|
![]() |
#2793 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vratil se na 285.62.. I na 285.38 beta, bf se smrznul, tak da sam moral reset napravit.. Na 285.62 se smrzne, pa pošto ne reagira na nikakvu tipku, pričekam 5-10sec, i ugasim ga iz task managera.. Nevjerojatno, nigde nemrem nikakvi error (event viewer je "čist") nać, tj koji je uzrok tomu, tak da opće ne znam od kud bi krenul sa rješavanjem problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2795 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Danas napokon probao Rush Metro i odmah nakon prvog spawnanja propadnem kroz mapu ![]() S obzirom da nisam igrao na vise razlicitih servera tu mapu, ne znam jel ostao bug ili je to do loseg servera. U beti sam na odredenom serveru imao dosta problema dok na drugima sve ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2801 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#2802 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2803 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
http://sonsofvalour.forumotion.co.nz...eaks-and-fixes izguglao maloprije, kad dodjem doma cu istestirati ovo za misa i svjetlinu/kontrast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2804 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#2805 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Igra kao takva, više su me impresionirali BC2 i COD Black ops. Od početka mi nikak nije ležala. MP nisam probao igrat ni na codu ali BC2 imam orginal i nije loša (ali više nema MP servera, što se do sad nikad nije dogodilo za jedan cod2 i cod4), moguće da će ovo bit bolje od BC2 ali me zanima mišljenje ljudi koji su obje igre igrali. A ono najmanje bitno, je razočaralo me što nova kanta nemre vrtit sve na Ultra, čak ni na High sa 4xAA i 16xAF.
![]() |
#2806 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ja konkretno imam problema sa zvukom, i oduševih se kad sam pročitao da je uzrok onboard audio, ali "fix" mi nije baš sjeo ![]() Citiraj:
Kako sam umro na scenu na Caspianu kada pokušava poletit s jetom, pa kasnije ono sa Stingerom ![]() ![]() Ali stvarno je to tako u ovoj igri, meni kida živce ali mi je lakše kad vidim da i drugi imaju iste probleme ![]() Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 27.10.2011. u 15:35. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2808 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Igra je zahtjevna na tim postavkama i fino zakolje grafu a 1920x nije malo...lijepo je imat veliki monitor ali za ovakve igre moraš imat i high-end grafu.
![]() |
![]() |
#2809 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
ni ja, opcenito je igra puno stabilnija nego bc2. valjda zato sto nije port. ipak ima puno prostora za doradu, bugovi, glitchevi, balans, netcode, sensitivity, battlelog... po meni bi najveci fix bio da se origin makne iz price, ali za to nema sanse ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2811 |
Super Moderators
|
![]() |
#2812 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Da kucnem o drvo nemam ni ja nikakvih problema s obzirom da igram na ovoj kanti u windowed modu. Najviše sto mi smeta je chat ingame, cak mi ni origin nesmeta sto stoji upaljen.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2813 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
origin je ok...ali battlelog ma zivcira i onakav server browser |
![]() |
![]() |
![]() |
#2814 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
C/P (from Guru): "Stuttering fix for me: - Disable HT and Turbo Boost (Intel SB) - Disable onboard sound control panel in tray - Disable all sound devices that are not in use (GPU HDMI as well) - Turn ON Vsync and Tripple Buffering on nvidia control panel or catalyst control panel. - Overclock the GPU at 10% - Set manually the system pagging file to 3x your RAM size, (4GB RAM = 12 GB paggin file) - Defragment the HDD - Turned off all monitoring programs (ASUS AI SUITE, MSI AB, EVGA PRECISION, RIVA TURNER, FRAPS, etc) - Update all drivers, including chipset. In game changes; - All settings are in Ultra (AA4x \ 1920 x 1080) - Put audio mode in Hi-Fi - Disable Vsync If you're running at low vRam: Run in the console prompt in game ('): devicerender.Renderaheadlimit (set to 1 or 0) devicerender.Tripplebuffering (set to 1 = ON) worldrender.Fxaa (0 = Off) Set Post AA to low or turn it off Press tab to complete the command lines since I'm not sure this is correct. After doing this I'm able to run the game on Ultra Setting at constant 60FPS, even when I'm recording with FRAPS the framerate never goes under 60." (specs; i7 2600; 560GTX; 8gb) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2815 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Dakle da bih normalno igrao ovu igru, meni se pokreću: 1. Logitech Profiler, za joystick, jer su avioni i chopperi neupravljivi preko tastature i miša 2. Teamspeak, jer preko njega komuniciramo Nakon klikanja na BF3 ikonu na desktopu, dalje se pokreću: 3. Origin 4. Firefox/Battlelog 5. BF3.exe, nakon šta kliknem na join server Osim toga, u pozadini rade još: 6. Punkbuster services 7. Origin overlay, koji nekima zna raditi probleme A ako ste u partyju, onda još i: 8. Onaj plugin za komunikaciju na Battlelogu, zaboravih ime, ali je u trayu. Vjerovatno ima još nešto šta sam zaboravio... Dobri prijedlozi, sigurno ću isprobat jer imam stuttering zvuka, ali na šta ću slušat onda ako ovo isključim? Rješenje je ono...radikalno u najmanju ruku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2816 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stavio na 1680*1050 i stavio 4xAA ostalo isto i na kraju ispadne gotovo isto. A di je još 16xAF i postavke na ultra. Probao i Black ops, 8xAA i sve ostalo na max i radi skroz fluidno a izgleda super. Budem još probao BC2 kak on radi. Zanima me kakav će novi cod bit pa ćemo vidjet za koju igru ću se odlučit. Makar mi je bf što se tiče devastacije teren bog i batina ![]()
![]() |
#2817 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Nemogu vjerovat, da su tu skenjali, a valjda 90% ljudi koristi onbord zvucnu koje je opet u 90% slucajeva ista na svim plocama. EDIT: Ja krenuo skidat najnovije drivere sa realtekove stranice (kaze da su od 21.10.), pa mozda pomogne... Zadnje izmijenjeno od: Disco. 27.10.2011. u 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2820 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ovaj problem sa zvukom je bija i na bc2...bar meni I naravno nova zvucna je sve to rijesila. Al baza je bila da to uopce nije bilo do igre nego do punkbustera. Sve je radilo u SP-u i na serverima bez pb-a, a na ostalima san ima svako malo crashove i bsod. I naravno nece se to fixat za 100 godina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|