|
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Samo da kažem da sam se vratio ipak na CyanogenMod 7 RC1.5 (Android 2.3.5.) sa CyanogenMod 7.1.0 jer mi se pokazao dosta nestabilan. Mobitel se stalno smrzavao dok je na RC1.5 radio stvarno dosta stabilno pa eto preporučam svima da se drže navedene verzije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Potpis na creativo91 post. Sad sam na zadnjem službenom MIUI.u, kad se složi custom tema, mobitel ima odličan GUI. Odlično je što se može svaka stvar promjenit, ama baš sve, custom lockscreen, custom status bar, custom sve. Pa ako nije pogledal netko kako izgleda nek proba. Zadnja verzija je stabilna. Ima li netko google music player 4, jel vam widget radi, tj izgleda dobro ili? Meni je sve sivo, samo pise ime pjesme i kontrole. |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni se CyanogenMod 7.1.0 pokaza stabilan, mob se ne rusi (samo jednom se zaledija vrteci hd clip), no primjecujem battery-drain koji me pomalo pocinje zivcirati.. Navika sam da mi mob izdrzi barem 2 dana (sa osrednjim koristenjem wirelessa i prckanja po mobu), no s ovim rom-om jedva dan - dan i po.. Probat cu RC1.5 ili zadnji CMIUI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
jel netko zna kad ce doci Defy + u Vip centre. cuo sam da bi se trebali pojaviti sredinom mjeseca, ne znam jesu li to samo price ili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
ja ga vrtim već neko vrijeme i ne vraćam se više ni na koji stock, a još manje na kakvi cm Probajte temu blackice, odličana, a sve stavke se mogu kombinirati sa drugim temama tako da mob izgleda impeesivno, a k tomu cmiui je brz, stabilan i baterija pošteno traje Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 09.11.2011. u 15:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#579 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ovaj CM 7 RC1.5 mi radi sasvim solidno no ima par stvari koje bi i na njemu promjenio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#581 | |
Premium
|
Citiraj:
Osim što je vizualno i funkcionalno dotjeraniji primjetio sam i par stvari koje su mi nedostajale na Cm7. Hvala na preporuci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Premium
|
Citiraj:
Navodno postoji i bug, kad punis mob sa punjacem, ekran ima dosta smanjenu osjetljivost na svijetlo i postane dosta taman ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
Premium
|
Citiraj:
Prilikom punjenja na punjaču mi se osjetljivost ekrana na dodir smanji, malo teže hvata, ali je sa osvjetljenjem sve ok. Ako se puni na komp onda je sve ok. danas ili sutra bi trebao izaći 2.4 pa ćemo vidjeti što će ispraviti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Premium
|
Citiraj:
Osim toga čini mi se da i bolje radi tj. brže/stabilnije svakako preporučam da isprobaš sam. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Ljudi, može mala pomoć? Dakle, na mobu imam Titanium Backup i tamo sam napravio backup sys i user app na SD karticu. I onda sam si skinuo na mob update-cm-7.1.0-jordan-signed.zip od 103 MB. Zatim u ROM Manageru v4.8.0.2 ovo pod Flash ClockworkMod mi nikako nije jasno jer piše za Defy: Motorola Defy does not have an officially supported ClockworkMod Recovery yet...E sad, ako izaberem neki drugi (npr. Droid X) onda imam Current Recovery: ClockworkMod 5.0.2.0 te kad tako stavim mogu onda napravit Backup Current ROM i valjda napravi backup, pa restarta mob i to je valjda to? A kad oću instalirat ovaj ROM sa SD kartice, stisnem na to, wipe-am cache i mob se reboota i opet ništa kao da nisam ništa radio nego restarta mob. Na ovom XDa nisam ništa pametno našao makar puno tog ima, jer stvar je u tome što želim neki drugi ROM da mi mob bolje radi nego sa stock Froyo (official update preko Motorola Software Update). Vjerujem da mob radi bolje nego ovako kako sad imam, jer nekad mi stvarno zna štekat i zaštekat da moram vadit bateriju. Želim neki ROM koji je dobar i nije kompliciran postupak, nego samo da skinem, i stavim taj ROM (npr. ne mora biti CM, može biti neki ko Gingerbread). Hvala! EDIT: Tj. gledao sam ovo: INSTRUCTIONS: 1. Flash froyo 2. Copy *.zip to sdcard 3. Reboot your device in BootMenu/ClockWork 4. WIPE (wipe data/factory reset + wipe cache partition) 5. Install the *zip 6. reboot Ali nisam siguran jel to cijela priča il ne?
