 500 propusta, nema ih smisla sad nabrajat, vidin da ste svi dinamovci pa vas boli k ![]() ![]() ![]() A ja iman jebenu naviku da već godinama uzmen HNL prve 2, 3 sezone pa onda iden dalje gdje me ponude odvedu, pa eto... ko mi je kriv EDIT: Ukratko - jednako loše...
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 02.11.2011. u 15:40. Razlog: edit |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
A dečki, pa hnl je već godinama katastrofa u FM-u. Ovo sa hajdukom i gledateljima je i meni jedna od stvari koje me jako živciraju. Znao sam u FM11 uć u ligu uefe i onda bi na domaćim utakmicama imao po 5-6 tisuća ljudi. Znam da oni imaju neke suradnike poraznim zemljama, al ako im je netko iz Hr suradnik onda je taj tip kreten. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Ljudi, pa imate editor pa ispravite. Ja sam ispravljao boju teksta i dresova Dinamu jer mu je po defaultu stavljena neka ljubicasta boja koja bode oci nenormalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Torrent freek
|
Za popravit HNL trebalo bi dane i dane provest u editoru ![]() ![]() Puno bolja opcija je otić negdje drugdje i voila, ja sam se preselio u Lens, druga francuska liga, ekipa je nešto kvalitetnija od Hajduka, iako su daleko do mega momčadi, ali bar je liga igriva i manje mi smetaju propusti (za koje ne sumnjan da i tamo postoje, ali pošto ne pratim, ne znam i miran san ![]() Uprava mi je postavila zahtjev odma ove godine uć u prvu ligu, vidit ćemo kako će to ić nakon šta odigram par kola, trenutno se još igram taktikom, skautingom, treninzima, prijateljskim dvobojima itd.
![]() |
#38 |
smeghead
|
ja vec odigrao sezonu i pol s milanom s tranfer budgetima od 10 mil i 30 mil, kupio igrace u vrijednosti 150 mil ![]() vema nema skupljanja igraca iznad 30 trio iz napolija je tu hamsik,cavani,lavelazzi, + nezadovoljni di maria ![]() jedini problem su mi ozljede prvu sezonu 3 igraca iz prve postave imali teze ozljede, po par mjeseci (lom noge, ligamenti ), i sada opet 3 igraca su mi out 3+ mjeseca, pa kao da igram s arsenalom :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
inace za sve koji igraju, kupite si Balea, Cavania, Hulka, i normalno neke dobro obrambene i gazite sve Ovo je moja postava sa portom nakon 4 sezone GK Areola DL- sahko dc- otamendi dc- zapata dr- vrsaljko mc- muatinho mc- modric ml- bale mr- sanchez st- hulk st - cavani |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Torrent freek
|
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
ee dečki da vas pitam.. jeste možda da nabacimo koju sezonu preko hamachia? ![]() možda 5-6 igrača vec sam igrao tako (ok FM 2011 je bio, ovaj nisam još ni probao).. nije nesto pretjerano brzo.. (realno ni ne trebamo neku brzinu igre) možda da se krene iz neke 2. lige s srednjim teamovima ili tako nešto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja sam za ![]() 2. HNL ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
ja krenuo sa tottenhamom, čisto malo za početak zbog naših. i super mi ide u prvoj sezoni. sad je početak veljače na 3 sam mjestu. drugi city prva manča. - prvi prijelazni rok sam doveo otamendija za 13 i vrsaljka za 3.1 milju - drugi prijelazni tj. zimski doveo teveza za 17.5 milja ( izjebo sam se ko budala jel sam ga pokusavao doslovno potpisat cijeli mjesec, uvjek mi je htio preveliku placu. Na kraju sam skuzi da se moze zakljucavati pojedine stavke u ugovoru i na kraju je mali potpisao) - igram 4-4-1-1 - kranjcar mi je zabio puno golova i to kao zamjena a na dosta tekmi mi igra od prve min. - bale mi i nije tako prejak - van der vaart zabija ko lud - jedino mi je zao sto cu adebajora izgubit ne kraju prve pa ostajem opet na jednom pravom napadacu Eto toliko od mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|