|
![]() |
#1 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Kraj Sony Ericsson partnerstva
Prije koji dan je objavljeno i službeno - Sony je otkupio Ericssonov dio za 1,05 milijardi eura. Citiraj:
http://www.gsmarena.com/its_official...-news-3320.php |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
znači da možemo očekivati napokon normalne mobitele ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
od koga sonya ili ericssona ![]() imho bolje je ovako bar sony nece moci nikog kriviti kad usere motku.
![]() |
#5 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja bih tu cak prednost dao Ericssonu, al to je onak , subjektivno.Sjecam se da su, prije mergera Ericsson mobiteli bili dosta dobri, mislim kvalitetni.Ak se netko sjeca t28 jos .. sonijevih mobitela se bas i ne sjecam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Da su htjeli i jedni i drugi nastavit proizvodit mobitele samostalno onda bi se sporazumno razišli. Od legendarnih Sonyevih telefona ja se sjećam Z5, bio je vrh kada je izašao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Od Sonya je jedino Z serija bila kak treba (Z5/Z7) Dok je Ericsson imao široku paletu odličnih uređaja. Od GF768/788/T10/18/28/39 pa do ubermodela poput R380 ili neuništivih R310s. Žao mi je kaj je tak završilo jer su kao suradnici imali odličnih modela.
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() i t10 sam imao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
A kako se sad Sony okreće samo proizvodnji smartphone-a, mislim da će to biti OK. Ericsson je prije udruživanja sa Sony-em bio pred zatvaranjem mobilnog odjela, no to ga je održalo do danas. Sad je eto, kraj. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
T65 je još doma u upotrebi. Baš sam neki dan našao kutiju s računom. 9 godina je prošlo, baterija drži 3 dana, a konektor još uvijek ima kontakt s punjačem. Možda nešto dobije na vrijednosti sad kad je gotovo ![]()
![]() |
#14 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Oda o T28/T29 ![]() To su bili savršeni mobiteli u svoje vrijeme. Tanki, mali i lagani, a odlični. Zanima me baš što će sada biti sa Ericssonom. Za SOny se ne brinem no nadam se da će i Ericsson nastaviti sa mobilnim telefonima.
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imao sam T18. Za ono doba je bio super mobač. U Italiji sam ga platio 600 DEM. I onda ga je stari prilikom skidanja mantila ostavio na krovu auta i krenuo. Naravno da ga nismo našli.
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]() |
#21 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
moram priznati da me prilicno iznenadila ova vijest, pa SE je uvijek bio u vrhu po dobrim mobitelima, pogotovo sad na polju smartphona. e sad, zasto nisu uzeli veci dio trzista...rekao bih da se ne reklamiraju kao ostali, i nemaju vjerne fanboye kao apple. nisam bas siguran da sony nece sad usrat sve... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
software je bitniji od hardwarea a tu je sony podbacio...
![]() |
#24 |
Moderator
|
Da, hardverski su se odlično nosili no softver ih je stalno kočio jer su uvijek bili korak iza konkurencije.
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Moj prvi mob bio je Ericsson T10 hehe, onda SE T610, pa S700, pa W760 onda sam počeo mjenjati marku pa se vratio na SE... ...i SE mi je bio najbolji (pričam o dummy mobačima od danas pa unazad cca 3g) . . . šteta za SE, zajedno su mi djelovali jače, ali ako bude išlo na bolje onda super, mislim da bi bio red da SONY kao takav zada udarac htc-u i Samsungu sa Androidom npr. - vidjeti ćemo.
![]() |
#26 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ui, ja imao t29s sa onom debljom baterijom od 800-900mah, uf to je bio stroj.. Kad sam strgo vrata pa mi nije radio mikrofon, baterija drzala preko tjedan dana.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Sony CMD-J7 je bio izvrstan mobitel. Dobar design. Funkcionalan. Jeftin. Malen. Lagan. Elegantan. Nepoderiv. ![]() Ali i SE Z1010 i SE K750i su bili kvalitetni uređaji iako nisu imali jog-dial. X1 također, ali to je više HTC nego SE. Interesantno je da je na X1 super radio HTC Sense za WM koji je sa sliding tabovima napravio izvrsnu nadogradnju jog-dial ideje. Sve nakon X1 je katastrofa IMHO. X2 i X10 provjereno sucks. Tako da se nema puno što pokvariti. Možda se kao Sony vrate na jog-dial filozofiju u modernijoj varijanti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Na zalost, sripava plastika i nemogucnost nadogradnje androida cinilo svoje. Prije dva tjedna dobio sam 4 modela i opet sam razocaran glede skripave plastike. :/ Koristio sam T10s i T28s. Davno sam svoj T28s ostavio vani na stolu. Nije me bilo pola sata i nasao sam na podu rastrganog, puna sline za koju je napravio moj pas (bivsi rotvajler) . Otisle su tipke,antene i citavi poklopac. I pocelo se zazvoniti i te sam u soku sto stvar jos radi. Cujem sugovornika ali ne mogu pricati jer nema mikrofona. Vjerojatno mu smetala vibracija od mobitela. ![]() Kupio sam jos jedan na oglasnicima za dijelove. A sada stvarno tesko naci dobru bateriju a ne onaj zamjenski koju nakon 3mj nekoristenja doslovno krepa iz cista mira.
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 02.11.2011. u 12:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Moderator
|
Citiraj:
Imao/imam T610/T630/K600/K800/W810/U8. K800 i W810 su mi najdrazi, od kojih W810 jos koristim kao i U8 s kojeg evo ovo i pisem ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|