![]() |
#588 |
Premium
|
Naglasak na 4. korak, ako vec nisi, moras napraviti wipe data pa wipe cache partition-a... Sto se tice odabira roma, probaj CMIUI - 2.4 verzija je dostupna... Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 16.11.2011. u 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Premium
|
Ovako, skini CMIUI 2.4 i onaj fix za radio i launcher. Ali ako hoćeš najstabilnije onda definitivno CMIUI 2.0 barem dok ne rješi bugove, u tom slučaju ti ne treba ovaj fix. drugi korak je staviti to na sdkarticu 3. Flešati sa rdslite frojo, factory reset 4. Rootati sa superoneclick 5. Instalirati 2ndInit za defy sa marketa 6. S njim instalirati latest recovery 7. Reboot u custom recovery - format data, clear cache, advanced - clear dalvik 8. Install zip - choose from sd - izabereš cmiui, nakon toga fix ako dižeš 2.4 9. Reboot - pričekaj malo 10. Uživaj u vrhunskom romu |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Premium
|
Ali s obzirom da imaš cm7 ako sam dobro skužio, samo reboot i kad se upali, odma na početku bootanja, plava ledica, stisneš vol down, odeš na recovery, custom recovery, i dalje sve, novi rom je gore za 5 minuta |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
Imam stock Froyo. Dakle cijeli postupak moram radit. Budem navečer probao. EDIT: Evo, nakon malo preznojavanja i svega, uspješno je stavljen 2.3.7. Sad još moram instalirat neke važnije appove i malo namjestit mob pa javim kako je. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: DiRT. 17.11.2011. u 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
Evo, stavio sam CyanogenMod 7.1.0 (Android 2.3.7). E sad, smeta me to šta kad mi je mob uštekan na punjač il komp, stalno gori lampica (bijela ili zelena), a kad je ispod 10% na punjaču svijetli crveno. Kako i gdje se to ugasi ili namjesti drukčije da blinka zeleno ako je napunjen, tj onako kako je bilo na stock Froyu? A drugo je to što nemrem dodat Gmail pod add accounts & sync, tj nema ga tamo, a Gmail aplikaciju nemrem otvorit, također nemrem otvorit Market jer me traži account. Probao sam skinut gappse (noviji, stariji) i preko ROM Managera napravit ROM Pre-Installation i označeno je samo Wipe Dalvik Cache. Onda reboota mob i opet uđe kao da ništa nije bilo te nemrem opet napravit acc i uć na Market. Zna netko šta napravit?
![]() |
#595 |
Premium
|
Ja sam instalira gappse odma poslije roma i nemam nikakvih problema. Sve radi normalno sto se gmaila i marketa tice. Sto se tice ledica, njih mozes podesiti jedino sa "Light flow" - pricali smo na jednoj od proteklih stranica o tom pa malo prolistaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
Nisam skužio ovo za LED-icu, no nije tako strašno. Budem pogledao malo po temi pa možda nađem. U Quadrantu sa SetVsel na 1 GHz dobivam oko 2050 bodova, a na 1.1 GHz puno više, skoro pa 2500 bodova, što je za mene odlično za razliku od stock Froyo koji je nekad davao jedva <1300 bodova. Stvarno je dobar ovaj Defy, a do jučer ujutro sam govorio da je smeće. ![]() EDIT: Neznam kako mi je uspjelo skoro 2.5k na 1.1 GHz, a sad sam probao i ništa (evo SS).
Zadnje izmijenjeno od: DiRT. 20.11.2011. u 01:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Premium
|
A vidi temi: http://miuithemes.com/themez/ iPhone tema - za malo zafrkavat gejfon prijatelje Infinite - jako lijepa tema koju trenutno vrtim Još hrpa tema ICS - jako lijepa tema Full Black I svi elementi iz različitih tema se mogu kombinirati skroz jednostavno. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|