|
![]() |
#241 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Ma znam evo naso sam na drugom forumu.Znam da je postano al lakse mi bilo pitati jer sam gledao na tele2.hr a tam nemrem nikako nac. Nego koji ROM koristite? I koji smatrate najidealnim rjesenjem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Registered User
|
Hehehe... Ima li itko ideju oko baterije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Danas kupljen i odmah stavljen prijatelju http://www.htcmania.com/showthread.php?t=280645 Radi super, mob s njime djeluje puno finije i brzinom i vizualno. iGO zadnja verzija radi super. Vidjet ćemo kako će se ponašati s vremenom, a kako nije moj, moći ću samo proslijediti ono što čujem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Registered User
|
Citiraj:
Volio bi neki koji je vec testiran duze vrijeme a ne da za 4 dana opet moram flashat.Pa ako netko od iskusnijih ima kakav ROM za podijelit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Registered User
|
Pa promjenio je par ROM-ova koliko sam citao.I njemu traje baterija 3 dana neznam kako meni kad se mobitel napuni pise da jos baterija traje 23 sata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
koliko vaši mobovi imaju rama? moj 176 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni piše da imam slobodno najčešće između 20~40 MB RAM-a... imam neki widget koji mi pokazuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Registered User
|
Pitanje za Codiaca ili nekoga drugog tko je upućen u te stvari. Naime, dobio sam kod od Tibora Szabe za otključavanje mog Huawei. S obzirom da mi je ovo prvi android molio bih nekoga da mi objasni kako i gdje se ukucava taj kod. Zahvaljujem ! Lijep pozdrav svima ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Kad ubacis karticu od drugog operatera automatski ce te trazit da upises kod za otkljucavanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Registered User
|
Hvala Sale, uspješno odrađeno. Velika preporuka za Tibora Szabu po pitanju kvalitete i brzine. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Registered User
|
ja sam požurio sa naručivanjem unlock code-a i bacio novce cini mi se.... poslao sam mob na servis jer mi nisu prve dvije tipke dobro svjetlile i u međuvremenu uzmem kod za imei mobitela koji sam poslao na servis i oni mi naprave zamjenu mobitela... jel se isplati da probam unijeti taj code koji sam dobio za taj imei? |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Registered User
|
Evo mene opet s baterijom, sad je oram punit 3 puta dnevno, i to otkad je zad rom gore. Dns ću probat reinstalat rom, i stavim cyan, ako to ne bude išlo, stavljam debrandirani. E sad ono što trebam je utjeha, da će radit, da nije stvar u bateriji (jer je u stock romu drzala dva dana) i da će sve bit ok. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Da. Moras kalibrirati bateriju. Hop na market i skini battery calibraor. Napuni mobbitel na sto posto i iskljuci punjuac. Kalibriraj bateriju i to je to. Stavi ga puniti tek kad se opet isprazni na sto posto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() stisni i drzi vol+ i power button 10 - 20 sekundi ![]() imas super cpu program za clock proca @tadei ako nije isti imei od novog moba (a nije) unlock nevrijedi ![]() deckovi ja nisam nista kalibrirao i baterija je evo 5 dan bez punjaca i na 13% je ... ![]()
![]() |
![]() |
#262 |
Registered User
|
Codiac koj ROM koristis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
trenutacno benru zadnji al cekam da se javi goran iz pule (decko je skuhao svoj rom i stavio ga je na xda al se nejavlja na pm) pa da probamo napraviti neki pool sta da stavi u rom ![]()
![]() |
#264 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() budući da sam dobio novi mob misliš li da postoji mogučnost da dobijem orključan telefon...a iako ne dobijem bacio sam samo 45kn tako da hajde, bar neka utjeha... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Registered User
|
evo ja iman cyanogenmod 7,2 benru v2 nocas se mob punio i evo sad je 10navecer i iman 88posto baterije |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni i nakon kalibracije baterija drzi jedan dan. Mislim lagao bi kada bi rekao da nisam prckao, ali po ovome bi morala drzati duze: Battery Life On my first full charge I got 2d 11h 27m before battery dropped below 3% and I decided it was time to charge. That was with Wifi on about 35% of the time, GPS and mobile data on approximately 10% of the time, and only used lightly. Email, facebook, twitter were all checking for updates in the background. Writing this now, the phone has been on battery for 50 hours with plenty of use and although the lock screen advises to “connect your charger”, I still have plenty of juice. So I’m pretty happy with that. I think if you turned absolutely everything off and didn’t use the phone then you’d have a shot at the 72 hours that Huawei claims it will stay on standby for. link: http://projectgus.com/2011/08/huawei-sonic-review/ Makar frend ga ima i kaze da mu je ista stvar... Stalno mi je upaljen 3g i radi sinkronizaciju. Nocas kad ga napunim probat cu prebacit na 2g i pobit sto vise procesa da vidimo onda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Registered User
|
Jesam, kalibrirao sam je i samo je još gore, preko noći popije bat.. Stavio sam banrou cyanogen 7, sad je kao malo bolje, vidit ću sutra,kako se bude drzala, ao bude ose, stavljam origigi rom i na servis, ili nova bat s ebaya, s tim da na cyanogenu sam stavi cpu master i čim sad digo proc na 780, restartao se mob, ali opet, tek je prva večer, budem malo probavao, pa javim situciju. Očito je bat u banani, bude to islo na reklamaciju :-) Skužajte na greškama, bio sam na (jednoj) pivi, kako to obično bude, zalomi se... :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš iGO.apk i iGO folder. Iskopiraš oboje na karticu moba, onda dpuli tap na .apk i on instalira program. Nakon toga moraš karte i sve ostalo ručno (c/p) ubaciti u folder iGo->content->...
![]() |
#270 |
Registered User
|
dali kome kao i meni sa cyanogen modon 7 benru v2 kad ude u kameru tamera treperi ali kad se slika slika je uredu |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|