|
![]() |
#1 |
Staff Sergeant
Datum registracije: Dec 2004
|
(riješeno) Windowsi se ne bootaju
Treba mi hitno pomoć, overclockao sam proc i dosao do postavki kada mi se komp nije uopce htio dignuti, na maticnoj sam izvadio bateriju na minutu i nakon toga kad upalim ponovo komp kod bootanja pita me hocu li normalno pokrenuti Windowse ili Windows repair, kada odem na repair kaže da su prblemi rijeseni, ali kada zelim normalno pokrenuti windowse (radi se o Win 7) na onom ekranu ''starting windows'' mi se pocnu kao pokazivati one 4 tocke u bojama i samo mi se pojavi plavi ekran i komp se restarta i opet se vracam na pocetak s one dvije opcije, kako da ovo rijesim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
U biosu namjesti postavke harda na suprotno od sadasnjeg, znaci Sata/Ide.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Staff Sergeant
|
Kako mislis na suprotno od sadasnjeg, pod kojom opcijom bi to mogao naci jer nisam to vidio u biosu, jedino vidim da ocitava sata diskove na pocetnom ekranu ispod sata i datuma i jel bi nakon toga trebao ici na repair ili normal start, isto tako kada sam izvadio i vratio bateriju na pocetku mi je ponudio opcije da uđem u setup znaci da idem u bios ili da on load-a default postavke, ja sam isao na setup i samo namjestio sat i datum u biosu.... Imam jedino neku opciju u bios-u configure sata as: ide ili ahci, jel to mozda? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 12.11.2011. u 19:39. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
vrati sve postavke u biosu na default i sejvaj i klikni enter na start windows normally, pa onda javi jer ti se opet javlja plavi ekran |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Staff Sergeant
|
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 12.11.2011. u 20:23. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
|
|