|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Editin Bios on 1.5V
kako se zove progamčić koji može stavit bios grafičke na 1.5V odnosno +0.2V ga moj 6800GT(def. 1.3V) NiBitor, ima 1.4, pa u expand modu 1.63, Bullšit, rekao mi je Mad duke da postoji al nije znao kako se zove,pa dajte ak neko zna da si ga skinem i vidim dal ću dobit neke još veće performanse jer mi se na 1.4V ruši i ono kaj je na FULL Default postavkama stabilno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
probaj sa : OmniExtremeEdit X-BIOS Editor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Mislim da ti neće niti jedan bios editor ponuditi 1.5V, ako nemaš modani bios za tu voltažu...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Editin Bios on 1.5V
Citiraj:
Jedino da u NiBitoru stavis pod Device obicnu 6800 i tako sejvas. Onda ponovo otvoris i evo ti 1.5V. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Sruk
|
Re: Re: Editin Bios on 1.5V
Citiraj:
jer se onda izmjenjuju i vrijednosti pod 2D, a to nebi trebalo promijenit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Sruk
|
ništa
evo, ukratko-1.5 je puno puno gore od 1.4 a 1.4 nije dobro tak da, šta ja znam-čudna, a istovremeno fascinantna grafička. na cijelom defaultu(graf i matična) 443/1182 na voltažama od default (graf)biosa i malo izmijenjenih vrijednosti od matične 450/1200+, a sve veće voltaže sve manji clock i sve manja stabilnost nije ni za smijat ni za plakat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|