|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Ok, koju plocu mi preporucujete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Ako si u mogućnosti uzmi ovakvu: Gigabyte 990XA-UD3 Imaš podršku za Bulldozer, 8+2 regulaciju itd... Mislim da ti je cjena manja od 200KM ili kolko je već marka, nisam siguran, malo je skuplja ali isplati se. Ili nam daj link nekog dućana di kupuješ u BIH da ti od tamo preporučimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
|
![]() Dakle, imam ovo napajanje http://newpowersupply.com/liteon_ps_...1-c-1-p-5.html i da znam, uzasno je, ne valja nista, ZNAM, nego mene zanima da li ono moze drzati radeon HD 5670 512 mb i athlon 64 x2 4400+? Ako ne moze 5670 moze li barem 5550 ili eventualano ovo http://www.adm.hr/product_info.php?c...ducts_id=10260 ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja te komponente ne bi spajao na to malo govno pa da moram čekat još dva mjeseca za koliko-toliko normalno napajanje...vjerojatno će se upalit i sve to, al stavljat pod neko opterećenje tu konfu, ma ne dolazi u obzir...probaj, iz grešaka se najbolje uči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
|
A ne znam vise ni ja sta da radim, na forum.hr-u mi govore nemoj stavljati a neki govore stavljaj, na bug-u svi govore stavljaj, a ovdje ti kazes ne stavljaj a ipak neki govore stavljaj... ![]() ![]() ![]() Problem je u tome sto imam 16 godina i mozes zamisliti kakav mi je budzet a starci sigurno ne bi htjeli davati pare da bi ja sta? Mogao JOS VISE visiti na kompu? Mos mislit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Fale neki postovi na ovu temu, netko se malo zaigrao forumom, al dobro ![]() Kao sto je kolega Burko rekao, radit ce bez problema 4400+ i 5670, ok je to napajanje za nezahtjevne kompove, ipak je u brand HP konfi bilo. I da, razlika u potrosnji 5670 i ove ostale dvije je nikakva...
![]() |
#38 |
Registered User
|
![]() Aj dobro... Ali iskreno se nadam da cu bar stici CoD upaliti a da se ne isprzi i napajanje i grafa i maticna, a ako se to dogodi, ja cu uzeti malj i rascopati ga u komadice, pa bar se onda necu morati misliti oce li raditi ili ne... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ah radit će do jednom..sad se sjetio nedavno slučaja kad je frend sa sličnim Hp napajanjem (mislim da je bilo 300w) u jednoj konfi dodao neku tak low end grafičku pa završio s spaljenim PCI utorom nakon mjesec dana, i naravno napajanje otišlo kvragu...pa dobro šta je vama ljudi..u zadnje vrijeme se preporučuju sve slabija napajanja za konfe, ljudi pitaju jel može ovo na ovo..i svi, maa može može, samo ožeži...a opet jedan kolega je s MS-om od "400W" gurao E8600, P35 MBO, 6 GB rama, 9800GT, dva diska i to jedno godinu i par mjeseci, začuđujuće...naravno kad je to došlo na naplatu išlo se po novu grafu i matičnu...imam tak milijon primjera, nije pravilo da će odmah riknut ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
|
Pa nisam bas ni mislio da mi to bude za stalno rjesenje... Kupit cu novo napajanje cim dobijem priliku! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Ovako,sad sam konacno kupio X4 955BE,i mnogi su mi govorili da ce Fortron PNF 400W drzat to bez problema i istina je,drzi konfu iz "Moj komp" bez ikakvih problema,ali kad stavim proc na 4.0Ghz i 1.48v napajanje cvrći u loadu,jel me to treba zabrinjavat? ne drzim ga na toj frekvenciji al me zanima jel mu to maksimum kad pocne cvrcat? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
Sigurno si detektirao da cvrči napajanje? Može cvrčat i grafa. Ako je napajanje, otvoriti ga i detektirati što cvrči, s tim da se ne "spojiš" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
OC addict
|
100% je napajanje jer je komp bio spojen na stolu kad sam testirao kolko proc ide... Ne smeta u radu jer ne drzim proc na toj frekvenciji,al opet nisam dobio potpun odgovor,jel to znaci da je to krajnja granica snage koju napajanje moze dat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da, napajanje ti je knap. Ili pusti proc na defaultu pa koristi Fortrona ili digni proc, ali uz jače napajnaje.
