|
![]() |
#3271 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: danijel_b. 02.11.2011. u 21:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3273 | ||
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
S druge strane mi je isto zanimljivo da kad sam naručival neke majice iz SAD-a, stigle za 6 dana bez problema na carini. Al rađe ću kucnut u drvo nego prizviat vraga...kad igra stigne budem igral. Citiraj:
Ja budem probal sa Logitechovim Force 3D Pro joystickom...iako mi je stvarao puno problema u BC2. Igra mi je bila neigriva kad mi je joystick bil uključen, cijelo vrijeme je štekala i nisam mogel normalno igrati. Isključivanje joysticka riješilo je problem, te sam moral naučiti letjeti sa mišom i tipkovnicom. Budem provjeril kak bude joystick reagiral u ovoj igri. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3275 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
-->
koliko je tesko za micati palicu?
ja imam Cyborg FLY 5 i jako je tvrda, nije mi jasno da li to tako treba biti? ali veci problem od toga je sto mi ne kuzi gas, odnosno igra malo mlisli da je gas kocnica, a malo misli da je gas (pomak na istu stranu) ![]() ako netko zeli novih dog tagova: http://actofvalor.com/bf3/ treba pogledati trailer do kraja Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 03.11.2011. u 01:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3276 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Što se tiče gasa, prvo provjeri da li gas normalno reagira u settingsima/softveru od joysticka, mora biti negdje među kalibracijom. Ako da, onda moraš u igri namjestit joystick kako ti paše. Meni je osobno bio problem da pokretom palice, ne sa gasom. Kad bih je povukao prema sebi, čoper bi išao nosom dolje, umjesto obratno, onda sam morao u Logitech profileru namjestit da inverta axis X (gore-dolje) i malo ubio sensitivity inače je pre osjetljiv pa se više boriš sa joystickom pokušavajući dobiti normalne pokrete nego šta voziš. U početku su ljudi mislili da kvalitetno izbjegavam stingere, a zapravo sam samo htio vozit ravno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3278 | ||
LateralusX
|
Citiraj:
da, isti problem i ja imam, pokret jednostavno nije precizan, ne mogu raditi male pomake pa se vise borim s avionom nego ista drugo Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3280 | |
LateralusX
|
Citiraj:
+ dosta je tvrda i rotacija palice i ni to se ne moze podesiti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3282 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Ako niste već stavili: http://www.alienwarearena.com/giveaw...item-giveaway/ Trebate se registirati i dobijete alienware advanced dog tag. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3284 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Preporuka neke dobre palice i mene zanima jer nemam pojma o njima, a neke naglije manevre s jetom moram izvoditi tako da kad dodem do ruba podloge, dignem misa u zrak i vratim na dno pa ponovi...ako ko zna o cemu pricam...kao da plivam kaul misem.... odnosno najprije: a)jel ista lakse s palicom? b)ako da koje valjaju ako znas 0 o palicama? Tnx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3285 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3286 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ubija me malo sporo loadanje mapa pa sam našao navodni fix, koji radi i za Nvidiu i za ATi pa isprobajte: http://www.uiscommunity.co.uk/home/m/2472935/page/2 (nadam se da nije već bilo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3287 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Kad svježe pokrenem igru (dakle ako sam bio izašao pa nakon sat vremena opet uđem) svaki puta jako dugo loada. Ali samo taj prvi put nakon svježeg pokretanja. Sve ostale mape se loadaju u roku 2 sekunde. A taj prvi load traje i traje. Inače, kad prvi puta pokrenem igru nakon paljenja kompa, redovito mi se sriši, ali baš svaki puta, nakon toga opet pokrenem i radi satima bez problema. Čim ugasim komp, pa upalim i pokrenem igru prvi puta - crash.
![]() |
![]() |
#3291 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3293 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Još ću se jednom javit unutar ove teme o svom problemu koji me zaista frustrira jer neznam o čemu se radi: naime SP radi normalno ,bez problema no kada uđem u multiplayer igru vrlo brzo (ponekad nakon minute, ponekad nakon 10 minuta fps pada sa 60-70 na 1-2-3 fpsa, a msi afterburner pokazuje da je load grafičkih kartica od 5-25 %). Igra počinje trzat neizdrživo, jedva uspijem ugasit iz izbornika. Igram na jednom monitoru. Dok se to ne dogodi obje grafičke kartice rade na 98-99%. Evo video kako to izgleda (pred kraj videa se javlja trzanje koje ne prestaje): http://www.youtube.com/watch?v=uYDz-_IkUhk Driveri su 11.10 Preview, probao sam i finalnu verziju 11.10, 11.9, 11.8; instalirani zadnji ati cap. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3294 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Hm, mislim da ti za Ultra settings u Eyefinity rezoluciji koji ti imaš nije ni približno dosta 1 GB VRAM kojeg ti jedna HD 6870 TFII daje, jer koliko znam, u CF-u se ne koriste/zbrajaju kapaciteti VRAM od obiju grafačikih kartica u toj konfiguraciji, nego se koristi samo od jedne. Na Ultra settingsu i FullHD rezi igra zauzima debelo preko 1 GB VRAM-a. Možda zbog toga nakon nekog vremena dobiješ ovu anomaliju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3295 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
@Matth€w ![]() Napomenuo sam gore da se sve napisano odnosi na igranje na jednom monitoru. Ali što se Eyefinitya tiće igra u SP također radi normalno, problemi tek nastaju u MP. Stoga sam odlučio iskopčati druga dva monitora dok ne uspostavim izvor problema. PS. što se tiće Ultra Settings pod Eyefinityjem naravno da ne radi zadovoljavajuće, uz high se može igrati ako je "ubijen" AF i AA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3296 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ok onda, next stop -> format C:\ ! ![]() EDIT: Iako sumnjam da će pomoć, nije baš rijetko viđen taj problem -> http://www.techspot.com/vb/topic172757.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#3299 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3300 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Kliknuo na continue i ušlo je u aplikaciju, sad ne znam hoće bit kakvih problema ili ne... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|