|
![]() |
#391 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
a i spomenuto je da Price iz COD2 nije price iz COD4
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Kada se već priča o kampanji, meni je zadnji nastavak koji je imao dobru atmosferu i onaj military osjećaj bio COD4. Ovo kasnije je samo rendom wannabe akcijski Michael Bay sti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#395 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Priča u SPu je OK, malo nabacano zbrda-zdola, ali OK, puno bolja nego u drugim shooterima. Ono što je nenadmašivo u COD SP-u je taj cinematic feeling. Jednostavno je poseban i nijedna igra nema tako nešto. Kao da ju je sam Michael Bay pravio ![]() Strašno je lagan i linearan, ali je frikin' epski upravo zbog tog doživljaja kroz igru.
![]() |
#396 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Meni he BF preodlicna ako imas ekipu kooja se ne zaje"ava na svakom kutu itako nesto , a svaki cod sam do sad volio cod 2 vise warovi simo tamo a kad je izaso mw2 volim uzeti pusku i osvajati stvari cega sto sam vidio ce u mw3 biti puno ![]() ![]() Odlucio sam mw3 igrat na xboxu posto ga imam pola godine a samo skuplja prasinu ![]() ![]() Ako ima netko na xliveu za mw3 nek me adda : Yoriick |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Guest
|
eng , preorder , 45 € na cdkeyhouse. 23€ će biti ruski. |
![]() |
![]() |
#400 |
Guest
|
onda ovdje. http://base-host.com.hr/call-of-duty...-3-cd-key.html Dobra iskustva s base hostom imam. Sa druge strane tu je i enabava. Al je totalno neisplativo-skupa danas. |
![]() |
![]() |
#401 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
to na base hostu je ruski key...
![]() |
#402 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja baš vidim da ljudima Base Host ne isporučuje BF ključeve koji su ljudi uplatili još u kolovozu... ne bi se igrao time. Meni je ponudio jedan član s foruma, Draksa, ključ, ali ruski... sad jel to problem ili nije, ne znam?
![]() |
#403 |
Guest
|
ja ne vidim u čemu je problem sa ruskim ključem (osim ako ti ga netko ne proda po punoj cijeni eng.) . Aktivira se putem VPN-a , skine se language pack i to je to. Isto tako , za svaki budući DLC skineš samo language pack. U biti , ako je razlika cca . 20 € , ne vidim isplativost kupovine skupljeg ključa , kad to nema apsolutno nikakvog utjecaja na funkcionalnost igre. Ja sam Black ops i MW 2 kupio ruski i sve 5 i DLC ovi rade i zakrpe se automatski skidaju - |
![]() |
![]() |
#404 |
Premium
|
Ne znam, zato i pitam jer nisam upućen u to da li je ruski zbilja ruski ili može biti engleski bez ikakvih problema... realno razlika nije velika između eng i rus ključa, možda 50kn. Nisam pametan, ali ako neću moći dobiti eng ključ, jbg, uzet ću ruski.
![]() |
#405 |
Guest
|
može bez problema. Samo razlika je skoro 40-50% cijene između ta dva ključa. Ako neko valja ruski samo 50kn jeftinije , to je čisto "valjanje". |
![]() |
![]() |
#407 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Kolega Samoborec, ako će ti bit potrebno kupit CoD cd key sa bilo koje stranice samo se javi, budeš mi uplatio lovu i ja ti uzmem preko neke stranice, il se možemo nać u samoboru/zagrebu. Ja ću uzet odavdje: http://www.cdkeyexpress.com/call-of-...key-p-768.html 253kn u ovom trenutku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
a tko će ga znat? Valjda jer se ne može odmah aktivirat u steamu nego se preko VPN a treba stavit u mrežnu domenu Ruske Federacije. Al to nije problem. Naprotiv, ja osim akcija na steamu gdje se znaju srezat cijene na -50 %- 70% ne kupujem nikad eng. ključ- Imam ruski COD , ruski ME 2 , ruski Crysys 2-- što na steamu što na Originu. Ma jednostavno mi se ne plaća skuplje samo radi postupka aktivacije koji je krajnje trivijalan. Tu je video , i moja baka bi to shvatila. Jednostavno ako multi radi , engleski DLC ovi rade , patchevi rade..nisam blesav da radim bauk oko ruskog ključa i plaćam dodatanih 15-20 € za "čistu" eng. verziju. |
![]() |
![]() |
#409 | |
Premium
|
Citiraj:
Draksa ima bolju ponudu, cca 150kn ako se ne varam, razmisli o tome.
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 03.11.2011. u 15:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
to ruski ili engleski? ima na eplati.com ruski za 195kn.. sad treba vidit sa njima jel to uopce u opticaju.
![]() |
#412 |
Premium
|
Misliš da je problematičan ili što? Ja pokušavam shvatiti i odvagati da li mi se isplati uzeti ruski i da li ću imati problema s njime... zasad vidim po komentarima da je ok.
![]() |
#413 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
zato jer je steam za qrac pa valjda vidiš kakvu razliku rade između eurozone i $ zone ako nisi primjetio - www.steamprices.com
![]() |
![]() |
#415 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#417 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Ovaj Team Defender je fora ![]() Ajde više, još par dana! A meni taman godišnji i slobodni dani završavaju u nedjelju ![]() Baš sam se nadao cijelodnevnom halanju, al morat će se raditi.
![]() |
#418 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Zato kaj je za rusko tržište, jel. Zbog velikog potencijala (ima ih ko Rusa), ali i relativno slabe kupovne moći stanovništva, te ogromne stope piratstva, izdavači igre prodaju u Rusiji za prilično manje novaca nego recimo EU ili SAD. Dodatno im se dodvoravaju i prevođenjem na ruski.
![]() |
#419 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Igra izlazi za par dana, a još nisu objavljeni službeni sistemski zahtjevi. Imam osjećaj da bi se situacija iz prethodnog nastavka mogla ponoviti.
![]() |
|
|