|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
pa imas tipku T-charge kad odes na neki weapon. Taj staff mi je bio ludilo, ali se kao što si i ti rekao ispraznio u roku odmah. Imam nekih 15 gemova, i nemogu chargeat nikako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Da i ja malo komentiram nisam još stigao puno odigrat(nekih sat i pol) za sad su dojmovi dobri, grafika neš spektakularno, moglo bi bit bolje(uvijek može bolje), menu je katastrofa, kill cam me ne živcira tolko ali su to mogli bolje napravit. I imam problema igra mi zna na trnutke katastrofalno štekat, recimo šekala mi je na početku kada trčkaram po po onim špiljama i u prvoj kući u kojiu dođete sa legionarom.Šteka nebitno o grafičkim postavkama, probao i na low i na ultra uvijek isto. Jel netko možda imao sličan problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Meni je pomoglo ![]() Ovo nije normalno koliko sam si questova natovario,dodjem u Riften pokupiti gold za ubijenog zmaja i ajd idem malo popricati,odem do krčme i malo okolo i skupim nekih desetak questova ... sada samo cekam kada cu dobiti stom call shout ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Loool ![]()
![]() |
![]() |
#307 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
lol ja ne mogu pratit radnju koliko sam questova spusio doslovno ne znam koja je glavna prica, samo znam da stormcloaks ne vole empire i sad cu navjerojatnije morati poceti ispocetka i jednostavno ignorirati svakog seljanina koji mi se pokusava uvalit sa questom (fetch questovi preko pola mape mi idu na jetra) btw vidim da invazije na gradove se, opet kao i u oblivionu (kvatch anyone?), sastoje od max 6-7 vojnika lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
@Ordem koliko sam ja pohvatao sto se tice questova glavni i vazniji questovi ( ne moraju biti vezani uz main story su ti s lijeva a dolje sasvim je miscellanous - to su ti questovi od seljana i razlicitih NPC-a ja ih isto imam pun k. neznam koji bi prije , za sada mi se ne da rjesavati to,cisto za gust lutam,lootam tamnice i spilje i odem na mead u inn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Sorry nisam sve citao pa je ovo mozda i spomenuto, prije par minuta sam zaigrao igru, jest, grafika nije nesto posebno, ali ima nesto sto mi je upalo u, well, uho ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
ukljucit sve titlove je jedino rjesenje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
evo jai sto malo igraoi onako okej mi je, al za sad nistap osebno. nisam do sad igrao eldere (my shame ![]() dali je netko uspio ugasiti v-sync. radi mi fino, al je nekako mouse presmooth. |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
meni je isto to fora. ako okrenem glavu nalijevo, cujem jače na desnu slušku tj. uho in-game. Isto kao i uživo, ne ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
To kaj dosad nisi igrao eldere, nek te ne uzrujava, barem što se prilagodbe tiče. Da jesi igrao, recimo Morrowind, onda bi se tek uzrujavao ![]()
Trust me - I know what I'm doing! Zadnje izmijenjeno od: Perki. 14.11.2011. u 01:36. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
A šit, kao stari štovatelj morrowinda (i umjereni pljuvatelj obliviona) već vidim da ću se uzrujavati ![]() Ima još tko kakvih paralela? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja sam izabrao Redguard(trebao sam Bretonca) te ću ga razvit u archery/destruction magic fightera okljopljenog light armorom jer mi je sukobe draže rješavat sa distance. Zanima me koju ste rasu vi izabrali te u kom smjeru će te razvijat svog lika. Da čujemo... Zadnje izmijenjeno od: Groowix. 14.11.2011. u 09:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Probao jućer Skyrim ... Očekivanja su bila nuska, obzirom da nisam fan "new age" RPG-a. Međutim reko Morrowind je bio zabavan, pa ajde. Igram na mid-low range lapu ( i3 2,1 Ghz, 4Gb DDR3, ATi 5730 1 Gb VRAM ) tako da sam čak bio zadovoljan izgledom grafike. Vjerujem da netko sa adekvatnim compom može samo reći - meh. Međutim meni, kmetu, je dobro izgledalo. Onda sam krenuo putem menu-a, Korištenja opreme isl. Nakon par minuta i nekolicina - nabijem te na XBOX - zaključio da igra nijeza mene. Prezirem iz dna duše koje su na PC portane sa komandama kompletno podređenim joypadu i konzolama. Klasičan pristup: inventory + doll = gear check, mi je jedini prihvatljiv. Šteta kaj tako banalne stvari mi unište igru. Svima koji uživaju - more power to you ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Evo zapeo na main questu na račun glupog buga...ugl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Skužio sam za quick menu ali nisam znao da možeš bindati oružja na brojke. Ajde barem malo pameti imaju ti developeri. A šta se tiće metacritica, puno ti znači srednja vrijednost kad kompanije plate svim časopisima / web stranicama da daju visoku ocjenu. Baš gledam reviewe i nitko se nije sjetio napisati niti jednu manu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Ako netko želi probati maxed out postavke, u video descriptiona ima link za .ini fajl kojeg trebate zamijeniti sa svojim (napravite backup svoga za svaki slučaj). Pročitajte Readme fajl gdje je objašnjeno par bitnih stvari prije kopiranja .ini postavki. Ništa komplicirano. Zadnje izmijenjeno od: thesekiman. 14.11.2011. u 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Jel netko zna koji je redoslijed u Shroud Heart Barrow (pokraj Ivarstead-a) onih 4 totema (koje znakove treba postaviti)? Mučim se već neko vrijeme...... ![]() EDIT: skužio sam da treba stajati na onom podiju da dođem do određenog totema (životinje) ali se na njih nemre kliknut (pokrenut).... |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Možda ti ovo pomogne, http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Shroud_Hearth_Barrow Upravo me napal neki assassain od dark brotherhooda, zato jer sam kao izvršil sacred ili black nešto, nemam pojma.
![]() |
#329 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma priča i atmosfera su stvarno dobre, ova mapetina i milijun lokacija isto.
Grafika se dotjera, tako da samo ostane loš UI (navinkes se ajde) i gubava mehanika/animacije borbe. Asimiliram se lagano. I smeta me sto su zmajevi ovako bijedni i laki za ubit. Teze je trolla ubit nego zmaja. Ima da kad se zmaj iznenada pojavi i preleti iznad tebe da pvo napunis gace i onda razmisljas imam li dovoljno potiona i svega ostalog da se borim. Inače bježi ![]() I ja sam krkan nord sa maljom, uleti, mlati i umri ko musko ako ne uspiješ ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 14.11.2011. u 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Guest
|
Zamolio bi vas da sve što nije "tehničke" prirode stavljate u ![]() I da se malo smirite s paralelama s Morrowindom i Oblivionom. To su nekoliko godina stare igre s gomilom add-ona, patch-eva, i ogromnom zajednicom igrača koji su svakodnevno izbacivali nove materijale za igru. Skyrim ima još puno pure za pojesti, ali definitivno ima potencijala. |
![]() |
![]() |
|
|