|
![]() |
#3361 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Taj problem idioti iz DICE-a vuku već 2 godine od BC2, koja je imala apsolutno iste simptome, pa ih to zanima kao lanjski snijeg. Ako ga dosad nisu popravili, neće ni popraviti. Kupi USB zvučnu za 30 kn u lokalnom IT shopu i radit će ti igra, ako već nečeš neku PCI zvučnu. Kako kaže veliki game kritičar yahtzee: igra se nebi trebala oslanjati na MP, uspoređujuči to sa invalidom - moraš imati obje noge da bi hodao kako spada (SP i MP), ovako imaš samo invalida bez noge koji se oslanja na štaku. I ima pravo.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 05.11.2011. u 02:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3362 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
bilo bi puno bolje da su vrijeme utroseno za razvoj te dosadne, skriptirane kampanje posvetili multiplayeru. uostalom, povijest nas uci da su ponajbolje timske pucaljke bile iskljucivo MP: q3, ut, cs, rtcw et, bf42, bf2... ovo sto se zbiva zadnjih 3-4 godine je korak unazad, a sve zbog konzolasa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3363 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Završio SP kampanju i nije loše, ali očekivao sam više od BF3. Nisam imao nikakvih problema sa igrom, nisam naletio na neke bugove...uglavnom, nisam nezadovoljan sa SP-om. MP ću preskočiti, ne znam dovoljno dobro igrati da se mogu nositi sa ekipom na netu, a ne želim biti vreća za napucavanje ili konjina koja samo trči bezglavo po mapi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3364 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Jedini sto me je razocaralo u BF3 je sto ne mogu srusiti onaj odasiljac u caspianu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3365 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Nemogu vjerovat kako svi ili većina imate problema sa igrom.. (zvuk, lag, frame drop, izbacivanje sa servera) igra kod mene ide bez greške ali nijednom nikakvih problema nisam imao.. možda vam dio problema leži u clockanim komponentama.. sinoc sam malo igrao rush, imao sam super squad, rasturali smo.. igra je totalno drukčija kada se igra sa ljudima koji znaju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3366 |
Premium
|
Pa pogledaj mi W/L ratio...sve to je zbog igranja u squadu sa DM i cyc ponajviše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3367 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3368 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
WTF je ovo?? gle mu killove http://battlelog.battlefield.com/bf3...ats/366462027/ kaj taj battlefield tolerira?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3369 | |
Premium
|
Citiraj:
covjek zna igrati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3370 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Sa upaljenim haxom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3371 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Zvučnike si prikopčao na USB zvučnu? Probaj još skinuti i instalirati Driver Sweeper, bootaj windowse u safe mod i sa tim programom skeniraj i izbriši sve Realtek drivere. Citiraj:
Ima ih na tone i svi se toleriraju. Zahvali punkbusteru.
![]() |
![]() |
#3373 |
Premium
|
uh srry...i tebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3374 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Onboard disablean, zvucnici prikopcani na usb zvucnu, u safe modu ocistio reealtek drivere. Probao pokrenuti i nakon ucitavanja mape riken opet. Jos neka ideja mozda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3375 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Istina , svi se samo ukempaju i cekaju da vide isusa a protivnicke Mcomove niti ne namirise ... ali ima i tu izuzetaka fala bogu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3376 |
Premium
|
Jesi pokušao ono šta sam ja stavio? prelistaj par stranica unatrag |
![]() |
![]() |
![]() |
#3377 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3378 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Iako, ako dopuštaš, mislim da je bitno da se iznesu i pozitivna i negativna mišljenja o igri. Jer koliko god je ljubitelji neopravdano dizali u nebesa, toliko je "hejteri" spuštaju na zemlju. A istina je vjerojatno negdje u sredini. No, ja sam jedan od onih koji je nasjeo na totalni overhype, a igra mi je postala predosadna, premalo mapa, premalo game modova, za jednu igru sa dobrim potencijalom čak bi rekao i premalo raznolikosti. Dakle, za razliku od dobrog dijela BF ljubitelja, nisam papčina koja pljuje po igri u kojoj sam proveo sate i sate napucavanja (CoD serijal) čisto zato što je to, eto, sad popularno, ali sam dao svoj novac i nasjeo na nešto što mi nije opravdalo očekivanja, a takvih je dosta, čini se. Pa ako netko i bude čitao temu BF3 i čitao samo hvalospjeve, naravno da će i on kupiti igru i eto vam svima još jedne "CoD budale" za koju jedva čekate da ode iz igre. Činjenica je da su se bugovi u igri jako približili granici tolerancije, da je mali broj mapa, mali broj game modova, igra sa ili bez vlastitog squada postaje nevjerojatno repetitivna (dobiš osjećaj grindanja pointa za neki skill poput MMORPG-ova, u ovom slučaju za određen equipment), sam FPS dio (svejedno u TDM-u ili objective based modu) nije toliko fluidan kao u "nekim drugim igrama", dok je glavna značajka BF3 - vozila i velike mape, zapravo ograničio gameplay na jedan te isti način dolaska do cilja. I ne, MW3 ne planiram kupiti jer mrzim snajpere i fuckin' quick scope koji se vraća sa MW3. No to što je neka igra svakim nastavkom sve lošija, ne znači da je BF3 nužno dobar. A o BF3 communityu generalno ne treba previše trošiti riječi, lagano podsjećaju na zagrižene apple-ovce, fanboyi bez trunke razuma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3379 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Zar postaneš nevidljiv dok nekog kolješ? Spawnam se na nekom iz squad-a i taman mu dođe lik s leđa i krene u masakriranje nožem. Počnem pucat po njemu i on nestane. Dok je završilo klanje opet se pojavio. ![]()
![]() |
#3380 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Evo nabavio i ja konacno BF3. Igra mi se jako jako svidja,nisam jos igrao MP,zelim prvo preci SP... Igram na solidnih 40-45FPS,nisam vidio FPS ispod 35, postavke sve na High, AA off, 16X AF,1680x1050 reza...5770 kloknuta na 950/1300, 955BE na 3.7Ghz,i iduci tjedan trebam uzet 2x2GB 1600Mhz memorije pa ce valjda malo bolje ic...grafa radi stabilno i na 960/1330 al ju ne zelim mucit pa sam stavio ovako okrugle brojke s kojima su temp. ispod 70C... Hoce bit nekih patcheva za dizanje performansi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3381 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3382 | |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#3383 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Kvalitetno štivo šta ne valja sa BF3: http://forums.electronicarts.co.uk/b...-extended.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#3385 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3386 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
EDIT: Htio sam samo reći da su ipak malo pretjerali.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|