![]() |
#45 |
Banned
|
Phenom 955 OC i 5770 OC nije knap |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Bee-do Bee-do Bee-do, TUP
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Čitam sada na njihovom site-u „UVJETI KUPNJE“: „Za pošiljke vrijednosti do 1000 kn troškovi dostave naručene robe naplaćuju se iznosom od 35kn.“ Malo me buni je li ovo njihova ugovorna fiksna cijena sa dostavljačem za cijelu RH ili to znači da na tih 35kn plaćam još poštarinu do Rijeke. Znači 449+35+pošt. cca 30-50kn = wiiiiiiiihhhhiiiiiiiiiiiiii previše! Zabrijao sam da se to možda odnosi na nekakav izlaz iz skladišta i sl. kerefeci... neznam, vjerojatno brijem bezveze. Hvala unapred!
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Platiš tih 35kn za dostavu i to je to. Znači, tebe to napajanje na kraju izađe 484kn. Za tvoju sadašnju konfu je dovoljan i 450W model.
![]() |
#49 |
Banned
|
Portio naplačuje dostavu 55kn...klik Predlažem neko od ovih napajanja: Xilence 420, LC POWER 460 GP3, LC POWER 560 GP3, XFX 450 ili najjeftinije MS 400 FSP EDIT Onda je valjda 35 Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 06.12.2011. u 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
meni su naplatitli 35 kn zadnji put poštarinu |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Bee-do Bee-do Bee-do, TUP
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Čitam ove teme već par dana i gledam recenzije i nekako mi se XFX najviše svidio... Odluka je za jači, jer je neki plan u skorijoj budućnosti grafu zamjeniti nekom jačom, npr. HD 6870, proc sa npr. AMD 955BE, pa možda i OC-nuti to sve malo ![]() Vidim da se preko oglasnika da uloviti i neka X2 kartica starijih serija (npr: HD 4890x2 i sl.), a one sišu dosta više snage, stoga sam nekako zaključio da bi XFX 550W bio idealan da ostane u konfi neko dulje vrijeme... E, sad ispravite me ako griješim, al' par onih online kalkulatora mi veli za najzahtjevniju kombinaciju koju sam uspio skemijati, da mi treba 450-480W, a koliko kužim, to su peak vrijednosti ili? Ako je tako, po tome bi mi 350-400w nominalne snage bilo više nego dovoljno. Naravno ni Xsilence, LC Power ili MS nisu za odbaciti jer su mi kud i kamo pristupačniji, ali toliko ima hvale za ova 2 XFX-a, da mi se sve drugo čini drugorazredno (osim naravno Seasonica).
![]() |
![]() |
#52 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Pozdrav ekipa, zanima me jeli psu iz "mog kompa" dovoljan za ovu vec staru konfu. Ono, radi normalno vec skoro 5 godina (grafa na stocku, proc vecinu vremena clockan na 3.1ghz @ stock vcore) Danas sam se malo poigrao s vcoreom (@stock 1.35V i 2.66ghz na @1.4V 3.4ghz). Pitam jer mi online psu calculator izbacuje neke nebulozne brojeve od 900W pri full loadu? Ako znate okvirnu potrosnju pojedinih komponeneti bilo bi super. Thanks ![]() I mislio sam tako tnx :-) Zadnje izmijenjeno od: Fatal. 14.01.2012. u 21:04. Razlog: reply |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
OC addict
|
Zanemari taj online psu calculator,jer nije nimalo tocan, ja mislim da je to vise marketinski trik da bi navukli kupce na jaca i skuplja napajanja,u prijevodu: da izvuku vise para od kupaca. Ne brini,dovoljno je. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne da je dovoljno, nego bi možda tjeralo i 2 takve konfe. Koji je to PSU calculator? Oni koje sam ja probao su uglavnom bili realistični... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|