|
![]() |
#1 |
KILLER
Datum registracije: Nov 2004
|
koji proc
neznam koji bi proc stavio na svoju staru kantu amd duron 1800 ili amd sempron 2200?imam abit kt7a matičnu,790 mb sdram-a i amd athlon 1ghz...
![]() |
#2 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
duron 1800 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
KILLER
|
hvala ali može li mi tko reci koji se jsče grije i koji je bolji za overclockanje(neki kažu da oba ne valjaju) ![]()
![]() |
#5 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
cuj,ako ti kanta netreba za nikaj osim neta i zajebancije,onda nemoj bezveze trosit pare,eventualno jos 256 rama da imas gigu il jaci hard....a cuj,neznam kolko ces moc uopce clockat sa tom maticnom,samo se drz tbreda i nekog iole boljeg hladnjaka i sve ce bit ok...tak da ne brini...za sta oces komp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Definitino duron. Bolje se oveclockira, barem ovaj 1.6 ![]() (poledaj sig) 1.6 na 2.0 (cca XP2400+) na default voltazi radi na 35-38 C pod opterecenjem. 1.8 bi trebao do 2.0 bez beda, a sve preko moras probati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
KILLER
|
Hvala na pomoći. uzet ću durona 1800 ![]()
![]() |
#9 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
A kada sam ti ja rekao da uzmeš durona rekao si da ja neznam niš ali dobro evo moja preporuka je duron koji češ navodno kupit jednog lijepog dana
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
(novi duron je zapravo athlonXP throghbred B, samo sto ima samo 64kb cachea). A duron moze do 2.4 samo sto treba povisiti malo voltazu, sto ja na maticnoj nazalost nemam pa radi na "samo" 2Ghz tj. samo sam prebacio FSB sa 133 na 166. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
KILLER
|
BIT će duron (ako uspijem skinut super orb)
![]() |
#15 |
Premium
|
Ustedit ce 100kn, a za tu lovu moze uzeti malo bolji hladnjak i ode duron iznad 2.0 ![]() (mislim da sempron 2800+ radi na 2.0) A sto se tice cachea, na duronu spojis jedan L2 mostic i dobijes preostalih 192kb cachea, tj dobijes athlon xp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
KILLER
|
Shady možeš mi postat neku stranicu ili nešto gdje piše šta treba spajat?
![]() |
#17 |
KILLER
|
Koji cooler da stavim na njega?
![]() |
#18 |
Premium
|
http://www.overclockers.com/tips1106/ Malo o overclocku http://www.ocinside.de/go_e.html?/ht...md_pinmod.html Ovdje pogledaj za pinmod |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
@Allien-z, tvoja ploča ne podržava fsb preko 133. Više od 133 možeš ići za par mhz, ali koliko se sjećam kt133a nije nikakav clocker. Uz to treba provjeriti na siteu proizvođača da li postoji noviji bios za dolje navedene procesore. Opcije: -sempron prednosti: nema mane: radi po def. na 166 fsb, na tvojoj ploči će 2200+ raditi na stvarnih 1200 mhz -duron prednosti: def.fsb 133 i stvarnih 1800 mhz, cijena! mane: 64 kb l2 cashea (to i nije tako veliki problem) koji je na svim duronima u zadnih više od godine dana nepovratno zaključan. -otključani tbred b prednosti: množitelj koji hoćeš i neki bolji primjerci idu i preko 2200 mhz. mane: nema novih, polovni relativno skupi. -mobile barton prednosti: sve! mane: cijena! Pa sad ti vidi!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|