|
![]() |
#1773 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ima li untethered JB za ios5? Ako nema da li ce on sigurno izac,da ne odem na ios5 pa nema JB?
#1776 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
i ja sam imao averziju prema tethered JB dok nisam skontao da zapravo gasim mobitel ili resetiram mozda jednom mjesecno (ako i toliko cesto). tako da meni ne znaci apsolutno nista bio on tethered ili ne. baterija mi jos ni jednom nije riknila i cini mi se da se iOS 5 bolje snalazi u potrosnji baterije nego iOS 4. |
![]() |
![]() |
#1777 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Hvala prijatelju.. Odradio upravo ovako kako si rekao i otključao svoj iphon.. |
![]() |
![]() |
#1779 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#1780 |
Premijum
|
|
![]() |
![]() |
#1781 |
Guest
|
Evo jedan drop test novog gejfona http://www.youtube.com/watch?v=elKxg...layer_embedded |
![]() |
#1782 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#1783 |
Premijum
|
|
![]() |
![]() |
#1784 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Imam problem sa iPhonom 4...vec nekoliko mjeseci...rijetko..mozda 2 puta mjesecno se mobitel sam od sebe iskljuci te se ponovno ukljuci tek kada ga spojim na punjac...a baterija puna...to me uzasno iritira...medjutim garanciju ima godinu dana...mislim tako...jeli mozda jos netko ima ovakav problem? edit:evo i home tipka zafrkava..malo radi malo jne radi... Zadnje izmijenjeno od: Big Daddy. 28.10.2011. u 20:06. |
![]() |
![]() |
#1785 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
Jel se moze sa aplikacija Viber, Vazzup i Kik ikako napraviti beckup na komp? |
![]() |
![]() |
#1786 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Iako su u iP4S otklonili neke probleme koje su imali na iP4 (antenagate), pojavio se problem vezan isključivo za iP4S http://dnevnik.hr/vijesti/znanost-it...jedan-dan.html
#1787 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
bacili se na htc ![]()
#1788 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1789 |
Premium
|
Koliko ja za sada vidim baterija mi na iOS5 puno duže traje, čak i dva puna dana uz dosta korištenja bez problema. Što mi je prije bilo nezamislivo. S tim da je sve od JB-a što koristim SBSettings, Installous i par gadgeta za notification center. Ništa tipa winterboard i sl. |
![]() |
![]() |
#1790 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
SW prirode je, tako da ce ubrzo update. Milsim da je to namjerno napravljeno da bi se pokrpale rupe za JB iOS.a 5 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1791 | |
Premium
|
Citiraj:
Što se tiče Home tipke na to se sve više i više ljudi žali i tu nažalost ne pomaže ništa osim zamjene tipke. |
|
![]() |
![]() |
#1792 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo ovako. Iphone 4 , iOS5. KAd ugasim 3g i celular data, 3g se normalno ugasi.Ako prvo upalim 3g u opcijama pa cellular data , upali mi se i 3g normalno.Ako upalim prvo cellular data pa 3g odmah za njim, 3g/edgr mi se ne zeli upaliti i do 5 min.Dali netko moze to potvrditi/demantirati pa da znam restorat uredaj/nosit na RMA ako je vrisnuo. ![]()
#1793 |
Xulos :)
|
http://www.boards.ie/vbulletin/showt...p?t=2056418109 Vecina iphonea koji su upgradeali na ios 5 ima problema s paljenjem gasenje 3g i dobivanjem/vracanjem na istog pa pripazite (medu njima smo capri i ja).Ljudi se masovno zale na supportu od applea jer neki konstatno imaju loop signala dok nekima ne radi wifi/3g uopce, a kome i radi ( u mom slucaju), treba godinama da se vrati s edge na 3g.https://discussions.apple.com/message/16619165#16619165 nadam se da ce to ispraviti jer uzasno iritira.
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 04.11.2011. u 00:52. |
![]() |
![]() |
#1796 |
bycod
|
zasto gasiti 3g ? ustede na bateriji su minimalne iz mog iskustva... meni je upaljen 3g odkad sam kupio iphone4 baterija mi prosjecno traje 2 dana jedan dan ako ga zesce koristim ...
#1798 |
bycod
|
ono debilana mi je sad cu iskljuciti 3g pa vibru pa zvono pa ekranu brightness da bi dobio 3h vecu autonomiju... ja sam gotovan ocu da je sve ukljuceno jer mi nepada napamet da idem ukljucivati 3g kad dobijem link na fejs di se ekipa opija jer to zelim vidjeti odmah ![]()
#1799 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Nabavio sam HDMI-to-iphone adapter, ali ne uspijevam dobit sliku na TV. Skinuo sam "Display out" i "Ressuported" iz Cydie, ali i dalje ne radi. Ima li tko kakvu ideju kako rijesit ovaj problem. Radi se o i4 sa iOS5 Semi-teth. JB |
![]() |
![]() |
#1800 |
Premium
|
Mene više muči pokrivenost 3g signalom. Ovdje gdje sam ja, često se prebacuje sa edge na 3g i obratno. Kad se prebaci na edge onda sam vecinom nedostupan jer ajfon stalno povlaci nesto sa neta, a to mi ne odgovara. Nedostupnost, jel ![]()
|
|