|
![]() |
#31 | |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Cuo sam se jucer opet s DR.Iceom i kaze da nije stigao skompletirati blok preko vikenda.. da ce biti sutra, prekosutra... javim bez brige ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Da su moji već bi bili na 265 i 3.4v ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Daj mi sam reci jer temp monitoring trick enable-an na tom biosu jer ja s Nibitorom nisam nis uspio E da jel artefacte gledas po sistemu lupi 3dmark i daj-gle ili postoji nes slicno ati tray tools-ima za nVIDI-ju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Po defaultu nije omogućen temp. trik, ali samo otvoriš BIOS s Nibitorom i omogućiš ga, ja sam si čak stavio da mi defaultne frekve budu 500, 700 jer na njima za sada radi besprijekorno ![]() A Što se tiče artefakata, ne nisam gledao u 3d Marku, jer nije baš neki pokazatelj... Testirao sam na Richard Burnsu i HL2... U početnom meniu od HL2 (Tamo kad ti helic prelece iznad rijeke) se najbolje vidi.. stanes i pustis da se vrti... Ako ih ima, smanjš a ako nema, onda nabaciš igru da se još malo uvjeriš.... Na 90% slučajvea, gdje mi artefakata nije bilo u 3d marku u HL-u ih je bilo.... Ali eto našo sam srednju granicu na 500-700 i sad je odlično... ![]() ![]()
![]() |
|
|